Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σας,

Σκοπεύω να αγοράσω σκουπάκι ώστε να μην χρειάζεται κάθε φορά για κάποιο μικρό σκουπιδάκι να βάζω σκούπα. Εχω δει ένα της HOOVER το οποίο τραβάει στερεά-υγρά...

http://www.kotsovolos.gr/site/small-home-appliances/vacuum-cleaners/handheld-vacuum-cleaners/116109-hoover-sj60wwr6

Ποια είναι η γνώμη σας και γενικότερα η εμπειρία σας?

Δημοσ.

ολα τα σκουπακια,πανω κατω ,ειναι ιδια.διαφορα εχουν στα στοιχεια μπαταριας,οχι στην ποιοτητα αλλα στον αριθμο .εχω σκουπακι με 4,5,και 6 στοιχεια.το τελευταιο,μαζευει σαν δαιμονισμενο,επομενο ειναι,αφου ,το ιδιο μοτερ,δουλευει στα 7,2 βολτ.και ναι,ειναι το ιδιο μοτερακι,και στα τρια σκουπακια,δυο επωνυμα και ενα κινεζικο......η αντοχη ειναι θεμα υποκειμενικο,δεν παιρνεις τετοιο σκουπακι για να σκουπιζεις ολακερο το σπιτι......το αν θα κρατησουν τα στοιχεια,ειναι θεμα τυχης.ενα να χαλασει,θα παρει μαζι του και τα υπολοιπα...

• Like 1
Δημοσ.

^Αυτό. Πάρε κάτι με αρκετά βολτ για να έχει δύναμη. Εγώ ένα izzy έχω, γύρω στα 40€ το είχα πάρει και είναι οκ. Μια φορά χρειάστηκε να του αλλάξω μπαταρία, κάπου 10-15€

Επίσης έχω κι ένα με καλώδιο, σαν όρθια ηλεκτρική σκούπα. Καλό είναι κι αυτό, τέτοιου τύπου:

large_hobby-4698348967384967389467839476

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...