idomeneas7 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Εγώ είμαι από την πλευρά των γονιών φίλε... Πολύ πιθανό να μην ήταν καν διαφημιστής, αλλά κανένας ερασιτέχνης ή στην καλύτερη περίπτωση "συνεργειο" (ένας καμεραμαν) από κανάλι τύπου έξτρα 3 που με 100 ευρώ φτιαχνουν σποτάκι του κώλου και το προβάλλουν κιόλας. Μπορείς να τους τρέξεις πολύ νομικά, ειδικά από τη στιγμή που πρόκειται για νήπιο.
Lanike71 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Ή του ζητάς 2~3 μήνες δωρεάν. Last year φίλε... Αν και δεν είμαι υπέρ του να φαίνονται έτσι παιδάκια χύμα, θα μπορούσε να ρωτήσει τουλάχιστον και να βρεθεί μία μέση λύση, όπως να γίνουν τα πλάνα από κάποια απόσταση. Μη σας φαίνεται παράξενο! Δεν μιλάμε για διαφήμιση που θα παίζει κάθε μέρα στο Mega, αλλά μάλλον για σποτάκι καφετέρειας κλπ που έχει πλάνα με κόσμο κλπ. Σε κανάλια της περιφέρειας παίζουν συχνά τέτοια... Μέσα έπεσες.
Getta Robo Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Δεν γνωριζω αν αλλαξαν οι νομοι απο το 2006, αλλα καποιες πληροφοριες βρηκα τυχαια εδω: http://elawyer.blogspot.gr/2006/02/blog-post_13.html
Highlander Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 Από το post του Getta Robo κράτησα το παρακάτω: "Άρα απαγορεύεται κάθε δημόσια (= σε ευρύ κύκλο, μη δυνάμενο να προσδιοριστεί) έκθεση φωτογραφιών, βίντεο, στοιχείων κλπ που αφορούν σε ανήλικο, όταν δεν υφίσταται υπέρτερο έννομο συμφέρον προς τούτο, ενόψει της αδυναμίας του να δηλώσει συναίνεση;" Μπορεί να μας δώσει τα φώτα του ο paredwse.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα