superaris3 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 σιγα μη στησει και κωλο επειδη οι αλλοι την εχουν δει οτι τους ανηκουν τα παντα και κανουν ο,τι θελουν. φιλος, φερε το υγειονομικο και τραβα και μια μυνηση για καταπατηση του οικοπεδου σου. επισης ξηλωσε ο,τι εχουν φυτεψει στο δικο σου οικοπεδο και φροντισε να βαλεις περιφραξη. πριν απο αυτο ομως, κοιτα τι θα κανεις με τον ηλιακο, για να εχεις plan b τον ηλιακό φοβάμε περισσότερο γιατί θα κάνει διαπραγμάτευση για να έχει τουλάχιστον τους τενεκέδες στο οικόπεδο μου, τώρα έχει και το μισό κοτέτσι εκεί. Η λογική των συγγενών είναι πως απο την στιγμή που μπορώ να βγάζω τροφή μόνος μου χωρίς να αγοράζω κρέας,αυγά,λαχανικά κτλπ, θα το κάνω και δε θα με εμποδίσει κανείς.
duende Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 τον ηλιακό φοβάμε περισσότερο γιατί θα κάνει διαπραγμάτευση για να έχει τουλάχιστον τους τενεκέδες στο οικόπεδο μου, τώρα έχει και το μισό κοτέτσι εκεί. Η λογική των συγγενών είναι πως απο την στιγμή που μπορώ να βγάζω τροφή μόνος μου χωρίς να αγοράζω κρέας,αυγά,λαχανικά κτλπ, θα το κάνω και δε θα με εμποδίσει κανείς. στον δικο του χωρο, και εφοσον τηρει τις απαιτησεις του νομου μπορει να κανει ο,τι θελει. με τη λογικη ομως οτι "εγω γουσταρω να τη δω αγροτης στη πολη και σας γραφω στα @@ μου" και καταπατωντας και ξενη ιδιοκτησια για να το κανει αυτο, σορρυ για την εκφραση, αλλα ανηκει στη κατηγορια "γυφτος" (η ρομα αν θελετε) δες πρωτα τι παιζει με τον ηλιακο, να εισαι καλυμμενος απο καθε αποψη, και μετα κινησου νομικα. 1
superaris3 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Για το σκυλί μπορώ να κάνω τίποτα? Δεν είναι δεμένο ή σε κάποιον ειδικό χώρο ειδικά διαμορφωμένο γιαυτό. Το έχουν αμολημένο στην γειτονία και πάει όπου θέλει. Δεν είναι βίαιο/δεν αποτελέι κίνδυνο για κάποιον δηλαδή, απλά την μέρα κοιμάται και όλο το βράδυ αφηνιάζει γαυγίζοντας και προσκαλόντας και τα υπόλοιπα αδέσποτα απο τις γύρω γειτονιές και κάνουν συναυλία. Με ανοικτές πόρτες είναι δύσκολο να κοιμηθείς το βράδι..
Highlander Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 σιγα μη στησει και κωλο επειδη οι αλλοι την εχουν δει οτι τους ανηκουν τα παντα και κανουν ο,τι θελουν. φιλος, φερε το υγειονομικο και τραβα και μια μυνηση για καταπατηση του οικοπεδου σου. επισης ξηλωσε ο,τι εχουν φυτεψει στο δικο σου οικοπεδο και φροντισε να βαλεις περιφραξη. πριν απο αυτο ομως, κοιτα τι θα κανεις με τον ηλιακο, για να εχεις plan b Ξαναλέω, πως το πιο σωστό είναι να βρεθεί μια ήπια λύση. Οι αντιδικίες, δεν ωφέλησαν ποτέ κανέναν.
pournaras Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Ευχαριστώ για την απάντηση. Εγώ απο οτι βλέπω ανήκω στην τελευταία κατηγορία Πόλεις πάνω από 20000 κατοίκους, σίγουρα δεν είναι αραιοκατοικημένη περιοχή και σίγουρα δεν τηρούνται οι όροι υγιεινής και προστασίας του Περιβάλλοντος. Επίσης στην περίπτωση μου έχω και καταπάτηση οικοπέδου μου χωρίς την άδεια μου.. Ο τύπος είναι τόσο απίστευτος που σε κάποιον διαπληκτισμό που είχα παλιότερα για το οικόπεδο, μου είχε πετάξει πως "και εγώ σε αφήνω να έχεις τον ηλιακό σου στην ταράτσα". Ο αέρας είναι δικός του πάνω στην πολυκατοικία. Ο αερας ειναι δικος του, αλλα οχι η ταρατσα. Αυτο του δινει του δικαιωμα να χτισει ενα οροφο ας πουμε, αλλα μεχρι να χτιστει ο οροφος, η ταταρσα ειναι κοινοχρηστη. Οταν χτιστει ο οροφος, τοτε θα ειναι κοινοχρηστη η νεα ταρατσα. Μη σε δουλευει λοιπον με το οτι του ανηκει η ταρατσα. 1
lary7 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Ο αερας ειναι δικος του, αλλα οχι η ταρατσα. Αυτο του δινει του δικαιωμα να χτισει ενα οροφο ας πουμε, αλλα μεχρι να χτιστει ο οροφος, η ταταρσα ειναι κοινοχρηστη. Οταν χτιστει ο οροφος, τοτε θα ειναι κοινοχρηστη η νεα ταρατσα. Μη σε δουλευει λοιπον με το οτι του ανηκει η ταρατσα. Αυτο ακριβως, ο ''αερας" δηλαδή η αέρινη στήλη είναι δικαίωμα δόμησης και όχι χρήσης της ταράτσας(που είναι κοινόχρηστη), μπορείς να ρωτήσεις και σε μια πολεοδομία για να πάρεις απάντηση υπευθυνη. Για τα υπόλοιπα πρώτα δες πως θα τον βγάλεις απο το οικόπεδο σου, μην ερθει σε κάποια χρόνια και επικαλεστεί χρησικτησία, και μετα βλέπεις για τα υπόλοιπα ζωα. Ένα εξόδικο ωστε να έχει ημερομηνία θα ηταν καλη αρχη, αν δεν συμορφωθεί πάς σε ποιο δραστικα μέτρα. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα