Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδια το διαβατηριο μου εχει ημερομινια ληξεις για 15 αυγουστου 2018 ομως τα διαβατηρια βγαινουν για 5 χρονια εγω το ειχα κανει το 2010 μηπωσ εχει γινει καπιο λαθος γιατι του αδερφου μου ληγει το 2015 και αυτος το ειχε κανει το 2010 και επισης αν εχει τυποει λαθος γινετε να το ανανεοσεισ μετα την ημερομινια ληξεισ τοθ?

Δημοσ.

Τυχερούλι κέρδισες 3 χρόνια δωρεάν διαβατήριο,60 ευρουλάκια είναι αυτά.

Τα διαβατήρια από όσο γνωρίζω δεν ανανεώνονται,βγάζεις καινούριο.

Δημοσ.

Ναι αλλά εγώ Έχω αλβανικό διαβατήριο επιτρέπετε να περάσεις τα σύνορα άμα λήξει για να πας να βγάλεις καινούριο.Επίσης για αυτά τα επιπλέον χρόνια πρέπει να είσαι ενήλικος για να το κάνεις για τόσα χρόνια από τι ξέρω, ενώ εγώ είμαι ανηλικοσ(17) άρα λογικά θα είναι λάθος έτσι?

Δημοσ.

Αν περάσει η λήξη του βγάζεις νέο. 84.40 ευρώ.

Δεν υπολόγισες και το κόστος της φωτογραφίας (πρόσφατη) που χρεώνεται πόσο δε θυμάμαι.

http://www.passport.gov.gr/npc-periexomeno/npc-periexomeno/dikaiologitika-diavatirion.html

Ναι αλλά εγώ Έχω αλβανικό διαβατήριο επιτρέπετε να περάσεις τα σύνορα άμα λήξει για να πας να βγάλεις καινούριο.Επίσης για αυτά τα επιπλέον χρόνια πρέπει να είσαι ενήλικος για να το κάνεις για τόσα χρόνια από τι ξέρω, ενώ εγώ είμαι ανηλικοσ(17) άρα λογικά θα είναι λάθος έτσι?

Τώρα μας το λες,στο αλβανικό προξενείο-πρεσβεία για πληροφορίες.

• Like 1
Δημοσ.

Ξέρετε αν λήξει το διαβατήριο μετά την λήξει γίνετε να ππεράσεις τα σύνορα για να πας να βγάλεις καινούριο??

Νέο παιδί και βαριέσαι;

Ορίστε ο 44χρονος να σε βοηθήσει

vmqoXEG.png

δεν βαριέμαι απλός δεν ξέρω τη να βάλω στην αναζήτηση ευχαριστώ πάντως

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...