exypnakias Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Γεια σας, ένας φίλος μου θέλει pc μόνο για lol χωρίς οθόνες κτλ μόνο tower: i) Το ποσό που διαθέτουμε: 500€ ii) Tη χρήση του υπολογιστή (αναφέρετε επίσης αν θα ασχοληθείτε με το mining ή όχι : http://www.insomnia....-για-αρχάριους/ ) lol και απλή χρήση iii) Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιηθούν: τίποτα iv) Στη σύνθεση θέλουμε να συμπεριληφθεί οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε? Υπάρχει πιθανότητα για μελλοντική αγορά άλλης? Όχι v) Στη σύνθεση θέλουμε να συμπεριληφθούν και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? Όχι vi) Το Hardware-περιφερειακά-οθόνη που θέλουμε να αγοράσουμε, θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα (διευκρινίστε ποιο) ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? (Αναφέρετε και την περιοχή στην οποία βρίσκεστε για περαιτέρω διευκόλυνση) αν γίνεται από ένα, δεν υπάρχει πρόβλημα όμως vii) Επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα (στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? όχι viii) Επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα? Αν ναι ποιο? όχι ix) Στο νέο σύστημα θα γίνουν πιθανές μελλοντικές αναβαθμίσεις στο Hardware? Αν ναι, υπάρχει πιθανότητα για διπλές κάρτες γραφικών (sli/crossfire)? -> συμβάλλει στην επιλογή κατάλληλου τροφοδοτικού και παίζει ρόλο και στην επιλογή κουτιού όχι x) Θα γίνει oc στο CPU (επεξεργαστής)? Αν ναι σε τί μέγεθος? (μικρό, μεσαίο, μεγάλο) -> συμβάλλει στην επιλογή κατάλληλου τροφοδοτικού, μητρικής και φυσικά κατάλληλης ψύκτρας όχι xi) Θα γίνει oc στη GPU (κάρτα γραφικών)? Αν ναι θα γίνει με πείραγμα της τάσης για stability (μεγάλο oc) ή απλά θα ανεβάσετε λίγο τις συχνότητες με stock voltage? -> συμβάλλει στην επιλογή κατάλληλου τροφοδοτικού όχι xii) Αναφέρετε αν θα χρησιμοποιήσετε ή όχι κάποιο κομμάτι Hardware από άλλο/παλιό σύστημα: όχι Έχω φτιάξει ένα σύστημα: CASE: https://www.skroutz.gr/s/5834974/Asus-Vento-TA-N11.html MOBO: https://www.skroutz.gr/s/6198905/Gigabyte-H81M-D3H.html CPU: https://www.skroutz.gr/s/4981866/Intel-Pentium-G3258-Box.html GPU: https://www.skroutz.gr/s/5268663/Asus-GeForce-GT720-2GB-Silent-LP-90YV0720-M0NA00.html SSD: https://www.skroutz.gr/s/5944830/Samsung-850-Evo-120GB.html HDD: https://www.skroutz.gr/s/2195774/Western-Digital-Caviar-Blue-1TB-3-5-SATA-%CE%99%CE%99%CE%99.html RAM: https://www.skroutz.gr/s/4719427/Kingston-HyperX-Fury-Black-8GB-DDR3-1866MHz-HX318C10FB-8.html PSU: https://www.skroutz.gr/s/5604242/Corsair-VS-Series-VS350-80Plus.html Γνώμες; Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
kougi Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Για μητρικη θα προτεινα αυτην https://www.skroutz.gr/s/5239950/Asrock-H97M-Anniversary.html η την κανονικη εκδοση της που κανει 2€ παραπανω (αυτη ειναι micro atx). Απο κει και περα, θα σου προτεινα καλυτερο τροφοδοτικο (περισσοτερα watts και πιστοποιηση για πιθανες μελλοντικες αναβαθμισεις). Το μεγαλυτερο "λαθος" κατ'εμε ειναι η καρτα γραφικων, η οποια δεν ειναι καν GDDR5. Γνωμη μου, επειδη τα κουκια ειναι μετρημενα, μεινε για λιγο καιρο με τα ενσωματωμενα γραφικα (νομιζω παιζεις ικανοποιητικα λολ) και αργοτερα βαζεις μια δυνατοτερη GPU. Αλλη εναλλακτικη ειναι (αν θες αμεσα καλη καρτα γραφικων) να μην βαλεις καθολου ssd αφου τον θεωρω πολυτελεια σε gaming συστημα του 500αρικου (το τονιζω το gaming γιατι αν ηθελες αλλη χρηση προφανως και θα χωρουσε ο ssd) και τα χρηματα που κερδιζεις να τα σπρωξεις σε καλυτερο τροφοδοτικο και καρτα.
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 μηπως να κοιταζες σε APU συστημα?νομιζω ειναι η καλυτερη λυση για τα χρηματα που διαθετεις παραλληλα παντα και με την χρηση που θα κανεις! 2
Millennium Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Σε τι ανάλυση/οθόνη είναι; Θα παίζει και κάποια άλλα; Δεν είναι καλή η σύνθεση σου.Κουτί,τροφοδοτικό,κάρτα,μητρική είναι για σίγουρες αλλαγές.Φτιάχνεις καλύτερο στα χρήματα.Μπορεί να πάει και σε amd. Ssd εγώ θα έβαζα από την αρχή,αν χωράει χωρίς σημαντικές υποχωρήσεις στα υπόλοιπα,αφού έτσι και αλλιώς χρειάζεται και κερδίζεις αισθητά. 1
skopelmix Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Site: AMDA10-7850K Site: ASUSA88XM-PLUS Site: KingstonHyperX Savage 8GB DDR3-2400MHz Site: SanDiskSSD Plus 240GB Site: DeepcoolKendomen Site: CoolerMaster G550M 550W Site: ZalmanCNPS8900 Quiet 1
exypnakias Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Ευχαριστώ όλους για τη βοήθειά σας! Τελικά ακυρώνεται! Δε θα πάρει PC!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα