stelios18120 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 Καλά εγώ το κορυφαίο π έκανα πρόσφατα έχω στο χέρι μου ένα μποξερακι για να το βάλω πλυντήριο κ είχα στο μυαλό μ παράλληλα ν πάρω απο το ντουλάπι ένα πακέτο μπισκότα και εκείνη την στιγμή μ παίρνουν στο κινητό. Πιάνω την κουβέντα κ όπως μιλάω ασυναίσθητα ανοίγω ντουλάπι κ αφήνω μέσα μποξερακι κ παίρνω πακέτο μπισκότα. Μετά από ώρα κ αφού έκλεισα το τηλ πάω μέσα κ ανοίγω ντουλάπι γ να πάρω φρυγανιες και βλέπω ένα μπόξερακι μέσα! γελαγα σαν χαζος μετά μέσα στο σπίτι μόνος μου 3
iordanis77 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Προχθές βρήκα το οινόπνευμα στο ψυγείο. Το ηπιες? Eγω εχω 2 κλειδια για το σπιτι, ενα για τη γενικη εισοδο της πολυκατοικιας και ενα για τη πορτα μου. Παντα στη γενικη εισοδο βαζω το λαθος κλειδι... Αυτο βεβαια δεν ειναι ακριβως αφηρημαδα. Πως το εξηγειται? Εχει κανεις παρομοιο θεματακι?
Silverage Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Το ηπιες? Eγω εχω 2 κλειδια για το σπιτι, ενα για τη γενικη εισοδο της πολυκατοικιας και ενα για τη πορτα μου. Παντα στη γενικη εισοδο βαζω το λαθος κλειδι... Αυτο βεβαια δεν ειναι ακριβως αφηρημαδα. Πως το εξηγειται? Εχει κανεις παρομοιο θεματακι? Είναι σαν το usb, την πρώτη φορά πάντα το βάζεις λάθος. 4
saxos55 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Είναι σαν το usb, την πρώτη φορά πάντα το βάζεις λάθος. 4
stelios18120 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 ρε φιλε ποσο αληθεια ειναι αυτο. ποτε μα ποτε ομως δεν το εχω βαλει με την πρωτη στην σωστη θυρα! (καπως ακουγεται αυτο... αλλα οκ...)
astrosunnefo Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 >Μετά το ντερλίκωμα έχω πάει να βάλω τη σακούλα με το ψωμί στη ντουλάπα των ρούχων. >Πάλι μετά το ντερλίκωμα. Έχω πάρει το πιάτο μου κι αδειάζω τ' αποφάγια στον κάδο. Αφού τα πετάξω όλα καλά - καλά, πετάω και το πιρούνι η δικιά σου - κιουρία. Μετά πλένω το βιος μου, κι αφού τελειώνω συνειδητοποιώ πως δεν είδα πουθενά το πιρούνι. Βρε, πού πήγε το πιρούνι;! Με τα πολλά λέω «βρε, μπας και το πέταξα κι αυτό;». Πάω στον κάδο, τον ανοίγω και φιγουράριζε πάνω - πάνω. >Πρωί. Έχω ετοιμάσει τη καφετιέρα και περιμένω μ' ανυπομονησία. Κομπλέ. Περνάνε κάποια λεπτά και δεν βλέπω σταγόνα καφέ μήτε η καφετιέρα να κάνει τον γνωστό θόρυβο, και με πραγματική απορία κι έκπληξη απορώ τι στα κομμάτια γίνεται - μπας και κάηκε; Ε, δεν την είχα βάλει στην πρίζα. >Μπορεί να τύχει να χάσω κάτι πχ τα κλειδιά μου και να τα ψάχνω μανιωδώς, ενώ τα κρατάω στα χέρια μου. Μετά τις γνωστές όλο απόγνωση κινήσεις, που ανεβοκατεβάζω μπρος στα μάτια μου το χέρι κρατώντας τα κλειδιά, θυμώνω. Τότε ανοίγω τα στραβά μου και βλέπω ότι τόση ώρα τα κρατούσα. Σίγουρα έχω κάμει κι άλλα κατορθώματα, αλλά δεν τα θυμάμαι. Ήμουν αφηρημένη! 2
Vapir Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 τελευταία όλη μου η μέρα είναι αφηρημάδα , με έχει πειράξει η ζέστη και χθες έφτιαχνα το φαΐ μου , στο ένα μπολ αγγούρια, κρέας κτλ , στο άλλο γιαούρτι με κακάο και κάτι άλλα για κατάψυξη και πάω να προσθέσω ζαχαρίνη στο γιαούρτι και την ρίχνω στο κρέας , πετάω μπόλικο πιπέρι στο γιαούρτι και τελικά τα έφαγα και τα δύο και μου άρεσαν μια περίοδο έβαζα στα πάντα κανέλα/παπαρίκα , μου αρέσουν οι περίεργες γεύσεις 2
iordanis77 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Είναι σαν το usb, την πρώτη φορά πάντα το βάζεις λάθος. Μα εγω παντα το βαζω λαθος. Παντα επιλεγω το λαθος κλειδι για τη κατω πορτα(το ενα ειναι στρογγυλο, το αλλο τετραγωνο). τελευταία όλη μου η μέρα είναι αφηρημάδα , με έχει πειράξει η ζέστη και χθες έφτιαχνα το φαΐ μου , στο ένα μπολ αγγούρια, κρέας κτλ , στο άλλο γιαούρτι με κακάο και κάτι άλλα για κατάψυξη και πάω να προσθέσω ζαχαρίνη στο γιαούρτι και την ρίχνω στο κρέας , πετάω μπόλικο πιπέρι στο γιαούρτι και τελικά τα έφαγα και τα δύο και μου άρεσαν μια περίοδο έβαζα στα πάντα κανέλα/παπαρίκα , μου αρέσουν οι περίεργες γεύσεις Μοσχοκαρυδο εχεις δοκιμασει?
Vapir Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Μα εγω παντα το βαζω λαθος. Παντα επιλεγω το λαθος κλειδι για τη κατω πορτα(το ενα ειναι στρογγυλο, το αλλο τετραγωνο). Μοσχοκαρυδο εχεις δοκιμασει? ναι και γαρίφαλο
bilakos10_v2.0 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Είμαι ο μόνος που πιστεύει ότι όσα γράφει ο vapir/νίκοτς στο φόρουμ είναι απλώς κατασκευάσματα της φαντασίας του; 1
Vapir Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Είμαι ο μόνος που πιστεύει ότι όσα γράφει ο vapir/νίκοτς στο φόρουμ είναι απλώς κατασκευάσματα της φαντασίας του; και εγώ αυτό πιστεύω, ίσως ζούμε σε ένα εικονικό κόσμο σαν το matrix και δεν το ξέρουμε η νεκροψία θα δείξει
zio10 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 τελευταία όλη μου η μέρα είναι αφηρημάδα , με έχει πειράξει η ζέστη και χθες έφτιαχνα το φαΐ μου , στο ένα μπολ αγγούρια, κρέας κτλ , στο άλλο γιαούρτι με κακάο και κάτι άλλα για κατάψυξη και πάω να προσθέσω ζαχαρίνη στο γιαούρτι και την ρίχνω στο κρέας , πετάω μπόλικο πιπέρι στο γιαούρτι και τελικά τα έφαγα και τα δύο και μου άρεσαν μια περίοδο έβαζα στα πάντα κανέλα/παπαρίκα , μου αρέσουν οι περίεργες γεύσεις Παπαρίκα; Πάπρικά ή κάτι άλλο; 1
Vapir Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Παπαρίκα; Πάπρικά ή κάτι άλλο; παπαρίκα λέω την καπνιστή πάπρικα για να μη τα μπερδεύουμε σπίτι μου και μου ξέφυγε δεν έχει καμία σχέση με την κανονική , try it σε κρέας σχάρας , εμένα σε χοιρινό μου θυμίζει τον γύρο , ίσως βάζουν κ εκεί 3
iordanis77 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 ναι και γαρίφαλο Το μοσχοκαρυδο εγω το εμαθα προσφατα. Διαβασα καπου οτι πρεπει να χρησιμοποιειται με μετρο. Εβαλα σε κοτοπουλο φουρνου, μου επεσε και λιγο παραπανω, δηλαδη οσο θα εβαλα και πιπερι. Και μετα μου μυριζε για δυο μερες... και εγώ αυτό πιστεύω, ίσως ζούμε σε ένα εικονικό κόσμο σαν το matrix και δεν το ξέρουμε η νεκροψία θα δείξει Κι εμενα με εχει απασχολησει αυτη η σκεψη. Ενδεχομενως και η νεκροψια να ειναι μερος αυτου του εικονικου κοσμου. 1
anwnymh29 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 ....εγω τις προαλλες μπηκα στο ντουζ με τα εσωρουχα,τι να λεμε τωρα.Μυριζει καμμενο ο εγκεφαλος μου. 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα