Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

οπου και να πας το θεμα ειναι να συνεχισεις και μετα την μορφωση σου να κυνηγησεις σεμμηναρια παρουσιασεις να κανεις κυκλο.Εαν περιμενεις να παρεις το πτυχιο και με λιγα χρονια να πας καπου σαν σεφ....παρατα το

idomeneas7 Εμένα πάλι με ενοχλεί που είναι εδώ κάποιοι βαλτοί και θέλουν να γράφουν οτι γουστάρουν αυτοί. Κακώς που συμμετείχα εδώ μέσα.

διαβασα τα σχολια σου και μαλλον η υπερβολη σου ειναι η αιτια που πεσαν να σε φανε ολοι θα μπορουσες να αρκεστεις στο οτι εμεινες ικανοποιημενος..

Εαν εισαι σπουδαστης δευτερου ετους χωρις να εχεις δει αλλες σχολες δεν εισαι σε θεση να σχολιασεις το τι ειναι και το τι δεν ειναι κορυφαιο.

Αυτο που μου δημιουργει φοβερα αρνητικη γνωμη για τα ιεκ ειναι το εξης (απο οτι καταλαβα ειναι παγια τακτικη σε ολα τα ιδιωτικα ιεκ)

Το γεγονος οτι απουσιες καναν οσες γουσταραν (υπηρχε συγκεκριμενα ατομο που πατησε το ποδι του μονο για εξετασεις) και οτι στις εξετασεις τους δωσαν 30 ερωτησεις απο τις οποιες θα εξεταζοταν (δηλαδη πολυ περιορισμενη υλη στο καθε μαθημα) και την ωρα των εξετασεων ολοι αντεγραφαν με την συγκαταθεση των και καλα επιτηρητων με κανει πολυ προκατηλημενο απεναντι σε αυτες τις σχολες.(ολα αυτα απο φιλους μου που σπουδασαν σε διαφορετικα ιδιωτικα ιεκ)

Μπορει οι καθηγητες να ειναι οντως πολυ καλοι και μπορει εσυ να βγεις αστερι απο εκει μεσα αλλα οταν ο υπευθυνος δινει γραμμη να τους περνανε ολους και μαζι με εσενα περναει και το στοκαδι που δεν γνωριζει τι χρωμα εχει καν το βιβλιο, καιγεσαι εξαιτιας των μπουφων που διοικουν την επιχειρηση

• Απαντ. 51
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν ξέρω για άλλα ΙΕΚ, για την Ακμή όμως ξέρω σίγουρα:

1. Πουλάει "πτυχία" σε άτομα που δεν πάνε ποτέ

2. Περνάει όλους όσους πληρώνουν και δεν έχει απαιτήσεις απόκτησης γνώσεων

3. Χρησιμοποιεί ποταπές μεθόδους πώλησης των πακέτων της (υποτιθέμενη έκπτωση αμα κλείσεις τώρα, υποτιθέμενα "δωρεαν" σεμινάρια, κλπ)

4. Διοικείται με τον κλασσικό ελληνικό τρόπο λαμογιάς σε όλα τα επίπεδα (αβέβαιες εργασιακές σχέσεις με κακούς όρους για τους υπαλλήλους, χαμηλούς μισθούς, συνεργασίες με εταιρείες όπου τους στέλνει τζάμπα υπαλλήλους για "πρακτική" και λειτουργούν σχεδόν αποκλειστικά με αυτόν τον τρόπο με ελάχιστους μόνιμους, συνεργασίες με εκκλησία για ευνοϊκούς όρους σε διάφορα θέματα όπως μισθώσεις εγκαταστάσεων, πολλή δήθεν γκλαμουριά και σαπίλα από μέσα, κλπ)

Για αυτό δεν την πάω καθόλου και θεωρώ ότι και τα υπόλοιπα ιδιωτικά ΙΕΚ είναι τα ίδια σκατά, ίσως και χειρότερα.

Δημοσ.

Δεν ξέρω για άλλα ΙΕΚ, για την Ακμή όμως ξέρω σίγουρα:

1. Πουλάει "πτυχία" σε άτομα που δεν πάνε ποτέ

2. Περνάει όλους όσους πληρώνουν και δεν έχει απαιτήσεις απόκτησης γνώσεων

3. Χρησιμοποιεί ποταπές μεθόδους πώλησης των πακέτων της (υποτιθέμενη έκπτωση αμα κλείσεις τώρα, υποτιθέμενα "δωρεαν" σεμινάρια, κλπ)

4. Διοικείται με τον κλασσικό ελληνικό τρόπο λαμογιάς σε όλα τα επίπεδα (αβέβαιες εργασιακές σχέσεις με κακούς όρους για τους υπαλλήλους, χαμηλούς μισθούς, συνεργασίες με εταιρείες όπου τους στέλνει τζάμπα υπαλλήλους για "πρακτική" και λειτουργούν σχεδόν αποκλειστικά με αυτόν τον τρόπο με ελάχιστους μόνιμους, συνεργασίες με εκκλησία για ευνοϊκούς όρους σε διάφορα θέματα όπως μισθώσεις εγκαταστάσεων, πολλή δήθεν γκλαμουριά και σαπίλα από μέσα, κλπ)

Για αυτό δεν την πάω καθόλου και θεωρώ ότι και τα υπόλοιπα ιδιωτικά ΙΕΚ είναι τα ίδια σκατά, ίσως και χειρότερα.

Ζηλεύεις γιατι δεν πας στα Ακμη και δεν θα έχεις τους πιο κορυφαίους καθηγητές ουτε θα σου βρουν δουλειά.

Και εγω έκραζα πρην αλλά λέω να γραφτώ τώρα μπας και με μορφώσουν και προχωρήσω στην ζωή

Δημοσ.

Ζηλεύεις γιατι δεν πας στα Ακμη και δεν θα έχεις τους πιο κορυφαίους καθηγητές ουτε θα σου βρουν δουλειά.

Και εγω έκραζα πρην αλλά λέω να γραφτώ τώρα μπας και με μορφώσουν και προχωρήσω στην ζωή

Καλά, το παραδέχομαι γιατί με κατάλαβες. Πάμε να γραφτούμε μαζί να πάρουμε και την έκπτωση?

Δημοσ.

WorldofGlass & Idomeneas7 είμαι σε μια σχολή που είμαι ικανοποιημένος και μου έχουν δοθεί οι ευκαιρίες να μάθω πράγματα. Προσωπικά τιμάω τα χρήματα που δίνω και δεν την κοπανάω από τα μαθήματα. Με τους καθηγητές μου είμαι ευχαριστημένος, οι χώροι που κάνω μάθημα είναι πολύ καλοί και γενικότερα δεν έχω παράπονο. Πτυχίο δεν μου πούλησε κανείς!!!!!!! Αν ήμουν σε τέτοια σχολή πίστεψτε δεν είχα γραφτεί! Ακριβώς επειδή φέτος το καλοκαίρι κάνω την πρακτική μου στην ειδικότητα ξέρω τι είναι καλό και τι οχι!!!!!

WorldofGlass και  idomeneas7 μάλλον έχετε κάποιο θέμα με τη σχολή. Δεν μπορώ να καταλλαβω ποιο αλλά δικό σας θέμα...

Δημοσ.

WorldofGlass & Idomeneas7 είμαι σε μια σχολή που είμαι ικανοποιημένος και μου έχουν δοθεί οι ευκαιρίες να μάθω πράγματα. Προσωπικά τιμάω τα χρήματα που δίνω και δεν την κοπανάω από τα μαθήματα. Με τους καθηγητές μου είμαι ευχαριστημένος, οι χώροι που κάνω μάθημα είναι πολύ καλοί και γενικότερα δεν έχω παράπονο. Πτυχίο δεν μου πούλησε κανείς!!!!!!! Αν ήμουν σε τέτοια σχολή πίστεψτε δεν είχα γραφτεί! Ακριβώς επειδή φέτος το καλοκαίρι κάνω την πρακτική μου στην ειδικότητα ξέρω τι είναι καλό και τι οχι!!!!!

WorldofGlass και  idomeneas7 μάλλον έχετε κάποιο θέμα με τη σχολή. Δεν μπορώ να καταλλαβω ποιο αλλά δικό σας θέμα...

τη ειδικοτητα εισαι?

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...