Alxnks Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Μπορει να μου την εκδοσει η τραπεζα αυτη την επιταγη με χρεωση / δεσμευση του ποσου απο τον τραπεζικο μου λογ/σμο; Ρωτά την τράπεζα σου πως θα στη βγάλουν. Εγώ για συναλλαγες με σοβαρά ποσά παντα και μόνο διγραμμη χρησιμοποιώ, ακόμα και για εξωτερικο. Και για αποζημιώσεις (πχ απο ασφαλιστικές αυτοκινήτων) ως επι το πλείστον διγραμμες δίνουν. Αφού θες την εξασφάλιση της εξαργυρωσης απο την ίδια, δοκίμασε το κι εσύ.
dacourt Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Είχατε συμφωνήσει εξαρχής να κοπεί απόδειξη και τώρα στα γυρνάει; Ναι αυτο ακριβως! Μου λεει αποδειξη? Θα δωσεις +23%! Γιαυτο ηθελα εξαρχης τραπεζικη καταθεση. Οταν συμφωνείτε μαύρα, μαθετε να συναλλασεστε μαύρα. Είναι φοβερό αυτό που συμβαίνει.. συμφωνήσατε μαύρα τα λεφτά, και μετά εσύ ζητάς να της τα δώσεις μέσω τραπέζης για να καταγραφεί η συναλλαγή, αλλά τώρα εσύ δεν θέλεις να πληρώσεις το 23% ΦΠΑ!!! Και μετά ψάχνουμε να δούμε τι φταίει σε αυτή τη χώρα... ........................................ οοοεεεοοο; 1
angmar Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 Τα χεις κάνει quote και πάλι έβγαλες ο,τι να ναι συμπέρασμα. Ο greekparot λεει ότι εξαρχής είχαν συμφωνήσει Χ ποσό με απόδειξη. Πως σκατά συμπέρανες ότι τα συμφώνησαν μαύρα; Το λέει ο άνθρωπος, έδωσε προκαταβολή και συμφώνησε να πάρει την απόδειξη με την εξόφληση. Αν δεν είστε σίγουροι γι αυτά που διαβάζετε, μην εκτίθεστε.
DrLo Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 Απαντω σε ολους το ευλογο ερωτημα! Μου λεει αν θες αποδειξη θα μου πληρωσεις επιπλεον 23%! Αλλα συμφωνησαμε, τωρα τα 200€ τα θελει καθαρα δικα της και χωρις φορο. Γιαυτο θελω να εκδοσω μια επιταγη, την αφηνω στο γραφειο στην γραμματεα της και αν δεν τα θελει ας μην τα εισπραξει. Πρεπει και εγω να ειμαι εξασφαλισμενος με καποιο τροπο, σωστα; Ξεκινάμε από τα πολύ βασικά ... όταν "συνάτπεις" μαι σύμβαση/συμφωνία με κάποιον καθορίζονται και οι όροι πληρωμής. Δηλαδή έχει κάθε δικαίωμα να πει κάποιος σε μια συμφωνία ότι "δε δέχομαι επιταγές". Είναι φοβερό αυτό που συμβαίνει.. συμφωνήσατε μαύρα τα λεφτά, και μετά εσύ ζητάς να της τα δώσεις μέσω τραπέζης για να καταγραφεί η συναλλαγή, αλλά τώρα εσύ δεν θέλεις να πληρώσεις το 23% ΦΠΑ!!! Και μετά ψάχνουμε να δούμε τι φταίει σε αυτή τη χώρα... ........................................ οοοεεεοοο; Πάει χάθηκε και το "μεταξύ κατεργαρέων ειλικρίνεια" ...
dacourt Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 Τα χεις κάνει quote και πάλι έβγαλες ο,τι να ναι συμπέρασμα. Ο greekparot λεει ότι εξαρχής είχαν συμφωνήσει Χ ποσό με απόδειξη. Πως σκατά συμπέρανες ότι τα συμφώνησαν μαύρα; Το λέει ο άνθρωπος, έδωσε προκαταβολή και συμφώνησε να πάρει την απόδειξη με την εξόφληση. Αν δεν είστε σίγουροι γι αυτά που διαβάζετε, μην εκτίθεστε. Μου φαίνεται ότι δεν ξέρεις τι διαβάζεις..
partblah1990 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 τι προμηθεια κρατανε οι τράπεζες για εκδοση επιταγης με χρέωση καταθετικού σε διαταγή του ιδίου ; δηλ. αν εκδόσω επιταγή στο όνομα μου απο την Εθνική και την καταθέσω ας πούμε στην Πειραιώς , θα υπάρξει κάποιο κόστος ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα