Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Έτσι μπράβο! Επιτέλους κάποιος που σκέφτεται και εμάς που δεν γουστάρουμε το βρωμοτζατζίκι!

Ωστε δεν είμαι ο μοναδικός σε όλη την Ελλάδα που δεν το γουστάρει τελικά;;

γιατι οσοι το ακουν γουρλωνουν ματια κτλπ. ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΤΖΑΤΖΙΚΙ;;; ναι ρε φιλε δεν μου αρεσει. :)

• Like 3
Δημοσ.

Κοίτα εγώ το πουλάω το σουβλακι σαν μερίδα οπότε το βάζω σε μπολακι δίπλα δεν τους ρωτάω. Θα το κάνω δοκιμή και θα δω. Είναι και ακριβά 2 κιλά 17€

Το βαζεις στο μενου .Μπορεις να εχεις και αλλα , τυροκαυτερη, ρωσικη, βουδαπεστης , σαντουιτς στυλ και ο πελατης να επιλεγει.

Δημοσ.

Χτυπητή ρε μονο , ποτέ βρωμοτζάτζικ

Το βαζεις στο μενου .Μπορεις να εχεις και αλλα , τυροκαυτερη, ρωσικη, βουδαπεστης , σαντουιτς στυλ και ο πελατης να επιλεγει.

Ποιά είναι αυτή ;  :mellow:

Δημοσ.

Εδώ στα Νησιά δουλεύουμε πολλά στυλ εμένα είναι μαγειριο αλλά ζητάνε πολλά σουβλακια και έτσι έβαλα μερίδες. Δεν κάνω πιτες. Μόνο μερίδες χοιρινό,κοτόπουλο,κεμπάπ, επίσης γύρους αλλά σε πιάτο . Τώρα αυτή στιγμή έχω δύο κεσεδακια ένα με λιαστη ντομάτα και ένα με μουστάρδα. Παράγγειλα και με μαϊντανό και άνηθο. Από ότι βλέπω η Αναλογία είναι 3 στους 4 τουρίστες το τρώνε

Δημοσ.

Πάντως το τζατζίκι είναι πολύ πιο υγιεινό από κάτι μαγιονέζες κλπ.

Από την άλλη αν θες να βγεις ραντεβού με κάποιον/α, εννοείται ότι δεν θα πλακωθείς στα τζατζίκια... το ίδιο θα έλεγα και για το τσιγάρο (αυτό δεν προσφέρει τίποτα), αλλά μερικές δεν παίρνουν χαμπάρι, λολ.

• Like 1
Δημοσ.

Χτυπητή ρε μονο

Οχι μαλακιες στις πιτες!

Κέρκυρα Η σάλτσα είναι το στάνταρ στην πίτα

Σαρτσα!Και ναι ισχυει!

Δημοσ.

Σάλτσα στο σουβλάκι; Στο πιτόγυρο εννοείς μήπως;

σουβλάκι=κρέας μέσα σε πίτα=πιτόγυρο

[σουβλάκι≠καλαμάκι]

• Like 1
Δημοσ.

σουβλάκι=κρέας μέσα σε πίτα=πιτόγυρο

[σουβλάκι≠καλαμάκι]

Τι το θες τώρα αυτό; Καυγά θα ξεκινήσεις και θα χάσεις κιόλας...

• Like 1
Δημοσ.

Χαχαχαχ προς θεού όχι καυγά! Απλά τό'γραψα για να μην σας μπερδεύουμε εμείς οι νότιοι με το τί εννοούμε ότι εστί σουβλάκι!

Ξέρω ξέρω, είναι πειρασμός ν'αρχίσετε να μας λέτε ότι το καλαμάκι σχετίζεται μόνο με ροφήματα :P

Δημοσ.

Κέρκυρα Η σάλτσα είναι το στάνταρ στην πίτα

Και προσπαθούσα να θυμηθώ που έτρωγα τις πίτες μου με σάλτσα! :)

Πάντως το τζατζίκι είναι πολύ πιο υγιεινό από κάτι μαγιονέζες κλπ.

Από την άλλη αν θες να βγεις ραντεβού με κάποιον/α, εννοείται ότι δεν θα πλακωθείς στα τζατζίκια... το ίδιο θα έλεγα και για το τσιγάρο (αυτό δεν προσφέρει τίποτα), αλλά μερικές δεν παίρνουν χαμπάρι, λολ.

To 99% των σουβλατίζδικων βάζει ετοιματζίδικο τζατζίκι, άρα το ίδιο "υγιεινό" είναι με τις μαγιονέζες κλπ

Δημοσ.

To 99% των σουβλατίζδικων βάζει ετοιματζίδικο τζατζίκι, άρα το ίδιο "υγιεινό" είναι με τις μαγιονέζες κλπ

Ακόμα και το ετοιματζίδικο τζατζίκι είναι πιο υγιεινό από την χειροποίητη μαγιονέζα... μόνο και μόνο τα κορεσμένα λιπαρά να πιάσουμε.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...