bilya Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Ειτε εισαι Ελληναρας ή μετανασταρας ή τουρισταρας, απο την στιγμη που ερχεσαι Ελλαδα και ξες οτι δεν θα σου πει κανενας τιποτα και δεν θα σου κανουν κατι αν παραβεις καποιο βασικο κανονα αυτα και χειροτερα θα συνεχισουν να συμβαινουν!αυτο που νομιζεται καποιοι οτι τα κακως κειμενα της ανθρωπότητας γίνονται μονο στην ελλαδα με ξεπερνα πραγματικά.... Φερρυ απο Αγγλία-Γαλλια τα ιδια κ χειρότερα έκαναν....
Mau-Maus Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Το ότι ζούμε στην Ελλάδα όμως και όχι στην Αγγλία η την Γαλλία και αυτό σε ξεπερνά?
V for Vagelis Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Το σαλόνι του πλοίου δεν προσφέρεται για ησυχία και ύπνο.Οποιος έχει τέτοιες απαιτήσεις, καμπίνα. Μια χαρά προσφέρεται, αρκεί οι επιβάτες να μην είναι ζώα... Κοινόχρηστος χώρος είναι, δεν είναι προσωπικό σαλόνι του κάθε επιβάτη. Αλλιώς και με ωτοασπίδες γίνεται δουλειά. Γερμανός τουρίστας πριν κανά δίμηνο μας δείχνει τους τρόπους και την παιδεία του. Εχει σημασία που είναι Γερμανός; Πως το κατάλαβες καταρχάς; Ηρθε και σου είπε "γεια, ήρθα από τη Γερμανία για να σας μάθω τρόπους"; Βασίζονται ότι κανένας δεν θα έχει το θάρρος να τους την πει,λόγω ακριβώς ιδιοσυγκρασίας του πολιτισμού τους(που είναι:"ευγένεια ακόμη και εάν δυσανασχετείς και σιωπή σχεδόν σε όλα"). Βερολίνο έχεις πάει; Ευαισθητη γίνομαι με οποιαδήποτε διακωμώδηση χειροδικίας σε παιδιά, ούτε για αστείο δεν μπορώ να τα βλέπω αυτά. Το "αν κλαιει για ψυχολογικους λογους φροντιζω να κλάψει για σωματικούς" πως το εννοούσες δηλαδή? 'Οταν το παιδί κλαίει και δεν είναι άρρωστο ή δεν πονάει, θέλει κάτι που ο γονιός μπορεί να το παρέχει. Ναι, ξύλο θέλει το σκασμένο. Σορρυ, δε κρατήθηκα... ελα μου ντε..που να εισαι και σε αεροπλανο 8-10 ωρες πτηση και να εχεις μωρα δεξια-αριστερα να σκουζουν ασταματητα, να μη κανουν ουτε οι ωτοασπιδες δουλεια...εκει πραγματικα θα επρεπε να υπαρχει baby deck Μάλλον επιλέγεις λάθος ωτοασπίδες. 1
Valerie_ Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Βαγγέλη δεν είναι δύσκολο να καταλάβεις μια γλώσσα όταν την ακούσεις, δεν μιλούσε αραμαικα, γερμανικά μιλούσε. Κι αν δεν βιαζοσουν να γράψεις την ειρωνεία σου θα δεις ότι δύο ποστ μετά την φώτο είπα πως το έγραψα ενημερωτικά 10
bilya Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Το ότι ζούμε στην Ελλάδα όμως και όχι στην Αγγλία η την Γαλλία και αυτό σε ξεπερνά?το ειπα γιατι πολλοι θεωρουν πως αυτα γίνονται μόνο εδώ
ChimairaX Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Εγώ την εποχή που ήμουν φαντάρος (22 ταξίδια σύνολο). Τις φορές που δε πήρα καμπίνα, πήγαινα στο βορειότερο και λιγότερο προσπελάσιμο σημείο με 3 τοίχους τριγύρω, έβαζα μια πετσέτα πάνω στο λουκάνικο, σταύρωνα τα δάχτυλά μου να μην ξυπνήσω χωρίς κινητά - κλειδιά - λεφτά, και την έπεφτα μέχρι να φτάσουμε. Ούτε ενοχλούσα, ούτε με ενοχλούσαν. 1
V for Vagelis Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Βαγγέλη δεν είναι δύσκολο να καταλάβεις μια γλώσσα όταν την ακούσεις, δεν μιλούσε αραμαικα, γερμανικά μιλούσε. Κι αν δεν βιαζοσουν να γράψεις την ειρωνεία σου θα δεις ότι δύο ποστ μετά την φώτο είπα πως το έγραψα ενημερωτικά 1. Ουτε εγώ θεωρώ ότι είναι δύσκολο, αλλά έχω συναντήσει άτομα που ακούνε Σουηδικά ή Ολλανδικά και νομίζουν ότι ακούνε Γερμανικά... 2. Επίσης μπορεί να ήταν Αυστριακός ή Ελβετός. 3. Το επόμενο ποστ σου το είδα, αλλά δε βλέπω με ποιον τρόπο αυτό αναιρεί το πρώτο. Τι πάει να πει το έγραψες ενημερωτικά; Μας ενημερώνεις για τη παιδεία των Γερμανών; Ρίχνεις ξεκάθαρα μπηχτές για τους τρόπους και τη παιδεία του μέσου Γερμανού... Λυπάμαι που δε το βλέπουν όσοι σου έκαναν like.
Valerie_ Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Γερμανός τουρίστας πριν κανά δίμηνο μας δείχνει τους τρόπους και την παιδεία του. 1. Ουτε εγώ θεωρώ ότι είναι δύσκολο, αλλά έχω συναντήσει άτομα που ακούνε Σουηδικά ή Ολλανδικά και νομίζουν ότι ακούνε Γερμανικά... 2. Επίσης μπορεί να ήταν Αυστριακός ή Ελβετός. 3. Το επόμενο ποστ σου το είδα, αλλά δε βλέπω με ποιον τρόπο αυτό αναιρεί το πρώτο. Τι πάει να πει το έγραψες ενημερωτικά; Μας ενημερώνεις για τη παιδεία των Γερμανών; Ρίχνεις ξεκάθαρα μπηχτές για τους τρόπους και τη παιδεία του μέσου Γερμανού... Λυπάμαι που δε το βλέπουν όσοι σου έκαναν like. 1.Δεν νομίζω ότι μιλούσε Γερμανικά , Γερμανικά μιλούσε και καταλάβαινα τι έλεγε με το υπόλοιπο παρεάκι (που παρεμπιπτόντως είχε αραδιάσει τις βαλίτσες του μπροστά στους καναπέδες και δεν περνούσε άνθρωπος και είχαν όλες χαρτάκι πτήσης από Μόναχο) και έλεγε για τα δωμάτια που θα μένανε στη Μύκονο ποιος θα κοιμόταν με ποιον,που θα πηγαίνανε και διάφορα άλλα που δεν τα έπιασα όλα γιατί έχω πολλά χρόνια να φρεσκάρω τα Γερμανικά μου. 2. Νομίζω σου έλυσα την απορία εσύ βέβαια μπορείς να συνεχίσεις να αμφισβητείς 3. Μάλλον αυτό που είδαν όσοι έκαναν like είναι ακριβώς τι έγραφα και κατάλαβαν το κωμικοτραγικό του πράγματος. Ποιος μέσος Γερμανός και μέσος Περουβιανός εγώ έγραψα για τον συγκεκριμένο, πάμε άλλη μία το λοιπόν.
V for Vagelis Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Οκ πάσο για το αν είναι Γερμανός. Το θέμα είναι ότι, άθελα σου ή μη, ειρωνεύεσαι γενικότερα τη γερμανική παιδεία και τους γερμανικούς τρόπους.
Mau-Maus Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Για αυτο το χάλι που βλέπω στην φώτο με τα βρωμοπαπουτσα φταίνε μόνο οι υπάλληλοι του πλοίου και κανείς άλλος γι αυτό πληρώνεις ένα σεβαστό ποσό παραπάνω στην Α.θεση και δεν πας κατάστρωμα, για να μπορείς να κάτσεις σαν αθρωπος σε καθαρό καναπέ κ οχι εκεί που βαζει τα στατοπαπουτσα του ο καθε γερμανος - ελληνας - αλβανος - Πακιστανος δεν εχει καμια σημασία ! τα λεφτά μου πισω θα έπαιρνα , με τα γιδια που δεν ξέρουν να κάνουν την δουλειά τους .. μόνο σε αυτήν την θεση ταξιδεύω σε πλοίο , ούτε καμπίνα ουτε κατάστρωμα, οκ αν υπάρχει άνεση κοιμούνται , βγάζουν τα παπούτσια όμως δεν κάθονται έτσι σα τα ζώα ουστ 2
Pa0ki Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Οκ πάσο για το αν είναι Γερμανός. Το θέμα είναι ότι, άθελα σου ή μη, ειρωνεύεσαι γενικότερα τη γερμανική παιδεία και τους γερμανικούς τρόπους. Κακό είναι? Πάρε το 100(το γερμανικό)
WorLogik Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 δεν ξερω γιατι τρελενεστε τοσο με τη φωτο. Αν το πλοιο ηταν άδειο δεν εγινε και τιποτα.
Pablo_Hasan Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Κακό είναι? Πάρε το 100(το γερμανικό) στην Ελλάδα ζούμε ακόμα με τον μύθο του γερμανού τουρίστα που έρχετε για διακοπές και μαζεύει μόνος του τα σκουπίδια απο την παραλία...
Mau-Maus Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 δεν ξερω γιατι τρελενεστε τοσο με τη φωτο. Αν το πλοιο ηταν άδειο δεν εγινε και τιποτα. Κοίτα , σε όλες τις δουλείες υπάρχουν 2 κατηγορίες ανθρώπων , υπάρχουν αυτοί που κοροϊδεύουν και δουλεύουν μόνο για να πάρουν το μεροκάματο και υπάρχουν και αυτοί που σέβονται την δουλειά που κανουν ! αν δούλευα εγω στο πλοιο θα ξυπνούσα τον τύπο ευγενικά και θα του λεγα , άνθρωπε κατέβασε τα ποδια σου απο τον καναπέ γιατι μετά απο σένα θα έρθει κάποιος άλλος με καθαρά ρούχα να καθίσει ! δυστυχώς ανήκουμε -κατά πολύ μεγάλη πλειοψηφία- στην πρώτη κατηγορία ανθρώπων γι αυτό μας φαίνονται όλα φυσιολογικά ναι όταν το πλοίο είναι άδειο δεν τρέχει τίποτα αν κοιμηθείς κ γω εχω κοιμηθεί πολλές φορές , τα βγάζω τα παπούτσια μου όμως - σέβομαι - δεν τον κάνω κώλο τον καναπέ 2
WorLogik Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Κοίτα , σε όλες τις δουλείες υπάρχουν 2 κατηγορίες ανθρώπων , υπάρχουν αυτοί που κοροϊδεύουν και δουλεύουν μόνο για να πάρουν το μεροκάματο και υπάρχουν και αυτοί που σέβονται την δουλειά που κανουν ! αν δούλευα εγω στο πλοιο θα ξυπνούσα τον τύπο ευγενικά και θα του λεγα , άνθρωπε κατέβασε τα ποδια σου απο τον καναπέ γιατι μετά απο σένα θα έρθει κάποιος άλλος με καθαρά ρούχα να καθίσει ! δυστυχώς ανήκουμε -κατά πολύ μεγάλη πλειοψηφία- στην δεύτερη κατηγορία ανθρώπων γι αυτό μας φαίνονται όλα φυσιολογικά ναι όταν το πλοίο είναι άδειο δεν τρέχει τίποτα αν κοιμηθείς κ γω εχω κοιμηθεί πολλές φορές , τα βγάζω τα παπούτσια μου όμως - σέβομαι - δεν τον κάνω κώλο τον καναπέ ας ειμαστε ειλικρινεις. αν εβγαζε τα παπουτσια τα ετρωγε περισσοτερο κραξιμο. Εγω τον προτιμω με παπουτσια. Μια χαρα μου φαινονται.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα