Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας,προσπαθώ να ανοίξω το παράθυρο του μπάνιου και δεν ανοίγει.Έχει αυτή την ας πούμε κλειδαριά,δεν ξέρω πως την λένε.Έχει κανένας ιδέα τι πρέπει να κάνω για να την ξεκολλήσω?

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις.Δεν μπορούσα να ανεβάσω φωτογραφία από το ταμπλετ και σε λίγο θα την β'αλω από το λαπτοπ.Είναι σαν βεντούζα.

post-116525-0-36013300-1439293683_thumb.jpg

Δημοσ.

Ψέκασε με κάνα αντισκωριακό ή αν δεν έχεις βάλε με μπατονέτα ελάχιστο λάδι κ ξεκίνα τις προσσπάθειες.

• Like 1
Δημοσ.

Είναι ανακλινόμενο  κι αυτό το πράγμα εκεί  πατιέται προς τα κάτω απασφαλίζει και ανοίγει προς τα μέσα

Έχει κοπανηθεί αρκετές φορές και δεν πέτυχα τίποτα!

Δημοσ.

Είναι ανακλινόμενο  κι αυτό το πράγμα εκεί  πατιέται προς τα κάτω απασφαλίζει και ανοίγει προς τα μέσα

Έχει κοπανηθεί αρκετές φορές και δεν πέτυχα τίποτα!

Στο WC έχουμε παρόμοιο παράθυρο (απλά έχει τη "βεντούζα" πάνω) και όταν κολλάει εγω γαντζώνω ένα μυτοτσίμπιδο για να έχω λαβή και το τραβάω. Σίγουρα δεν πιάνει?

• Like 1
Δημοσ.

Τσιμπιδάκι για τα φρύδια εννοείς?Που το γατζώνεις?Κι αυτή πάνω είναι αλλά δεν γυρνάει με τίποτα η φωτογραφία.

Δημοσ.

Τσιμπιδάκι για τα φρύδια εννοείς?Που το γατζώνεις?Κι αυτή πάνω είναι αλλά δεν γυρνάει με τίποτα η φωτογραφία.

:-D Το μυτοτσίμπιδο είναι σαν πένσα αλλά με πολύ μυτερή "μύτη".

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...