Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 43
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ρε γμτο.....

ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ 2015!!!!!!!

Έχετε την εικόνα του εντόμου. Μπορείτε να βρείτε το όνομα ΑΜΕΣΑ. 

Ψάξτε λίγο... μάθετε τι κάνει! Και μετά αποφασίστε τι είναι καλύτερο για εσάς!

Με 1' search, το google βγάζει ΠΡΩΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ την wikipedia

https://en.wikipedia.org/wiki/Mud_dauber

Όπου μέσα λέει ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι ΔΕΝ ΤΣΙΜΠΑΕΙ ανθρώπους (είναι uncommon συγκεκριμένα και δεν είναι aggresive) και πως τρέφεται με αράχνες. 

Άρα; Σε ενοχλούν οι αράχνες; Γιατί να τις κυνηγάς; Έχεις το εντομάκι σου και κάνει την δουλειά!

Δεν ξέρεις εάν είναι αυτό; Google it!!!!

Π.χ.:

bugs with nests similar to wasps

Βρίσκεις πιο έντομο είναι, πας wiki και βρίσκεις τι κάνει. Το θες; Το κρατάς. Δεν το θες; Google: How to get rid of το_όνομα_του_εντόμου

Δύσκολο; 

• Like 4
Δημοσ.

Ναι μόνο που ρε παιδιά για το έντομο που λέτε (στο ποστ #7) όπου κι αν έψαξα οι φωλιές του δεν είναι σαν αυτές που βρήκα... Παραθέτω links των εικώνων από το dropbox μήπως καταφέρει κανείς να τις δει.

https://www.dropbox.com/s/415tmkasx160h8i/IMG_1210.jpg?dl=0

https://www.dropbox.com/s/ddzceu3iln2felc/IMG_1211.jpg?dl=0

Ευχαριστώ για το ψάξημο!!  :-D

Ρε γμτο.....

ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ 2015!!!!!!!

Όπου μέσα λέει ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι ΔΕΝ ΤΣΙΜΠΑΕΙ ανθρώπους (είναι uncommon συγκεκριμένα και δεν είναι aggresive) και πως τρέφεται με αράχνες. 

Άρα; Σε ενοχλούν οι αράχνες; Γιατί να τις κυνηγάς; Έχεις το εντομάκι σου και κάνει την δουλειά!

Π.χ.:

Βρίσκεις πιο έντομο είναι, πας wiki και βρίσκεις τι κάνει. Το θες; Το κρατάς. Δεν το θες; Google: How to get rid of το_όνομα_του_εντόμου

Δύσκολο; 

Ρε συ έψαξα παντού... Φωλιές όμως σαν αυτές δεν βρληκα πουθενα στο google! Ακόμα και για το έντομο που λένε τα παιδιά παραπάνω έψαξα αλλά ότι φωλιές μου βγάζει στο google δεν μοιάζουν με αυτές που βρήκα στο παράθυρό μου άρα μάλλον δεν είναι αυτό.

Δημοσ.

Ρε γμτο.....

ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ 2015!!!!!!!

Π.χ.:

Δύσκολο; 

Έχει ρίξει 2 αεροπλάνα, στους ανθρώπους θα κωλώσει;

On February 6, 1996, Birgenair Flight 301, a 757 jet flying from Puerto Plata in the Dominican Republic, crashed into the Atlantic Ocean. All 13 crew members and 176 passengers were killed. A key part of the accident was a blocked pitot tube, a component which measures outside air pressure through small tubes on the outside of the aircraft and displays this as the plane's speed. Although the tubes were never recovered from the ocean floor, it was discovered that the plane had been sitting on the tarmac for almost 3 weeks with the pitot tubes not covered as they should have been. Investigators believe a black and yellow mud dauber got into the tube and built its cylindrical nest inside, causing faulty air speed readings which were a large part of the crash. This species also brought down another plane in Washington in 1982.

Kill it with fire!!!

Δημοσ.

Δεν είναι σφήκας που λέτε ούτε αρκανιόπτερου (mud dauber) που αναφέρθηκε πιο πριν.

Αυτές δεν είναι ακριβώς φωλιές αλλά εκκολαπτήρια που τα κατασκευάζει το είδος ρεπαλένσης αράκνης συγγενές αρθρόποδο με την αράχνη είναι σαρκοφάγο αλλά όχι δηλητηριώδες.

κάνει 3,4 προνύμφες σε κάθε κοχλία η μάνα λογικά είναι εκεί κοντά και βγαίνει μόνο τα βράδια... σημεία που πρέπει να ψάξεις είναι κάτω απο έπιπλα μέσα ή κάτω απο τα μαξιλάρια, ανάμεσα σε διπλωμένες κουβέρτες και ρούχα και γενικά όποιο στενό σκοτεινό μέρος βρεις χωρίς υγρασία .

Δεν είναι γνωστό απόσο ξέρω να επιτίθεται σε ανθρώπους και γενικά μεγάλα ζώα αποφεύγει τέτοιου είδους εμπλοκές κυνηγάει μικρά ποντίκια και έντομα.

Εκτός αν δεν βρίσκει τότε μπορεί αν αισθάνεται ασφάλεια (το βράδυ που βγαίνει αν σε δεί ακίνητο -οταν κοιμάσαι δηλαδή- ) να ρουφάει αίμα για να συντηρηθεί  δεν πονάει όμως και δεν παίζει να σε ξυπνήσει τα σημάδια θα φύγουν σχετικά γρήγορα μιας και δεν εγχέει κάποιο τοξικό υγρό κατα την διαδικασία... βέβαια πάλι δεν έχω υπόψιν μου τέτοια περιστατικά σε ανθρώπους αλλά υπάρχουν αναφορές κτηνοτρόφων να έχουν παρατηρήσει σε στάβλους τέτοια περιστατικά στα μεγάλα ζώα (Αγελάδες/ άλογα)

Εδώ μια φωτό αναφορικά για να ξέρεις τι ψάχνεις

camel-spider-3-jpg.jpg

• Like 4
Δημοσ.

Δεν είναι σφήκας που λέτε ούτε αρκανιόπτερου (mud dauber) που αναφέρθηκε πιο πριν.

Αυτές δεν είναι ακριβώς φωλιές αλλά εκκολαπτήρια που τα κατασκευάζει το είδος ρεπαλένσης αράκνης συγγενές αρθρόποδο με την αράχνη είναι σαρκοφάγο αλλά όχι δηλητηριώδες.

κάνει 3,4 προνύμφες σε κάθε κοχλία η μάνα λογικά είναι εκεί κοντά και βγαίνει μόνο τα βράδια... σημεία που πρέπει να ψάξεις είναι κάτω απο έπιπλα μέσα ή κάτω απο τα μαξιλάρια, ανάμεσα σε διπλωμένες κουβέρτες και ρούχα και γενικά όποιο στενό σκοτεινό μέρος βρεις χωρίς υγρασία .

Δεν είναι γνωστό απόσο ξέρω να επιτίθεται σε ανθρώπους και γενικά μεγάλα ζώα αποφεύγει τέτοιου είδους εμπλοκές κυνηγάει μικρά ποντίκια και έντομα.

Εκτός αν δεν βρίσκει τότε μπορεί αν αισθάνεται ασφάλεια (το βράδυ που βγαίνει αν σε δεί ακίνητο -οταν κοιμάσαι δηλαδή- ) να ρουφάει αίμα για να συντηρηθεί  δεν πονάει όμως και δεν παίζει να σε ξυπνήσει τα σημάδια θα φύγουν σχετικά γρήγορα μιας και δεν εγχέει κάποιο τοξικό υγρό κατα την διαδικασία... βέβαια πάλι δεν έχω υπόψιν μου τέτοια περιστατικά σε ανθρώπους αλλά υπάρχουν αναφορές κτηνοτρόφων να έχουν παρατηρήσει σε στάβλους τέτοια περιστατικά στα μεγάλα ζώα (Αγελάδες/ άλογα)

Εδώ μια φωτό αναφορικά για να ξέρεις τι ψάχνεις

camel-spider-3-jpg.jpg

Ονομασία στα αγγλικά; 

Camel spider είναι αυτό...!

Οπότε, θαρρώ πως ό,τι έγραψες είναι άκυρο (εάν όχι ανακριβές εντελώς). 

https://en.wikipedia.org/wiki/Solifugae#Ecology

Δημοσ.

παρομοια αραχνη με αυτη που εβαλες εχω δει πολλες φορες στην λημνο οσο ημουν φανταρος σε σκοπιες απαλευτης βαρεμαρας τις βλεπαμε να μαλωνουν μεταξι τους

Δημοσ.

παρομοια αραχνη με αυτη που εβαλες εχω δει πολλες φορες στην λημνο οσο ημουν φανταρος σε σκοπιες απαλευτης βαρεμαρας τις βλεπαμε να μαλωνουν μεταξι τους

Δηλαδή βλέπατε αυτό, είχατε όπλο και δεν κάνατε τίποτα;

• Like 3
Δημοσ.

Βενζίνη και φωτιά και αν δεις αυτό το από πάνω μετακόμιση και κατεδάφιση

Δηλαδη τωρα αληθεια του λες να  ριξει βενζινη για να αναψει φωτια?Παρε λιγο οινοπνευμα η στην χειροτερη ενα αποσμητικο και βαλε φωτια μπροστα επικυνδυνο μεν αλλα απο την βενζινη που κανει εκρηξη χιλλιες φορες καλυτερο!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...