nikosand Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Γεια σας είμαι 19 χρόνων και σκέφτομαι να ανοίξω μια επιχείρηση.μου πέρασε από το μυαλό η ιδέα να ανοίξω μαγαζί με ρουχα (και μγνωστες μάρκες και όχι).Σκεφτομαι για να αποκτησω πολύ πελατια να το έχω 1+1 δώρο ξέρω ότι τέτοιου είδους μαγαζιά έχουν μεγάλη κίνηση και δεν υπάρχουν και τέτοια στην περιοχή μου.τι λέτε θα πετύχει; Ήθελα να ρωτήσω γενικά τι έξοδα θα έχει το μαγαζί άμα έχω και μια υπάλληλο
opoiosdipote Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Δεν νομίζω να πετύχει με τόσα μαγαζιά με ρούχα μετά από τόσα χρόνια να κλείνουν αλλά δεν απαντάω για αυτό. Λόγω Παρασκευής υπέθεσα ότι είναι κάποιος που θα ρωτάει αν υπάρχει πρόβλημα να μην φοράει ρούχα στην επιχείρησή του. Μάλλον θέλω φορματ χαχαχαχαχ. Καλή σου επιτυχία. 1
nikosand Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Χαχαχαχα Εδω στην πόλη που μένω τα μαγαζιά με ρουχα δουλεύουν καλα και πιστεύω πως αυτό το 1+1 δουλεύει πολύ καλα
Iris_89 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Έχεις ένα σεβαστό κεφάλαιο? Γνωρίζεις την αγορά? Έχεις γνώσεις πάνω σε διαχείριση καταστήματος/προσωπικού/εφορίας/οαεεε? Σε ποια πόλη/περιοχή είσαι? Μαγαζί με ρούχα πλέον είναι πολύ κορεσμένη επιχείρηση, χωρίς να θέλω να σε αποκαρδιώσω. Περνάμε στα υπόλοιπα. Θα πρέπει να κάνεις εγγραφή στον οαεε σαν ελεύθερος επαγγελματίας. Το ποσό που θα πρέπει να πληρώνεις δεν το γνωρίζω. Δε θα πρέπει να νοικιάσεις κάποιο χώρο? Ενοίκια? Συναλλαγές με προμηθευτές? Σχετικά με τον υπάλληλο, είσαι διατεθειμένος να του πληρώνεις μισθό συν ικα? Ένας πρόχειρος υπολογισμός είναι 5.000 πριν μπεις και δεν ξέρω αν λέω και λίγα. Έχεις κάποιον να σε βοηθάει ή απλά θα βαρέσεις κανόνι σε 6 μήνες 1 χρόνο? 1
panos2171 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Σε ποια πόλη είσαι; Όλοι με αυτό το σκεπτικό άνοιξαν την επιχείρησή τους, είτε ρουχάδικο, είτε παπουτσάδικο είτε οτιδήποτε. Είδαν ότι αυτός που έκανε πρώτος κίνηση τρώει καλά, είπαν να το κάνουν και αυτοί και με τη σειρά τους οι επόμενοι με αποτέλεσμα η αγορά να κορεστεί και να κλείνουν το ένα μετά το άλλο. Αν απευθύνεσαι σε νεανικό κοινό σκέψου πλέον ότι πολλοί πλέον αγοράζουν και από το νετ. Καλύτερη ιδέα θα ήταν να ανοίξεις ένα eshop, εκεί ναι θα μπορούσες να εφαρμόσεις το 1+1 μιας και δεν θα είχες μεγάλα έξοδα. 1
GreyHorse Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Σε γενικές γραμμές αν δεν έχεις δουλέψει το επάγγελμα που σκοπεύεις να ανοίξεις, ξεκινώντας από το χαμηλότερο σκαλί μάλιστα, δύσκολα θα το κρατήσεις.
aGka8l Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Δούλεψε ένα 6μηνο υπάλληλος σε μαγαζί με ρούχα , πάρε 450€ μάθε τη δουλειά κ δες αν σ αρέσει κ μετά κάνε κάτι δικό σου
NoExit Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Mην τον αποθαρυνετε με την ιδεα για τα ρουχα γιατι θα παει στο plan B, τυροπιταδικο. Plan C, καφετερια. Plan D, σουβλατζιδικο. Plan E, format και αλλαγη παστας σε pcs. Το γνωστο ελληνικο επιχειρηματικο δαιμονιο. 8
idomeneas7 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Ποια περιοχή είναι? Εχεις κεφάλαιο? Επειδή βλέπω πολύ μικρή ηλικία, που έχεις δουλέψει? Εκπαιδευση λογικα δεν εχεις περα του λυκείου, θα σου χρειαστεί κάτι συναφές (εμπορικο, οικονομικο, διοικητικο) οχι νομικα, αλλα για σενα. Δεν θελω να σε απογοητευσω, αλλα στη φαση που εισαι τωρα μαλλον θα αποτυχεις γιατι πας ξυπολητος στα αγκαθια. Αυτα θελουν οργανωση και γνωσεις, πρωτα πρεπει να προετοιμαστεις καταλληλα.
Zaknafein Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Καλά το βασικό είναι το κεφάλαιο και μια Α ικανότητα οργάνωσης, τα άλλα θα έρθουν στην πορεία. Οι περισσότεροι πάντως, πρώτα μαθαίνουν μια αγορά εκ των έσω (δουλεύοντας ως υπάλληλοι, μαθαίνοντας προμηθευτές, κόστη λειτουργίας κτλ) και μετά ανοίγουν δικό τους μαγαζί. 1
mastoras007 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Γεια σας είμαι 19 χρόνων και σκέφτομαι να ανοίξω μια επιχείρηση.μου πέρασε από το μυαλό η ιδέα να ανοίξω μαγαζί με ρουχα (και μγνωστες μάρκες και όχι).Σκεφτομαι για να αποκτησω πολύ πελατια να το έχω 1+1 δώρο ξέρω ότι τέτοιου είδους μαγαζιά έχουν μεγάλη κίνηση και δεν υπάρχουν και τέτοια στην περιοχή μου.τι λέτε θα πετύχει; Ήθελα να ρωτήσω γενικά τι έξοδα θα έχει το μαγαζί άμα έχω και μια υπάλληλο προσεχε μην αποκτησεις πολύ πελατεία και μετα σε κυνηγάνε οι υπολοιποι..αχαχαχαχα Πέρα τη πλάκα τα μαγαζια με ρούχα εχουν καλό κέρδος αλλα σκεψου οτι αν πχ πέρνεις με το κιλό και πουλάς ένα παντελόνι 15 ευρο και εχεις κέρδος 14,5 ευρο οκ βγηκες κερδισμένος κατα πολύ αλλα άν στο μαγαζί σου όλη μέρα μπουν 2 ατομα και πάρουν απο 1 παντελόνι παρόλο που εχεις κερδος σε σχεση με το παντελονι στο μαγαζι εχεις μπει μεσα για τα καλά,γιατι με 30 ευρο ταμειο τη μέρα λος μπουλος.. θελω να καταλήξω στο οτι αν δεν εχεις πολούς πελάτες δέν θα κάνεις προκοπή όσο κερδος και να εχεις με τα προιόντα σου. οι λογαριασμοι τρέχουν,τεβε ενοικια κτλ κτλ
NikosKallithea Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Για να καταλάβω πως θα καταφέρεις να δινεις 1+1 πες μας και εμας το μυστικο, το εμπόριο ρουχων σημερα δεν αφήνει σχεδον κανενα κέρδος 2
zio10 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Για να καταλάβω πως θα καταφέρεις να δινεις 1+1 πες μας και εμας το μυστικο, το εμπόριο ρουχων σημερα δεν αφήνει σχεδον κανενα κέρδος Αυτό ήθελα να ρωτήσω κι εγώ! Πως βγαίνει να δίνεις 1+1 και να έχεις κέρδος;! Κάποτε ξέρω ότι είχανε πολύ κέρδος (όσο θέλανε βασικά, ανεξέλεγκτο ήταν) αλλά τώρα και με τον ανταγωνισμό του ίντερνετ νομίζω το κέρδος δεν είναι τόσο μεγάλο... Επίσης, χρειάζεται μεγάλο κεφάλαιο για να στήσεις το μαγαζί (διακόσμηση κλπ) και κυρίως για να το γεμίσεις! Και καλό θα ήταν (αν όχι απαραίτητο) τα χρήματα αυτά να υπάρχουν μετρητά...όπως και να 'χει είναι ρίσκο, αλλά καλή επιτυχία!
nikosand Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 Λοιπόν να δώσω ένα παράδειγμα (ένα παντελόνι το αγοράζουν ασπουμε 30€ και τα πουλάνε 100 περιπου το 50-70 τις εκατό είναι κερδο οπότε το 1+1 δώρο συμφέρει)
panos2171 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 Ποιό μαγαζί έχει κέρδος 50-70% κέρδος από μια πώληση; Ακόμα και τις καλές εποχές δεν είχε τόσο κέρδος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα