Tzikoz Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Αντε ρε δικε μου!!!!!! Δηλαδη για να καταλαβω , κανεις ποστ λεγοντας ότι θες να βγεις από ΤΕΙ μηχανολογιας και να πας μαγειρικη όπως και εγω , και εισαι και από ΤΕΙ Σερρων , Σερραιος εισαι?
Gardenia12 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Δηλαδη για να καταλαβω , κανεις ποστ λεγοντας ότι θες να βγεις από ΤΕΙ μηχανολογιας και να πας μαγειρικη όπως και εγω , και εισαι και από ΤΕΙ Σερρων , Σερραιος εισαι? Οχι, Θεσσαλονικη, Ευοσμο, εσυ??
Tzikoz Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Οχι, Θεσσαλονικη, Ευοσμο, εσυ?? Κι εγω τεταρτοετης είμαι , ποια εισαι?
Gardenia12 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Κι εγω τεταρτοετης είμαι , ποια εισαι? Eσυ ποιος εισαι?? Eσυ ποιος εισαι?? αρχικα ειμαι ποιος οχι ποια
Tzikoz Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Eσυ ποιος εισαι?? αρχικα ειμαι ποιος οχι ποια Σορρυ αδερφε με μπερδεψε ο άλλος από πανω
Gardenia12 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Σορρυ αδερφε με μπερδεψε ο άλλος από πανω αντε πανε ταισε τον ντουπι
Tzikoz Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 αντε πανε ταισε τον ντουπι Αχαχαχαχα ποιος ?
Rigas88 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 idomeneas7 Δεν με νοιάζει ποιος κάνει καλή διαφήμιση ή οχι. Εδώ μέσα για σπουδές είναι η συζήτηση και για δίδακτρα. Όπως όλοι γράφουν αυτά που ξέρουν για σχολές έτσι είπα κι εγώ τη γνώμη μου. Μάλλον εδώ μέσα υπάρχουν μέλη που θέλουν να γράφουμε όπως θέλουν αυτά... Δεν σας ενοχλεί δηλαδή που πιστεύουν οτι όσοι σπουδάζουν σε ΙΕΚ είναι αποτυχημένοι; Εμένα αυτό με ενοχλεί πάνω απ΄όλα γιατί δεν πιστεύω κάτι τέτοιο για τον εαυτό μου.
zappy Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Εσύ για τον εαυτό σου μπορεί να πιστεύεις ότι θέλεις τώρα για όσους πηγαίνουν εδώ και σε κάτι βρώμικα φαγάδικα που η κουζίνα είναι μέσα στη βρώμα περνάς και βλέπεις πελατεία και λένε τι ωραίο είναι το φαγητό
Rigas88 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 zappy δεν συνηθίζω να πηγαίνω σε βρώμικα φαγάδικα. Τώρα αν έχεις εμπειρία εσύ από αυτά πάω πάσο!!!!
idomeneas7 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 idomeneas7 Δεν με νοιάζει ποιος κάνει καλή διαφήμιση ή οχι. Εδώ μέσα για σπουδές είναι η συζήτηση και για δίδακτρα. Όπως όλοι γράφουν αυτά που ξέρουν για σχολές έτσι είπα κι εγώ τη γνώμη μου. Μάλλον εδώ μέσα υπάρχουν μέλη που θέλουν να γράφουμε όπως θέλουν αυτά... Δεν σας ενοχλεί δηλαδή που πιστεύουν οτι όσοι σπουδάζουν σε ΙΕΚ είναι αποτυχημένοι; Εμένα αυτό με ενοχλεί πάνω απ΄όλα γιατί δεν πιστεύω κάτι τέτοιο για τον εαυτό μου. Πιό πολύ με ενοχολούν οι υπάλληλοι ή έστω "σπουδαστές" του Ροδόπουλου που κάνουν σαν cult members πάντως. 1
Rigas88 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 idomeneas7 Εμένα πάλι με ενοχλεί που είναι εδώ κάποιοι βαλτοί και θέλουν να γράφουν οτι γουστάρουν αυτοί. Κακώς που συμμετείχα εδώ μέσα.
WorldOfGlass Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 idomeneas7 Εμένα πάλι με ενοχλεί που είναι εδώ κάποιοι βαλτοί και θέλουν να γράφουν οτι γουστάρουν αυτοί. Κακώς που συμμετείχα εδώ μέσα. Όχι εντάξει σου ζητάμε συγνώμη. Το θέμα είναι άλλο. Michigan η Ακμή? Ποιό να προτιμήσουμε?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα