Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αντε ρε δικε μου!!!!!!

Δηλαδη για να καταλαβω , κανεις ποστ λεγοντας ότι θες να βγεις από ΤΕΙ μηχανολογιας και να πας μαγειρικη όπως και εγω , και εισαι και από ΤΕΙ Σερρων , Σερραιος εισαι?

• Απαντ. 51
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δηλαδη για να καταλαβω , κανεις ποστ λεγοντας ότι θες να βγεις από ΤΕΙ μηχανολογιας και να πας μαγειρικη όπως και εγω , και εισαι και από ΤΕΙ Σερρων , Σερραιος εισαι?

Οχι, Θεσσαλονικη, Ευοσμο, εσυ??

Δημοσ.

idomeneas7

Δεν με νοιάζει ποιος κάνει καλή διαφήμιση ή οχι. Εδώ μέσα για σπουδές είναι η συζήτηση και για δίδακτρα. Όπως όλοι γράφουν αυτά που ξέρουν για σχολές έτσι είπα κι εγώ τη γνώμη μου.

Μάλλον εδώ μέσα υπάρχουν μέλη που θέλουν να γράφουμε όπως θέλουν αυτά...

Δεν σας ενοχλεί δηλαδή που πιστεύουν οτι όσοι σπουδάζουν σε ΙΕΚ είναι αποτυχημένοι;  Εμένα αυτό με ενοχλεί πάνω απ΄όλα γιατί δεν πιστεύω κάτι τέτοιο για τον εαυτό μου.

Δημοσ.

Εσύ για τον εαυτό σου μπορεί να πιστεύεις ότι θέλεις τώρα για όσους πηγαίνουν εδώ και σε κάτι βρώμικα φαγάδικα που η κουζίνα είναι μέσα στη βρώμα περνάς και βλέπεις πελατεία και λένε τι ωραίο είναι το φαγητό

Δημοσ.

idomeneas7

Δεν με νοιάζει ποιος κάνει καλή διαφήμιση ή οχι. Εδώ μέσα για σπουδές είναι η συζήτηση και για δίδακτρα. Όπως όλοι γράφουν αυτά που ξέρουν για σχολές έτσι είπα κι εγώ τη γνώμη μου.

Μάλλον εδώ μέσα υπάρχουν μέλη που θέλουν να γράφουμε όπως θέλουν αυτά...

Δεν σας ενοχλεί δηλαδή που πιστεύουν οτι όσοι σπουδάζουν σε ΙΕΚ είναι αποτυχημένοι;  Εμένα αυτό με ενοχλεί πάνω απ΄όλα γιατί δεν πιστεύω κάτι τέτοιο για τον εαυτό μου.

Πιό πολύ με ενοχολούν οι υπάλληλοι ή έστω "σπουδαστές" του Ροδόπουλου που κάνουν σαν cult members πάντως.

• Like 1
Δημοσ.

idomeneas7 Εμένα πάλι με ενοχλεί που είναι εδώ κάποιοι βαλτοί και θέλουν να γράφουν οτι γουστάρουν αυτοί. Κακώς που συμμετείχα εδώ μέσα.

Δημοσ.

idomeneas7 Εμένα πάλι με ενοχλεί που είναι εδώ κάποιοι βαλτοί και θέλουν να γράφουν οτι γουστάρουν αυτοί. Κακώς που συμμετείχα εδώ μέσα.

Όχι εντάξει σου ζητάμε συγνώμη. Το θέμα είναι άλλο. Michigan η Ακμή?

Ποιό να προτιμήσουμε?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...