manzah80 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Το γεγονος οτι ενα παιδι χανει τη μπαλα ευκολο ειναι γιατι απλα δεν εμαθε να ειναι ανεξαρτητο. Και αυτο το πραγμα εχει βαθμο. Τα παιδια απο τη μερα της γεννησης τους εχουν τη ταση να θελουν να κανουν πραγματα μονα τους. Ειναι ενστικτο και ξερουν καλυτερα απο τους γονεις τους τι τους χρειαζετε. Οταν λοιπον αυτα τα μωρα ΑΠΕΤΟΥΝ απο τους γονεις να κανουν πραγματα μονα τους αλλα οι γονεις (και οι τριγυρω) σαν ασχετοι που ειναι δεν το αφηνουν. Καθιστωντας το παιδι ανικανο και εξαρτημενο απο αυτους. Ειναι αστειο γιατι και εγω εχω ανιψια 9 χρονόν. Τα ψυχολογικα παιχνιδια/ελεγκο και το δουλεμα που εκανε με μαμα, μπαμπα, γιαγιαδες, παπουδες κτλ μεχρι σημερα ξερει οτι ΔΕΝ μπορει να τα κανει με εμενα. Εγω αν τις πω κατι ειναι νομος και ειμαι ο τελευτεος που μπορει να της φοναξει η να της κανει το οποιδηποτε σκηνικο. Εσυ μιλας για μεγαλυτερα παιδια εγω μιλαω για 2-3 ετων οχι 8 και εγω παναγια ημουν μικρος διπλα στην μανα μου γιατι αμα εκανα καμια μαλακια μαζευα χαστουκι και καλα εκανε δηλαδη. 2
iordanis77 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Τα ποσοστά και οι αναλογίες είναι λίγο πολύ ίδια. Ιδια με τι? μεταξυ τους?
WorLogik Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Μια χαρά μπορείς να πας μικρό παιδί σε μέρη με κόσμο, εγώ την μικρή από ημερών την πήγαινα βόλτες και μετά από λίγο σε εστιατόρια και εμπορικά. Μια χαρά ήρεμη ήταν γιατί ήταν χορτάτη, αλλαγμένη, ντυμένη ανάλογα, κλπ. Ευαισθητη γίνομαι με οποιαδήποτε διακωμώδηση χειροδικίας σε παιδιά, ούτε για αστείο δεν μπορώ να τα βλέπω αυτά. Το "αν κλαιει για ψυχολογικους λογους φροντιζω να κλάψει για σωματικούς" πως το εννοούσες δηλαδή? 'Οταν το παιδί κλαίει και δεν είναι άρρωστο ή δεν πονάει, θέλει κάτι που ο γονιός μπορεί να το παρέχει. Είτε φαγητό, είτε αγκαλιά, είτε παιχνίδι, είτε κάτι αντίστοιχο. Αυτό που λες εσύ με το φραπέ είναι παράδειγμα γονιού που δεν παρέχει αυτό το κάτι, είτε επειδή βαριέται είτε επειδή δεν ξέρει καλά το παιδί του και προτιμά να το αγνοεί από το να το μάθει. Και για να προλάβω κανέναν παρεξηγησάκια, το να παρέχεις στο παιδί σου αυτό που έχει ανάγκη δεν είναι το ίδιο με το να του αγοράζεις πατατάκια επειδή κλαίει και τσιρίζει. Για να έχει φτάσει σε τέτοιο στάδιο το παιδί έχουν γίνει πολλά λάθη πιό πριν, δεν έγινε ξαφνικά αυτό και φυσικά θέλει άλλη αντιμετώπιση. Καλα εκανες και την εβγαζες. Ετσι πρεπει. Εδω θα μπορουσαμε να κολλησουμε μεχρι θανατου το τη ειναι αναγκη. Καποιοι θεωρουν αναγκη να εκτελουν τα καπριτσια των ηδη χαλασμενων παιδιων τους. Με πιανεις πιστευω. Καποιοι θεωρουν αναγκη να εχουν για αυλη τους την Αφρικη. Τι ειναι αναγκη τελικα εε? Το να αγνοεις ειναι ενας τροπος αντιμετωπισης μια καταστασης και πολλες φορες ειναι οτι καλυτερο. Εσυ μιλας για μεγαλυτερα παιδια εγω μιλαω για 2-3 ετων οχι 8 και εγω παναγια ημουν μικρος διπλα στην μανα μου γιατι αμα εκανα καμια μαλακια μαζευα χαστουκι και καλα εκανε δηλαδη. Παλι λαθος καταλαβες. Εγω μιλαω για παιδια απο 1 ++++++++.
kathytherion Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Ναι οκ δεν αντιλεγω απλα οταν δω παιδακι κατι παθαινω ακομα και να ουρλιαζει δεν θα πω τιποτα.Δεν τα βαζω με μαμαδες και παιδακια με τιποτα Δεν τα εβαλα με κανεναν τους κ ας χασαμε ολοι το υπνο μας. Οπως ομως αναγνωριζω πως το παιδι αναλογα τις φασεις του θα κλαψει, περιμενω να αναγνωρισει κ ογονιος οτι ενοχλει και να προσπαθησει να βελτιωσει την κατασταση. Ακομη και μια συγνωμη προς τους υπολοιπους επιβατες θα εχαιρε εκτιμησης. Οπταν λοιπον ο γονιος αρνειται να κανει το καθηκον του, τεινω κ εγω να ξεχναω το δικο μου καθηκον... Ψάχνω να βρω το κακό. Λογαριασμό θα μας δώσουν τι, που και πως θα φανε? Αν δεν λερώσαν με οποιοδήποτε τρόπο το πλοίο, ποιο εινα το πρόβλημα; Η υπεροχη εσανς προβατιλας που σε ωθει στην χορτοφαγια. Το αρνι, παροτι νοστιμοτατο, οπως και αλλες τροφες του στυλ τζατζικι κλπ, για ΕΥΝΟΗΤΟΥΣ λογους δεν ενδυκνειται σε τετοιους χωρους. Γι αυτο εφευρεθηκαν τα τοστακια, οι χυμοι , κλπ κλπ. Ακομη και φρουτα ειναι μια καλη λυση.
Sellers Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Η υπεροχη εσανς προβατιλας που σε ωθει στην χορτοφαγια. Το αρνι, παροτι νοστιμοτατο, οπως και αλλες τροφες του στυλ τζατζικι κλπ, για ΕΥΝΟΗΤΟΥΣ λογους δεν ενδυκνειται σε τετοιους χωρους. Γι αυτο εφευρεθηκαν τα τοστακια, οι χυμοι , κλπ κλπ. Ακομη και φρουτα ειναι μια καλη λυση. A εισαι απο αυτούς. Προσωπικά θα το θεωρούσα καφριλίκι αν δεν προσφέραν λίγο. 2
kathytherion Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Σπουδαζω Σαμο οποτε εχω αναγκαστει να κανω πολλες διαδρομες με πλοιο και μιλαμε για ταξιδια 20βαλε ωρων με πλοια οπως θεοφιλος, european express(33 ωρες για θεσσαλονικη!!!),μυτηληνη. Ευτυχως απο φετος μας φερανε hellenic και blue star και κανουμε το δρομολογιο σε 12-14 ωρες. Στο θεμα μας, οταν το πλοιο ειναι ψιλο αδειο δεν βλεπω λογο γιατι να μην ξαπλωσεις στους καναπεδες ή να ενωσεις 2 καρεκλες... Τον γερμανο που κραζουμε τοση ωρα δεν βλεπω το πλοιο να ειναι και πολυ γεματο. Η καφριλα του ειναι οτι ειναι με τα παπουτσια, αλλα αν δεν ηταν με τα παπουτσια θα τον κραζατε για τα βρωμερα ποδαρια του! :Ρ Εχει τυχει σε αδειο πλοιο(χειμωνας) να κοιμαμαι σε ενα καναπε, ερχεται μια γιαγια με ξυπναει για να κατσει. Σηκωνομαι και βλεπω ολους τους καναπες αδειους. Ο αλλος λεει για κεφτεδακια στο πλοιο. Δηλαδη τι θες να φαει ο αλλος? Εχεις δει τιμες στο πλοιο?? Πρεπει να μπειτε σε πλοιο απο Μυτηληνη για Αθηνα φετος το καλοκαιρι για να δειτε τι παει να πει πλοιο ασφυκτικα γεματο. Ακομα και τις βραδυνες ωρες ησυχια δεν κανει κανεις. Και για να σας ξενερωσω πρωτου προλαβεται να κραξετε τον ελληναρα για την φασαρια που κανει και δεν το νοιαζει τπτ, το 80% ειναι μεταναστες που πανε Αθηνα. Σε οποιο πλοιο και να πας χωρος για υπνο και απολυτη ησυχια ειναι η καμπινα σου. Σε ολο το υπολοιπο πλοιο ολο και καποιοι θα ειναι που δεν θα τους ενδιαφερει τιποτα. Το χειροτερο στο πλοιο δεν ειναι η ησυχια αλλα ειναι βασικοι κανονες υγιεινης που δεν τηρει σχεδον κανενας. Στις τουαλετες οι μισοι δεν πατανε καζανακι, οσο περιμενα σε ουρα εβλεπα ατομα να βγαινουν απο την τουαλετα χωρις να πλενουν τα χερια τους και οι χειροτεροι απο ολους αυτοι που στοχευουν εντελως εξω απο την λεκανη.... Ειτε εισαι Ελληναρας ή μετανασταρας ή τουρισταρας, απο την στιγμη που ερχεσαι Ελλαδα και ξες οτι δεν θα σου πει κανενας τιποτα και δεν θα σου κανουν κατι αν παραβεις καποιο βασικο κανονα αυτα και χειροτερα θα συνεχισουν να συμβαινουν! 1) μπορεις να ξαπλωσεις και σε καναπε και σε καθισμα με τα ποδια κατω η εξω απ το καθισμα. 2) μπορεις να παρεις πολλα σνακ απο το σπιτι οπως τοστακια, φρουτα, ξηρους καρπους Κλπ. 2
revolver1990 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Θέλω να ζητήσω συγνώμη από τους επιβάτες στο πλοίο της γραμμής Σύρος-Τήνος το 1997 που έκλαιγα και έγλυφα τον πατέρα μου(no homo) για να μου πάρει τον 14ο πύραυλο magnum γιατί το αδερφάκι μου είχε φάει 15. Γενικά όμως αεροπλάνο....πλέον πολλές φορές μπορεί να σου βγει και πιο οικονομικό. 5
kathytherion Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 A εισαι απο αυτούς. Προσωπικά θα το θεωρούσα καφριλίκι αν δεν προσφέραν λίγο. Ειμαι αμιγως κρεατοφαγος αλλα ρε φιλε αρνι κρυο να βρωμαει μπεεεεε στο πλοιο ειναι καπως αντιαισθητικο. 2
Gtr34 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Προτείνω να παραπονεθούν όσοι τους ενοχλεί το κλάμα των παιδιών στις πλοιοκτήτριες εταιρίες.Αν μαζευτείτε πολλοί, ίσως κατασκευάσουν ένα baby deck ώστε να είναι όλοι ευχαριστημένοι. Το να λέμε ότι μας ενοχλεί το κλάμα ενός παιδιού, σε πλοία μήκους 100+ μέτρα, πλάτους 15+μέτρα, με περισσότερα από ενα καταστρώματα είναι αστείο.Σίγουρα θα βρεις μια γωνίτσα να ησυχάσεις και να ξεκουραστείς. 2
V for Vagelis Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Αυτο που δεν παλευεται ειναι τα μωρα. Που πατανε κατι γκαζια στο ακυρο και θελω να αλλαξω φυλο μονο και μονο για να γινω Μηδεια. https://www.youtube.com/watch?v=UYNvpxHS6L4 :Ρ 2
Pa0ki Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Η πλάκα είναι ότι μου έγινε παρατήρηση πως το κράνος μου πιάνει χώρο στον καναπέ. Πριν ή μετά την ξάπλα; Έπρεπε να του απαντήσεις the Greek way
devilfish Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 2) μπορεις να παρεις πολλα σνακ απο το σπιτι οπως τοστακια, φρουτα, ξηρους καρπους Κλπ. Εγω λεω οτι καλα κανει και φερνει φαγητο απο το σπιτι(κεφτεδακια,τοστ κλπ) αυτο κανω και εγω. Ακομα και τα Goody's στο πλοιο εχουν τσιμπημένες τις τιμες...
Valerie_ Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Πριν ή μετά την ξάπλα; Έπρεπε να του απαντήσεις the Greek way Μετά την ξάπλα, Από το προσωπικό του πλοίου. Εγώ του είπα ότι το κράνος μου είναι πεντακάθαρο, για τα παπούτσια του κυρίου δεν θα έλεγα το ίδιο.
duende Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Προτείνω να παραπονεθούν όσοι τους ενοχλεί το κλάμα των παιδιών στις πλοιοκτήτριες εταιρίες.Αν μαζευτείτε πολλοί, ίσως κατασκευάσουν ένα baby deck ώστε να είναι όλοι ευχαριστημένοι. Το να λέμε ότι μας ενοχλεί το κλάμα ενός παιδιού, σε πλοία μήκους 100+ μέτρα, πλάτους 15+μέτρα, με περισσότερα από ενα καταστρώματα είναι αστείο.Σίγουρα θα βρεις μια γωνίτσα να ησυχάσεις και να ξεκουραστείς ελα μου ντε..που να εισαι και σε αεροπλανο 8-10 ωρες πτηση και να εχεις μωρα δεξια-αριστερα να σκουζουν ασταματητα, να μη κανουν ουτε οι ωτοασπιδες δουλεια...εκει πραγματικα θα επρεπε να υπαρχει baby deck 1
zio10 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Ο τροπος σκεψεις: Μην τυχον και πω στο παιδι ΟΧΙ, μην τυχον και του χαλασω χατηρι. Εχει ως αποτελεσμα μια κοινωνια απο ανθρωπους που δεν βρεθηκε ποτε κανεις να τους μαθει δυο πραγματα. Να τους μαθει να σεβονται τον συνανθρωπο τους και να μην ενοχλουν χωρις λογο. Να τους δοσει αρχες και αξιες. Ενα απλο παραδειγμα. Ο γιος του γειτονα μου (13 χρονόν) καθε φορα που βγαινει απο το σπιτι κοπαναει τη πορτα τοσο δυνατα που ακουγεται σε ολη τη πολυκατοικοια (μην ρωτησετε γιατι το κανει αυτο, μεγαλη ιστορια). Ο πατερας και η μητερα? αναισθητοι και αμορφωτοι. Δεν μπενουν στον κοπο να που στο παιδι τους. Παλικαρι μου μην κοπανας την κολοπορτα. Αυτο ειναι ενα απλο παραδειγμα τις ανικανοητας των "γονεων" να μεγαλωσουν παιδι. Ανθρωποι που ειναι ανικανοι να δοσουν σωστες βασεις σε ενα παιδι κανουν παιδια. Μετα αναρωτιεσε γιατι η κοινωνια ειναι σκατα. Τη περιμενεις να βγει απο σκατα? σκατα. Δυστυχως η δυτικη συντηρητικη συμπεριφορα προς τα παιδια ειναι καταστροφικη για την κοινωνια. Ειναι ο ιδιος λογος που ακους κατι 15χρονα σημερα να ουρλιαζουν με το παραμικρο. Συμφωνώ σχεδόν σε όλα, εκτός από το bold. Δεν το κατάλαβα ακριβώς! Βρες μου εμενα καλη παρεα και ας βαρανε και τα τυμπανα του πολεμου δεν μου χαλαει την διαθεση τιποτα. Εγώ και μόνος μου καλά είμαι (και καλύτερα μη σου πω!). Αρκεί να μην έχει πάρα πολύ χάλια καιρό, να μπορείς να κάνεις καμιά βόλτα! Στα τελευταία μου ταξίδια πάντως παίρνω κι εγώ αεροπορική, η επιβάρυνση είναι πολύ μικρή (4-5€) και μέχρι τώρα δεν είχα πρόβλημα, είχα τη θέση μου και ησυχία! Σε συνδυασμό με ένα τέτοιο μπορώ μέχρι και να κοιμηθώ 1-2 ώρες, που συνήθως δεν μπορώ να κοιμηθώ σε πλοία, λεωφορεία κλπ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα