stelrp Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 i) Το ποσό που διαθέτουμε: 700€ ii) Tη χρήση του υπολογιστή (αναφέρετε επίσης αν θα ασχοληθείτε με το mining ή όχι : όχι παιχνίδια ούτε mining, δουλειά γραφείου , cad. iii) Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιηθούν : AutoCAD, word excel, Photoshop, ΠΟΛΥ sketchup, ειδικά το τελευταίο έχω διαβάσει ότι παίζει πολύ ρόλο ή max single core απόδοση του επεξεργαστή , αντί των πολλών πυρήνων. iv) Στη σύνθεση θέλουμε να συμπεριληφθεί οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε? Υπάρχει πιθανότητα για μελλοντική αγορά άλλης? Όχι. Εχω Packard bell 27 1920*1080 με dvi και είμαι ΟΚ. v) Στη σύνθεση θέλουμε να συμπεριληφθούν και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? .ποντίκι πληκτρολόγιο είναι ποιοτικά αλλά ps/2, οπότε η μητρική καλο είναι να έχει τις σχετικές θύρες. Αλλιωτικα τα δουλεύω και με ανταπτορες USB. vi) Το Hardware-περιφερειακά-οθόνη που θέλουμε να αγοράσουμε, θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα (διευκρινίστε ποιο) ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? (Αναφέρετε και την περιοχή στην οποία βρίσκεστε για περαιτέρω διευκόλυνση) αν γίνεται από ένα, δεν υπάρχει πρόβλημα όμως. Αγια παρασκευη αθηνα, Msystems, plaisio, eshop , ή αλλο δεν έχω θέμα. vii) Επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα (στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? Κατάστημα. viii) Επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα? Αν ναι ποιο? Windows 10, έχω ήδη άδεια - serial από το 2012 για win8 30€ , δεν την έχω βάλει πουθενά, δεν ξέρω αν αξιοποιείται. ix) Στο νέο σύστημα θα γίνουν πιθανές μελλοντικές αναβαθμίσεις στο Hardware? Αν ναι, υπάρχει πιθανότητα για διπλές κάρτες γραφικών (sli/crossfire)? -> συμβάλλει στην επιλογή κατάλληλου τροφοδοτικού και παίζει ρόλο και στην επιλογή κουτιού. όχι x) Θα γίνει oc στο CPU (επεξεργαστής)? Αν ναι σε τί μέγεθος? (μικρό, μεσαίο, μεγάλο) -> συμβάλλει στην επιλογή κατάλληλου τροφοδοτικού, μητρικής και φυσικά κατάλληλης ψύκτρας. όχι, άντε ένα 10-15℅ όπως είμαι τώρα πειραζοντας λίγο το system bus. Ας υπάρχει λίγος "αέρας". Με ενδιαφέρει ή χαμηλή κατανάλωση του συστήματος γενικά και το τροφοδοτικό να είναι καλο , το σύστημα θα μένει ανοικτό 18ωρα. xi) Θα γίνει oc στη GPU (κάρτα γραφικών)? Αν ναι θα γίνει με πείραγμα της τάσης για stability (μεγάλο oc) ή απλά θα ανεβάσετε λίγο τις συχνότητες με stock voltage? -> συμβάλλει στην επιλογή κατάλληλου τροφοδοτικού όχι. Σκέφτομαι να το δουλεψω με την ενσωματωμένη του επεξεργαστή, οπότε θελω αυτόν με την καλύτερη ενσωματωμενη, και για λόγους οικονομίας στην κατανάλωση. Παιχνίδια δεν παίζω. xii) Αναφέρετε αν θα χρησιμοποιήσετε ή όχι κάποιο κομμάτι Hardware από άλλο/παλιό σύστημα: όχι Θελω ssd ίσα ίσα για το λειτουργικό και τις εγκαταστάσεις των προγραμμάτων μόνο. Δεν θελω αλλο δισκοδισκο, έχω έναν 2Τβ με όλα μου τα data και θα τον βάλω στον νεο, και έναν εξωτερικό USB για βαckup.
KiriosD Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Δες το άλλο θέμα ακριβώς από κάτω Ζητατε τα ίδια πράγματα στα ίδια λεφτά ! http://www.insomnia.gr/topic/578406-%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%AC-%CE%BD%CE%AD%CE%BF%CF%85-%CF%85%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%AE-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%83%CF%87%CE%B5%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AC-%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%B3%CF%81%CE%AC%CE%BC/?do=findComment&comment=54198943 (Χρειάζεσαι και κάρτα γραφικών παρεμπιπτόντως για το sketchup για αυτό λέω τα ίδια ακριβώς)
skopelmix Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Επίσης δές και αυτό όσον αφορά την gpu(http://help.sketchup.com/en/article/36208)
stelrp Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Δες το άλλο θέμα ακριβώς από κάτω Ζητατε τα ίδια πράγματα στα ίδια λεφτά ! http://www.insomnia.gr/topic/578406-%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%AC-%CE%BD%CE%AD%CE%BF%CF%85-%CF%85%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%AE-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%83%CF%87%CE%B5%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AC-%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%B3%CF%81%CE%AC%CE%BC/?do=findComment&comment=54198943 (Χρειάζεσαι και κάρτα γραφικών παρεμπιπτόντως για το sketchup για αυτό λέω τα ίδια ακριβώς) OK, δεν το είδα ! Στραβομαρα , παρακολουθώ και ποσταρω εκεί λοιπόν.
KiriosD Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Ή αν δε βιαζεσαι περιμένεις και βλέπεις με τους νέους κλειδωμένος επεξεργαστές και τις αντίστοιχες h μητρικές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα