Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας θα θελα να ρωτήσω ποια είναι η αποψή σας για το θέμα ενοίκιασης ή αγορας διαμερίσματος ή ακόμα και η αγορα ενός προκάτ σε έτοιμο αγορασμένο οικόπεδο που έχω ακούσει οτι πωλούνται απο 30 χιλίαρικα 50 τ.μ.

Ενδιαφέρομαι μέχρι 50τ.μ. ποία έιναι η αποψή σας?

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

δεν αξιζει επειδη θα πληρωνεις ενφια και δεν προκειται να το ενοικιασεις ποτε αμα το αγορασεις...αυτη ειναι η αποψη μου οτι δεν θα κανεις αποσβεση ουτε σε 40 χρονια

Δημοσ.

δεν αξιζει επειδη θα πληρωνεις ενφια και δεν προκειται να το ενοικιασεις ποτε αμα το αγορασεις...αυτη ειναι η αποψη μου οτι δεν θα κανεις αποσβεση ουτε σε 40 χρονια

πες ότι θα δίνω 200 κατοσταρικα ενοίκιο, σε ένα χρόνο γύρω στα 2.500 σε 20 χρόνια μαζεύονται 50.000 με τόσα εχω φτιάξει ενα προκάτ και με περισσότερα τ.μ..Τώρα θα μου πεις εχεις τόσα να ρίξεις οχι με τίποτα.Απλά όταν έχεις δικό σου δεν έχεις το άγχος της δόσης του μήνα...

Δημοσ.

Για ιδιοκατοίκηση το θέλει, όχι για επένδυση.

Φυσικά και συμφέρει να το αγοράσεις, ειδικά τώρα που έχουν πέσει τόσο οι τιμές. Το θέμα είναι πως? Αφού λες δεν έχεις κεφάλαιο. Αν σκέφτεσαι για δάνειο, ξέχνα το γιατί δεν πρόκειται να σου δώσει καμία τράπεζα. 

• Like 4
Δημοσ.

Γεια σας θα θελα να ρωτήσω ποια είναι η αποψή σας για το θέμα ενοίκιασης ή αγορας διαμερίσματος ή ακόμα και η αγορα ενός προκάτ σε έτοιμο αγορασμένο οικόπεδο που έχω ακούσει οτι πωλούνται απο 30 χιλίαρικα 50 τ.μ.

Ενδιαφέρομαι μέχρι 50τ.μ. ποία έιναι η αποψή σας?

σχετικα ειναι ολα.. το σημειο που θα το αγορασεις ποσο πιασαρικο ειναι.. Ποια ειναι τα μηνιαια εσοδα σου? Πως μαζεψες το χρηματα.. γιατι αμα γινει ενα μπραφ.. και χασεις τα χρηματα που εχεις μαζεψει με ιδρωτα και στερησεις θα σου στριψει..

Για μενα τωρα με την κριση και αν δεν εχεις πρωτη κατοικια και το μηνιαιο σου εισοδημα ειναι σταθερο τουλαχιστον για τα επομενα 5 χρονια κανε την κινηση..

sorry.. δεν προσεξα το παρακατω post οτι δεν εχεις κεφαλαιο..

τετοια εποχη δεν χρεωνεσαι..

Δημοσ.

Για ιδιοκατοίκηση ναι συμφέρει γιατί πλέον έχουν πέσει οι τιμές, για επένδυση όχι. Βέβαια ναι μεν δε θα χεις το άγχος του ενοικίου αλλά θα πρέπει να υπάρχει ένα εισόδημα ώστε να πληρώνεις ΕΝΦΙΑ, χαράτσι ΔΕΗ και ότι άλλο προσθέσουν στο μέλλον.

Δημοσ.

Για ιδιοκατοίκηση ναι συμφέρει γιατί πλέον έχουν πέσει οι τιμές, για επένδυση όχι. Βέβαια ναι μεν δε θα χεις το άγχος του ενοικίου αλλά θα πρέπει να υπάρχει ένα εισόδημα ώστε να πληρώνεις ΕΝΦΙΑ, χαράτσι ΔΕΗ και ότι άλλο προσθέσουν στο μέλλον.

Για ιδιοκατοίκηση το θέλω ,εντάξει ΔΗΕ έτσι κι αλλιώς πληρώνεις, ένφια είναι γύρω στα 250 το χρονο ειναι λίγα τα τ.μ. δεν έιναι τπτ μπροστα στα ενοίκια..

Η δουλειά μου δεν είναι σταθερά απο δώ και απο κει βρίσκω.

Δημοσ.

Αρα πως υποτίθεται θα το αγόραζες?

οχι τωρα σε δύο τρία χρόνια που θα μαζευτούν, αν πανε οι δούλειές οπως πάνε μαζι με τη κοπέλα μου.

Δημοσ.

Αρα πως υποτίθεται θα το αγόραζες?

monopoly-money1.gif?w=500

οχι τωρα σε δύο τρία χρόνια που θα μαζευτούν, αν πανε οι δούλειές οπως πάνε μαζι με τη κοπέλα μου.

Τότε η ερώτηση ειναι άκυρη. Σε δυο τρια χρονια οι συνθήκες θα είναι τελείως διαφορετικές

• Like 1
Δημοσ.

ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ! Σε 3 χρονια μπορει να μην εχουμε 1 πακετο μακαρονια στο σπιτι..!!!

Εισαι στο μηδεν..

Για αρχη μαζευε χρηματα και μετα το συζητας..

• Like 2
Δημοσ.

'Οχι, με τίποτα, ποτέ και για κανένα λόγο. Και σήμερα να τα είχατε τα λεφτά δηλαδή. Δεν αγοράζεις σπίτι με την κοπέλα σου, ούτε με την γυναίκα σου καλύτερα μην αγοράσεις. Αμα χωρίσετε τι θα γίνει μετά?

Αν μαζέψεις λεφτά ποτέ, το αγοράζεις μόνος σου.

• Like 1
Δημοσ.

'Οχι, με τίποτα, ποτέ και για κανένα λόγο. Και σήμερα να τα είχατε τα λεφτά δηλαδή. Δεν αγοράζεις σπίτι με την κοπέλα σου, ούτε με την γυναίκα σου καλύτερα μην αγοράσεις. Αμα χωρίσετε τι θα γίνει μετά?

Αν μαζέψεις λεφτά ποτέ, το αγοράζεις μόνος σου.

υπάρχουν στην άκρη λεφτά,δεν ξεκινάω απο το 0.Οι περισσότεροι γνωστοί μου ζουν σε νοίκι,το θέμα είναι τι συμφέρει περισσότερο...

idomenea 7 εντάξει σωστό αυτο που λες αλλα μόνος μου δεν βλέπω να μαζεύω τόσα εκτός και και αν αγορασω κανα διαμερσμα με 15-20 χιλιάρικα.

Δημοσ.

Αν δεν μπορείς μόνος σου, καλύτερα μην το κάνεις γιατί είναι ρίσκο. Ειδικά αφού λες ότι το ενοίκιο σου είναι 200 ευρώ και το σπίτι που θα έπαιρνες γύρω στα 50 τμ... Δεν είναι καλή επένδυση για πολλούς λόγους.

Δημοσ.

Αν δεν μπορείς μόνος σου, καλύτερα μην το κάνεις γιατί είναι ρίσκο. Ειδικά αφού λες ότι το ενοίκιο σου είναι 200 ευρώ και το σπίτι που θα έπαιρνες γύρω στα 50 τμ... Δεν είναι καλή επένδυση για πολλούς λόγους.

οντως ,κανα διαμερισμα ισόγειο ημιυπόγειο με 15-20 χιλιάρικα διάρι αξίζει να μείνεις ,σε σχέση με ενοίκιο 2 κατοστάρικα τι λέτε?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...