kathytherion Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 Εκανα το πρωτο μου μεγαλο ταξιδι με πλοιο και εμεινα αφωνη με την καφριλα και την ελλειψη διακριτικοτητας των περισσοτερων συνεπιβατων. Στρωματσαδα στους διαδρομους να μη χωρα να περασει οποιος θελει να μετακινηθει, δυνατες συνομιλιες και ανοιχτη ακροαση στο κινητο τη στιγμη που αλλοι προσπαθουν να κοιμηθουν, παιδια να τσιριζουν και γονεις στα παλια τους τα παπουτσια, κοιμομαστε οπου βρουμε σκουντωντας τον υπολοιπο κοσμο και ξυπνωντας τον, και το αποκορυφωμα, βγαζουμε τα παπουτσια δημιουρωντας μια υπεροχη ατμοσφαιρα ποδαριλας στο χωρο... τοση καφριλα πια? Δεν υπαρχει καμια ενσυναισθηση για τους συνεπιβατες? 2 φορες πηγα και ειδα οτι καθενας εκανε οτι του αρεσε ασχετως αν αποτελουσε ενοχληση για τον διπλα του! Μου εκανε τρομερη εντυπωση αυτο το attitude, τη στιγμη που υπηρχαν υπαλληλοι που εκαναν ευγενικα υποδειξεις για το που να στρωσουν να κοιμηθουν ο κοσμος κλπ. Φυσικα δεν εγινε υποδειξη για να μη μιλανε γκαριζοντας η να μη βγαζουν παπουτσια γιατι ειναι αυτονοητο... Ποια η αποψη σας πανω στο θεμα? Πως το χειριζεστε αυτο οταν ταξιδευετε με πλοιο? Εγω πχ. Ενω ημουν κομματια δεν κοιμηθηκα στο διαδρομο αφ ενος για λογους υγιεινης κ για να μην αποτελω αλλο ενα εμποδιο για τη διελευση ανθρωπων, ολοκληρωσα τα τηκεφωνηματα μου στις 10 το βραδυ και γενικα προσπαθησα η παρουσια μου να ειναι ανωδυνη για τους γυρω μου, βλεπω ομως πως αυτο το mindset δεν σε παει μπροστα και μονο χαλιεσαι και λεω ν αλλαξω τροπαρι την επομενη φορα και να κανω οτι να ναι μεσα στο καταστρωμα. 9
Jethro Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 Έλλειψη παιδείας, ευγένειας...παλιες αντιληψεις τυπου χυμαδιο και αντιληψη "εγω το χω χτισει το πλοιο με τοσα ταξιδια". Εχω κανει απειρα ταξιδια οταν εκανα tour και εμενα σε νησια και εχω συνηθίσει την γυφτια. Αυτο που δεν παλευεται ειναι τα μωρα. Που πατανε κατι γκαζια στο ακυρο και θελω να αλλαξω φυλο μονο και μονο για να γινω Μηδεια. Σε μερικα ταξιδια βεβαια ειναι πολλοι τσιγγανοι, εκει ειναι το χειροτερο ολων. Αυτο δεν θα αλλαξει ποτε, γιατι ειναι ακριβα ηδη τα εισιτήρια οποτε οι καμπινες ειναι απαγορευτικές για να υπαρχει περισσοτερη ησυχια και κατανομη. Ε μετα αποφασισα να κλεινω καμπινα και στα @@ μου ! 11
kathytherion Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 Έλλειψη παιδείας, ευγένειας...παλιες αντιληψεις τυπου χυμαδιο και αντιληψη "εγω το χω χτισει το πλοιο με τοσα ταξιδια". Εχω κανει απειρα ταξιδια οταν εκανα tour και εμενα σε νησια και εχω συνηθίσει την γυφτια. Αυτο που δεν παλευεται ειναι τα μωρα. Που πατανε κατι γκαζια στο ακυρο και θελω να αλλαξω φυλο μονο και μονο για να γινω Μηδεια. Σε μερικα ταξιδια βεβαια ειναι πολλοι τσιγγανοι, εκει ειναι το χειροτερο ολων. Αυτο δεν θα αλλαξει ποτε, γιατι ειναι ακριβα ηδη τα εισιτήρια οποτε οι καμπινες ειναι απαγορευτικές για να υπαρχει περισσοτερη ησυχια και κατανομη. Ολα αυτα περασαν κ απο το μυαλο μου χτες. Στους τσιγγανους δεν θ αναφερθω, δεν υπαρχει καμια ελπιδα γι αυτο το ειδος, το θεμα ειναι οτι εβλεπα αντιαισθητικη συμπεριφορα απο το μεγαλυτερο μερος των επιβατων, χωρις λογο! Λογω οικονομικης δυσχερειας δεν θα εδινα πανω απο 40 50 ευρω πηγαινελα πλοιο (να ναι καλα το πασο) οποτε καμπινα αποκλειεται. Ειναι τοσο δυσκολο τελικα να μαστε ανθρωποι και οχι ουγκ? Αρχιζω να αισθανομαι εξωγηινος μετα απο αυτο. Οσο για τα παιδια...απλα επιβεβαιωνω την επιθυμια μου να παραμεινω ατεκνη. Το παιδακι κυριολεκτικα τσιριζε ολο το βραδυ. Πολυς κοσμος ενω ειχε κλεισει θεσεις αεροπορικου τυπου πηρε τα μπογαλακια του κ εφυγε λογω του παιδιου. Εγω ημουν τυχερη, ειχα mp3.
zio10 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 Προσωπικά τα θεωρώ όλα αυτά που έγραψες μέρος του ταξιδιού με πλοίο κι απλά προσπαθώ να μην με ενοχλούν και να απολαμβάνω το ταξίδι που μου αρέσει! 6
LongTom Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 Για τις τσιρίδες των μικρών και για όλα τα άλλα που κάνουν φταίνε οι γονείς,όχι το παιδί,το λέμε για να το εμπεδώσετε. Για τα λοιπά αν και έχω πάρα πολλά χρόνια να πάω με πλοίο κάπου(Ελλάδα πάντα για Ro-Ro), από ότι θυμάμαι είναι όπως τα περιγράφεις. Από ότι βλέπω οι καράμπαμπες δεν άλλαξαν συμπεριφορά.Αεροπλάνο και πάλι αεροπλάνο. Στην χειρότερη μόνο κάπου κοντά που έχει ιπτάμενο δελφίνι. 4
kathytherion Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 Για τις τσιρίδες των μικρών και για όλα τα άλλα που κάνουν φταίνε οι γονείς,όχι το παιδί,το λέμε για να το εμπεδώσετε. Σαφως, φταινε οι γονεις αλλα οι τσιριδες του παιδιου μου εσπασαν τα νευρα οπως και να χει.
LongTom Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 Σαφως, φταινε οι γονεις αλλα οι τσιριδες του παιδιου μου εσπασαν τα νευρα οπως και να χει. Ναι,αλλά το παιδί είναι το σύμπτωμα,όχι η αιτία. Εάν το μεγαλώσεις σωστά το παιδί, δύσκολα θα το ακούς να τσιρίζει έτσι.τουλάχιστον δίχως αρρώστια-λόγο. 4
crom261 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 Τουλαχιστον δεν πετυχες ταπερ με κεφτεδακια που ηταν must πριν καποια χρονια...
manzah80 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 Τωρα εχει σεικερ και πρωτεινομπαρες.Α και μπανανες
bedazzled Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 Το παιδί και το σκυλί όπως το μάθεις. Κανονικά θα έπρεπε να υπήρχε δίπλωμα γονέα, αλλά ο Ελληνάρας πάλι βύσμα θα έβαζε. 1
idomeneas7 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 Εγώ πάντως θυμάμαι μια παρόμοια κατάσταση σε πλοίο της ΑΝΕΚ και όταν είχα ξαπλώσει σε ένα καναπέ μπροστά στη ρεσεψιόν για να χαλαρώσω (από τη μέση και πάνω, τα πόδια ακούμπαγαν κάτω), μου την είπαν να σηκωθώ γιατί "χαλάει την εικόνα του πλοίου".
kathytherion Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 Παιδια συμφωνω για τα παιδια. Απλα εκεινη την ωρα που τα νευρα μου ηταν στο κοκκινο, τα αρνητικα συναισθηματα ειχαν στραφει και στη μανα αλλα και στο πιτσιρικι. Ειχα χειροτερο απο ταπερακι. Πατατακια και γαριδακια τυρενια σε σακουλακια που εκαναν ωραιοτατα χρατσα χρουτσα και μαλιστα σε συνδυασμο με τα πλαστικα μπουκαλακια που ζουλαγαν βραδιατικα για να τα συμπιεσουν.
Gtr34 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 Το σαλόνι του πλοίου δεν προσφέρεται για ησυχία και ύπνο.Οποιος έχει τέτοιες απαιτήσεις, καμπίνα. 17
Basilhs23___ Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 Προσωπικά τα θεωρώ όλα αυτά που έγραψες μέρος του ταξιδιού με πλοίο κι απλά προσπαθώ να μην με ενοχλούν και να απολαμβάνω το ταξίδι που μου αρέσει! Με αυτό τείνω να συμφωνήσω, αν και δεν θέλω να δικαιολογώ καφρίλες και αγένεια. Για να πω την αλήθεια έχω να ταξιδέψω με πλοίο πολλά χρόνια. Πρόσφατα ένας φίλος μου έχει αρχίσει να ταξιδεύει από την Αθήνα με πλοίο και με προορισμό το Ηράκλειο Κρήτης για κάτι δουλειές. Στο πλοίο μένει 8 ώρες. Καμπίνα δεν παίρνει γιατί είναι ακριβότερο το εισιτήριο και δεν θέλει να πληρώνει παραπάνω, αρκετές φορές είχε τύχει και δεν έβρισκε θέση, όλες αυτές οι ώρες δεν παλεύονται με τίποτα, laptop δεν έχει, οπότε συννενοείται με εμένα και κάτι άλλους φίλους του και μας παίρνει τηλέφωνο και μιλάμε από το κινητό. Το ταξίδι γίνεται τις βραδυνές ώρες, την βαλίτσα την βάζει στον διάδρομο μαζί με διάφορες σακούλες και δύο φορές είχε κοιμηθεί στο πάτωμα και έβαζε το κεφάλι του πάνω στην βαλίτσα. Κάποιες άλλες φορές είχε βρει θέση και ήταν λίγο καλύτερα τα πράγματα. Γενικά μέσα στο πλοίο η κατάσταση είναι οτι να ναι. 1
Moderators Malthador Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 Moderators Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 Ναι,αλλά το παιδί είναι το σύμπτωμα,όχι η αιτία. Εάν το μεγαλώσεις σωστά το παιδί, δύσκολα θα το ακούς να τσιρίζει έτσι.τουλάχιστον δίχως αρρώστια-λόγο. Πόσα παιδιά έχεις μεγαλώσει; 6
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα