GreyHorse Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 όχι μόνο αυτές είναι όσα έχω δει όσα γίνονται και όσα έχουν γίνει πράξη στην ζωή μου. Και επειδή βλέπεις κάθε μέρα τον ήλιο να περπατά στον ουρανό σημαίνει ότι το κάνει στ'αλήθεια; Οι αισθήσεις δεν είναι απόδειξη, αντιθέτως είναι η καλύτερη πηγή οφθαλμαπατών και κοροϊδίας. Και το βιβλίο που γράφτηκε και ξαναγράφτηκε μέσα σε διάρκεια εκατοντάδων ετών σίγουρα δεν είναι ιστορική πηγή. Αντιθέτως, υπήρξε κάποιος που έκανε τόσα θαύματα, που αναστήθηκε, που κατέβηκε το άγιο πνεύμα και έκανε 11 ανθρώπους να μιλάν κατανοητά σε ανθρώπους που μιλούσαν διαφορετική γλώσσα, που με τη σειρά τους έκαναν τόσα θαύματα που κανείς ιστορικός της εποχής δεν το θεώρησε ούτε αξιοπερίεργο, ούτε άξιο αναφοράς έστω και σε μία γραμμή. Seems legit....NOT! 2
efo355 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 τα όνειρα σβήνονται μολις γνωρίσεις τον θεό δεν χρειάζεσαι όνειρα όταν έχεις τον θεό Αν υποθέσουμε ότι ο άνθρωπος γνωρίζει το 1% του σύμπαντος ( που δεν αλλά λέμε τώρα) και έχει κατανοήσει ακόμα λιγότερο, ποιες είναι ο πιθανότητες να έχει βρει τον δημιουργό; Παίδες μη τη ψάχνετε όλα μουφες είναι για τον έλεγχο των πληθυσμών. Οι πρωτόγονοι που δρουσαν με τα ένστικτα λάτρευαν τον ήλιο. Δεν είχαν και τόσο άδικο. Αν καταργήσουμε τον χριστιανικό Θεό υπάρχουν άλλοι τόσοι και άμα λάχει σου φτιάχνουμε και άλλους. Αν δεν έχεις τον ήλιο παπαλα.
sa33 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 Και επειδή βλέπεις κάθε μέρα τον ήλιο να περπατά στον ουρανό σημαίνει ότι το κάνει στ'αλήθεια; Οι αισθήσεις δεν είναι απόδειξη, αντιθέτως είναι η καλύτερη πηγή οφθαλμαπατών και κοροϊδίας. Και το βιβλίο που γράφτηκε και ξαναγράφτηκε μέσα σε διάρκεια εκατοντάδων ετών σίγουρα δεν είναι ιστορική πηγή. Αντιθέτως, υπήρξε κάποιος που έκανε τόσα θαύματα, που αναστήθηκε, που κατέβηκε το άγιο πνεύμα και έκανε 11 ανθρώπους να μιλάν κατανοητά σε ανθρώπους που μιλούσαν διαφορετική γλώσσα, που με τη σειρά τους έκαναν τόσα θαύματα που κανείς ιστορικός της εποχής δεν το θεώρησε ούτε αξιοπερίεργο, ούτε άξιο αναφοράς έστω και σε μία γραμμή. Seems legit....NOT! δεν μίλησα μόνο για αισθήσεις. δεν είμαι ο μόνος είναι και άλλοι που τα ζούνε Αν υποθέσουμε ότι ο άνθρωπος γνωρίζει το 1% του σύμπαντος ( που δεν αλλά λέμε τώρα) και έχει κατανοήσει ακόμα λιγότερο, ποιες είναι ο πιθανότητες να έχει βρει τον δημιουργό; Παίδες μη τη ψάχνετε όλα μουφες είναι για τον έλεγχο των πληθυσμών. Οι πρωτόγονοι που δρουσαν με τα ένστικτα λάτρευαν τον ήλιο. Δεν είχαν και τόσο άδικο. Αν καταργήσουμε τον χριστιανικό Θεό υπάρχουν άλλοι τόσοι και άμα λάχει σου φτιάχνουμε και άλλους. Αν δεν έχεις τον ήλιο παπαλα. όταν εννόεις για πρωτόγονους τι εννοείς?επειδή ήταν πρωτόγονοι λάτρευαν τον ήλιο.
adi32 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 Λενε οτι αν πεθανεις με βιαιο τροπο μπορεις να θυμηθεις πιο ευκολα παγματα απο την παλια ζωη Ενας φιλος μου ελεγε οτι θυμαται (απο το πουθενα) σαν αναμνηση απο την προηγουμενη ζωη του την ωρα που σκοτωθηκε σε τροχαιο γυρω στο 1960 Θυμαται οτι ηταν στο πισω καθισμα ενος αυτοκινητου με μια κοπελα και επεσε στο γκρεμο
Zerg13 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 To οτι θυμάται κάποιος κάτι σαν ανάμνηση και νομίζει οτι πέθανε έτσι δεν λέει κατι, εκτός και αν αποδείξει οτι βρήκε σε αρχείο τον άνθρωπο που πέθανε και υπάρχει πλήρης ταύτιση στοιχείων αυτού με την ανάμνηση του. Είναι πολύ εύκολο να απορρίψουμε μια θεωρία, πχ της μετεμψύχωσης και να ισχυριστούμε φαντασιόπληκτους ή αδύναμους όσους τα πιστεύουν. Ούτε και την μη ύπαρξη θεού μπορούμε να απορρίψουμε έτσι εύκολα. Υπάρχουν αρκετά στοιχεία και περιστατικά που συνηγορούν υπερ της μετεμψύχωσης, κυρίως με μικρά παιδιά να λένε ολόκληρες ιστορίες για αγρίους για την παλιά τους ζωή που επαλυθευτήκαν. 1
efo355 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 δεν μίλησα μόνο για αισθήσεις. δεν είμαι ο μόνος είναι και άλλοι που τα ζούνε όταν εννόεις για πρωτόγονους τι εννοείς?επειδή ήταν πρωτόγονοι λάτρευαν τον ήλιο. Ναι πρωτόγονες φιλες είχαν σαν Θεό τον ήλιο ή τον κεραυνό η ότι άλλο θες και ήταν πολύ πιο κοντά στην αλήθεια από εμάς τους εξελιγμένους. Χωρίς Θεό ζεις χωρίς ήλιο δεν ζεις. Μήπως είχαν δίκιο;
sa33 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 To οτι θυμάται κάποιος κάτι σαν ανάμνηση και νομίζει οτι πέθανε έτσι δεν λέει κατι, εκτός και αν αποδείξει οτι βρήκε σε αρχείο τον άνθρωπο που πέθανε και υπάρχει πλήρης ταύτιση στοιχείων αυτού με την ανάμνηση του. Είναι πολύ εύκολο να απορρίψουμε μια θεωρία, πχ της μετεμψύχωσης και να ισχυριστούμε φαντασιόπληκτους ή αδύναμους όσους τα πιστεύουν. Ούτε και την μη ύπαρξη θεού μπορούμε να απορρίψουμε έτσι εύκολα. Υπάρχουν αρκετά στοιχεία και περιστατικά που συνηγορούν υπερ της μετεμψύχωσης, κυρίως με μικρά παιδιά να λένε ολόκληρες ιστορίες για αγρίους για την παλιά τους ζωή που επαλυθευτήκαν. http://oodegr.co/oode/anatolikes/metens1.htm η ορθοδοξη εκκλησία πιστεύει στον τριάδικό θεό για τους ορθόδοξους όλες οι άλλες θρησκείες περιέχουν και δημιουργήθηκαν από δαιμόνια Ναι πρωτόγονες φιλες είχαν σαν Θεό τον ήλιο ή τον κεραυνό η ότι άλλο θες και ήταν πολύ πιο κοντά στην αλήθεια από εμάς τους εξελιγμένους. Χωρίς Θεό ζεις χωρίς ήλιο δεν ζεις. Μήπως είχαν δίκιο; και χωρίς νερό δεν ζεις... αυτός ο ήλιος είναι προσωρινός ο ήλιος μετά τον θάνατο είναι μόνιμος και λέγεται Χριστός άλλωστε άγιοι μιλανε για το άκτιστο φως για μένα λίγα λόγια αληθινά χρειάζονται για την υπαρξή του.
efo355 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 http://oodegr.co/oode/anatolikes/metens1.htm η ορθοδοξη εκκλησία πιστεύει στον τριάδικό θεό για τους ορθόδοξους όλες οι άλλες θρησκείες περιέχουν και δημιουργήθηκαν από δαιμόνια και χωρίς νερό δεν ζεις... αυτός ο ήλιος είναι προσωρινός ο ήλιος μετά τον θάνατο είναι μόνιμος και λέγεται Χριστός άλλωστε άγιοι μιλανε για το άκτιστο φως για μένα λίγα λόγια αληθινά χρειάζονται για την υπαρξή του. Και το νερό Θεός είναι. Μετα το θάνατο μη τη ψάχνεις. Ότι ακριβώς πριν γεννηθείς. Τίποτα.Το ξέρω ότι αυτό που λέω είναι δύσκολο να το δεχτούν οι περισσότεροι αλλά ποτέ δεν ήταν εύκολη η αλήθεια σε αυτό το κόσμο. Είναι πολύ εύκολο να πιστεύεις σε μετά θάνατον ζωή αλλά όλοι ξέρουμε μέσα μας την αλήθεια γιατί όλοι έχουμε περάσει από το στάδιο της ανυπαρξίας σε αυτό της ύπαρξης και στη συνέχεια της ανυπαρξίας.
sa33 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 Και το νερό Θεός είναι. Μετα το θάνατο μη τη ψάχνεις. Ότι ακριβώς πριν γεννηθείς. Τίποτα. Το ξέρω ότι αυτό που λέω είναι δύσκολο να το δεχτούν οι περισσότεροι αλλά ποτέ δεν ήταν εύκολη η αλήθεια σε αυτό το κόσμο. Είναι πολύ εύκολο να πιστεύεις σε μετά θάνατον ζωή αλλά όλοι ξέρουμε μέσα μας την αλήθεια γιατί όλοι έχουμε περάσει από το στάδιο της ανυπαρξίας σε αυτό της ύπαρξης και στη συνέχεια της ανυπαρξίας. παλιά πίστευα ότι δεν υπήρχε τίποτα και ότι οι θρησκείες είναι για να ελέγχουν τον κόσμο μέχρι που μου φανερώθηκαν αποδείξεις προσωπικα βιώματα δικά μου και άλλων ανθρώπων πολύ ντρανταχτά.και περιπτώσεις που έχουν γευθεί και άλλοι άνθρωποι δεν θέλω να αναφερθω σε αυτά. οπότε δεν είναι εύκολο να πιστεύεις στην μετα θάνατον ζωή δεν πιστεύω στην μεταθάνατο ζωή επειδή φοβάμαι ή επείδη φοβάμαι ότι θα χαθω ή ότι επείδη είμαι αδύμανος να τα καταφερω χώρίς τον θεό. πιστεύω γιατί δεν υπάρχει κάτι καλύτερο από αυτό για μένα είναι το ιδανικότερο.πιστεύω γιατί τρέφει την ψυχή μου και πολλά άλλα. άλλωστε αφού σου λέω έναν τρόπο να σου αποκαλύφθει απλά κάντω δεν έχεις να χάσεις κάτι αλλώστε η ζώη δεν υπάρχει για σένα
ScorpioX777 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 παλιά πίστευα ότι δεν υπήρχε τίποτα και ότι οι θρησκείες είναι για να ελέγχουν τον κόσμο μέχρι που μου φανερώθηκαν αποδείξεις προσωπικα βιώματα δικά μου και άλλων ανθρώπων πολύ ντρανταχτά.και περιπτώσεις που έχουν γευθεί και άλλοι άνθρωποι δεν θέλω να αναφερθω σε αυτά. οπότε δεν είναι εύκολο να πιστεύεις στην μετα θάνατον ζωή δεν πιστεύω στην μεταθάνατο ζωή επειδή φοβάμαι ή επείδη φοβάμαι ότι θα χαθω ή ότι επείδη είμαι αδύμανος να τα καταφερω χώρίς τον θεό. πιστεύω γιατί δεν υπάρχει κάτι καλύτερο από αυτό για μένα είναι το ιδανικότερο.πιστεύω γιατί τρέφει την ψυχή μου και πολλά άλλα. άλλωστε αφού σου λέω έναν τρόπο να σου αποκαλύφθει απλά κάντω δεν έχεις να χάσεις κάτι αλλώστε η ζώη δεν υπάρχει για σένα Αρχιζει και σε παιρνει απο κατω...ακομα και στο γραψιμο.
efo355 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 Εσυ θυμασαι οτι ησουν ανυπαρκτος δηλαδη;Όχι μωρέ δεν διάβασα για τη μάχη στις Θερμοπύλες εκεί ήμουν... παλιά πίστευα ότι δεν υπήρχε τίποτα και ότι οι θρησκείες είναι για να ελέγχουν τον κόσμο μέχρι που μου φανερώθηκαν αποδείξεις προσωπικα βιώματα δικά μου και άλλων ανθρώπων πολύ ντρανταχτά.και περιπτώσεις που έχουν γευθεί και άλλοι άνθρωποι δεν θέλω να αναφερθω σε αυτά. οπότε δεν είναι εύκολο να πιστεύεις στην μετα θάνατον ζωή δεν πιστεύω στην μεταθάνατο ζωή επειδή φοβάμαι ή επείδη φοβάμαι ότι θα χαθω ή ότι επείδη είμαι αδύμανος να τα καταφερω χώρίς τον θεό. πιστεύω γιατί δεν υπάρχει κάτι καλύτερο από αυτό για μένα είναι το ιδανικότερο.πιστεύω γιατί τρέφει την ψυχή μου και πολλά άλλα. άλλωστε αφού σου λέω έναν τρόπο να σου αποκαλύφθει απλά κάντω δεν έχεις να χάσεις κάτι αλλώστε η ζώη δεν υπάρχει για σένα Αδερφέ ότι και να κάνω τίποτα δεν μου αποκαλύπτεται ούτε βλέπω τίποτα θεικα και περίεργα. Άσε δεν είναι για μένα οι θρησκείες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα