Προς το περιεχόμενο

amazon αγορα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα παιδια θα ηθελα να ρωτησω κατι τωρα με τις αλλαγες στην ελλαδα τι παιζει θελω να παρω κατι ρουχα απο αμαζον.... 1 γινεται μονο με παυπαλ? 2 ειναι σιγουρο οτι αμα πληρωσω θα μου φερουν αυτο που παραγγηλα η παιζει να χασω τα λευτα 3 ποσο καιρος πανω κατω θελει 4 ειναι σαν το ebay το αμαζον δηλαδη πωλητες?και 5 υπαρχουν κατασταμητα απο ιντερνετ του εξωτερικου που γινετε να πληρωσεις με αντικαταβολη ευχαριστω παιδια και κατι αλλο ειναι δωρεαν τα μεταφορικα? θενκς

Δημοσ.

Νικο παρελαβα κανονικα βιβλιο απο Αμαζον τις τελευταίες μερες. Με προπληρωμένη visa απο Πειραιώς. Οποτε καλυτερα να μασάς παρα να μιλάς.

Δημοσ.

Δεν ξέρω τι παίζει με τα βιβλία αλλά το αγγλικό άμαζον τρεις εβδομάδες το παρακάλαγα να μου δεχτεί τη κάρτα και δεν τη δεχόταν

Δημοσ.

και γω κατι ακυρο φτηνο που παραγγειλα απο αμαζον ηρθε, σε ενα dvd που προσπαθησα να αγορασω χτες παλι απο αμαζον εφαγα πορτα με ολες τι καρτες

τι να πω

Δημοσ.

καλα οταν φιαχτει το θεμα με το capital control αλλα καποιος μπορει να μου απαντηση αυτα που ρωτησα ευχαριστω :)

• Super Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καλησπερα παιδια θα ηθελα να ρωτησω κατι τωρα με τις αλλαγες στην ελλαδα τι παιζει θελω να παρω κατι ρουχα απο αμαζον.... 1 γινεται μονο με παυπαλ? 2 ειναι σιγουρο οτι αμα πληρωσω θα μου φερουν αυτο που παραγγηλα η παιζει να χασω τα λευτα 3 ποσο καιρος πανω κατω θελει 4 ειναι σαν το ebay το αμαζον δηλαδη πωλητες?και 5 υπαρχουν κατασταμητα απο ιντερνετ του εξωτερικου που γινετε να πληρωσεις με αντικαταβολη ευχαριστω παιδια και κατι αλλο ειναι δωρεαν τα μεταφορικα? θενκς

1. Το amazon δεν δέχεται PayPal. Ποτέ δεν δεχόταν, ανεξαρτήτως capital controls. 

2. Από το amazon δεν παίζει να χάσεις τα λεφτά σου. 

3. Εξαρτάται, εάν θα αγοράσεις από το ίδιο το amazon ή από πωλητές. Σε κάθε περίπτωση, στην παραγγελία σου λέει πότε περίπου να περιμένεις τα πράγματα. 

4. Το amazon έχει και πωλητές αλλά πουλάει και μόνο του. Στους πωλητές προσέχεις, όπως και στο ebay, να έχουν αξιολογήσεις.

Το ίδιο το amazon είναι εξαιρετικά αξιόπιστο. 

5. Υπάρχουν αλλά λίγα. Το amazon πάντως ΔΕΝ δέχεται αντικαταβολή. Μόνο πιστωτική. 

6. Από amazon δεν υπάρχουν δωρεάν μεταφορικά. 

Επεξ/σία από paredwse
προσθήκη 6ης απάντησης
Δημοσ.

1

Και με paypal, εξαρτάται τον πωλητή

2

Όσο σίγουρη είναι οποιαδήποτε αγορά

3

Εξαρτάται τον πωλητή, τη χώρα, κτλ

4

Έχει και πωλητές

5

Όχι

6

Όχι, και αν λέει "δωρεάν αποστολή" συνήθως έχει αυξημένη τιμή για να καλυφθεί η διαφορά. Εξαιρέσεις ίσως να υπάρχουν.

Δημοσ.

1. Ίσα ίσα το αντίθετο, γίνεται μόνο με κάρτα.

2. Είναι σίγουρο, δεν είναι μαγαζάκι της γειτονιάς αλλά και αν τύχει κάτι, σου στέλνουν αντικατάσταση ή σου επιστρέφουν τα λεφτά.

3. Μια εβομάδα.

4. Υπάρχουν και πωλητές που συνεργάζονται με το amazon αλλά κυρίως αυτό πουλάει τα πράγματα.

5. Ναι, εγώ αγόρασα για τον υπολογιστή κάτι που ήθελα απο γερμανικό καταστημα με ηλεκτρονικά αξίας 820€ με αντικαταβολή αλλά είναι πολυ σπάνιο.

6. Όχι, πληρώνεις.

Έχω αγοράσει πράγματα τουλάχιστων 5000€ απο τα amazon και πάντοτε έμεινα ευχαριστημένος.

Θυμάμαι ένα βιβλίο είχε αργήσει 2 εβδομάδες, επικοινωνησα μαζί τους, μου στείλανε άλλο και μου είπανε να κρατήσω και το άλλο αν τυχόν έρθει.

Άλλη φορά είχα πάρει ένα παιχνίδι που είχε μεταλικό κουτί και είχε ένα βαθούλωμα στο πλάι, τους το είπα και αμέσως μου στείλανε άλλο.

Τώρα τον προηγούμενο μήνα χάλασε ο φορτιστής απο ένα λάπτοπ που είχα πάρει πέρυσι το καλοκαίρι. Τους ρώτησα αν έχουν άλλο και μου είπαν όχι. Μου πρότειναν ή να στείλω το λάπτοπ πίσω και να μου επιστρέψουν τα χρήματα ή να μου κάνουν επιστροφή 70 ευρώ να αγοράσω άλλο φορτιστή εγώ. Τελικά αγόρασα άλλο και μου έμειναν και 5 ευρώ έξτρα αφού έκανε 65.

Δημοσ.

1. Το amazon δεν δέχεται PayPal. Ποτέ δεν δεχόταν, ανεξαρτήτως capital controls. 

3. Εξαρτάται, εάν θα αγοράσεις από το ίδιο το amazon ή από πωλητές. Σε κάθε περίπτωση, στην παραγγελία σου λέει πότε περίπου να περιμένεις τα πράγματα. 

4. Το amazon έχει και πωλητές αλλά πουλάει και μόνο του. Στους πωλητές προσέχεις, όπως και στο ebay, να έχουν αξιολογήσεις.

Το ίδιο το amazon είναι εξαιρετικά αξιόπιστο. 

5. Υπάρχουν αλλά λίγα. Το amazon πάντως ΔΕΝ δέχεται αντικαταβολή. Μόνο πιστωτική. 

6. Από amazon δεν υπάρχουν δωρεάν μεταφορικά. 

Να συμπληρώσω απλά ότι δέχεται και χρεωστικές - προπληρωμένες εκτός από πιστωτικές 

Δημοσ.

1

Και με paypal, εξαρτάται τον πωλητή

2

Όσο σίγουρη είναι οποιαδήποτε αγορά

Τι να πιστέψεις τώρα κάποιος που εχει άγνοια

• Like 1
Δημοσ.

Τι να πιστέψεις τώρα κάποιος που εχει άγνοια

Για πωλητή στο άμαζον μίλησα, όχι για το άμαζον, αν δεν καταλαβαίνει τι διαβάζει κάποιος που έχει άγνοια να ξαναρωτήσει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...