Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 225
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εγώ το usb το κοιτάω πριν το βάλω πάντως, έτσι μπαίνει πάντα σωστά με την πρώτη! :)

Και δεν βαριέσαι να κοιτάς κάθε φορά ρε ζιο?

Εγώ το βάζω στην τύχη, αν κάνω λάθος ρίχνω ένα βρίσιμο, το γυρίζω από την άλλη και αυτό ήταν :-)

• Like 2
Δημοσ.

Και δεν βαριέσαι να κοιτάς κάθε φορά ρε ζιο?

Εγώ το βάζω στην τύχη, αν κάνω λάθος ρίχνω ένα βρίσιμο, το γυρίζω από την άλλη και αυτό ήταν :-)

Όχι, αποφεύγω το βρίσιμο και τη 2η προσπάθεια! :P

• Like 3
Δημοσ.

Όχι, αποφεύγω το βρίσιμο και τη 2η προσπάθεια! :P

Η δεύτερη προσπάθεια είναι εκ του ασφαλούς δεν παίζει να κάνεις λάθος στην δεύτερη προσπάθεια :P

• Like 1
Δημοσ.

Ήθελα να φορτίσω το κινητό στα σκοτάδια και δεν μπορούσα να βρω την τρύπα του usb. Τελικά με πολύ προσπάθεια μπήκε αλλά δεν φόρτιζε. Το είχα χώσει στην έξοδο του μεγαφώνου, από κάτω και αυτό.

• Like 1
Δημοσ.

Τιποτα απολυτως δεν παθαινεις.

Ενω αν μπεις με τα εσωρουχα παθαινεις?

Μην σ πω μερικά σαμπουάν είναι καλύτερα για να τα κάνεις αφρολουτρο και το ανάποδο.

Μη σου παει στο ματι ομως.

Ρε φίλε πόσο σπάσιμο μπάλας κάτι τέτοια περιστατικά που γίνονται viral παντού και για πάντα. Αλήθεια τώρα δηλαδή; Αλήθεια δεν το έχεις βάλει ΠΟΤΕ με την πρώτη στην σωστή θύρα;

Καλα το usb, για μενα που δεν εχω βαλει ποτε το σωστο κλειδι στη πορτα τι μπορει κανεις να πει? Δυο κλειδια εχω και παντα (100δες φορες ηδη) πιανω το λαθος κλειδι... σα να εχει κλειδωσει ο εγκεφαλος μου στο λαθος κλειδι :wacko:

Δημοσ.

Μη σου παει στο ματι ομως.

Εχω μπει για μπάνιο 3-4 τη νύχτα επιστρέφοντας σπίτι κ ήμουν ας πούμε μεθυσμένος. Προσπαθούσα να μη κάνω θόρυβο κ αρχιζω να λουζομαι ,μου πέφτει το σαμπουάν δεν κάνω τον κόπο να το μαζέψω,το πατάω.

ταυτόχρονα πριν ξεπλύνω τα μαλλιά παω να πιάσω το αφρόλουτρο γλιστραω κ πάω να πέσω αλλά οκ κρατήθηκα αλλά μου έτρεξαν σαπούνια στα μάτια και δεν έβλεπα. Ξεπλενομαι μπαμ μπα κ βγαίνω, ντύνομαι και πριν φύγω Θυμαμαι ότι μου είχε πέσει το σαμπουάν, επιστρέφω να το μαζέψω μη το δει η μάνα κ κράζει και όπως είμαι ξυπόλυτος γλιστραω κ παίρνω μαζί την κουρτίνα του ντους και πέφτω μέσα στα νερά. Όπως σηκώνομαι βλέπω στην πόρτα την sister σαν ζόμπι από το twd : "τι κάνεις ρε Μαλακά? Ω_Ω

• Like 5
Δημοσ.

Εχω μπει για μπάνιο 3-4 τη νύχτα επιστρέφοντας σπίτι κ ήμουν ας πούμε μεθυσμένος. Προσπαθούσα να μη κάνω θόρυβο κ αρχιζω να λουζομαι ,μου πέφτει το σαμπουάν δεν κάνω τον κόπο να το μαζέψω,το πατάω.

Ενας φιλος μου καποτε πατησε αθελα του ξυπολητος μια κατσαριδα.

• Like 2
Δημοσ.

ταυτόχρονα πριν ξεπλύνω τα μαλλιά παω να πιάσω το αφρόλουτρο γλιστραω κ πάω να πέσω αλλά οκ κρατήθηκα αλλά μου έτρεξαν σαπούνια στα μάτια και δεν έβλεπα. Ξεπλενομαι μπαμ μπα κ βγαίνω, ντύνομαι και πριν φύγω Θυμαμαι ότι μου είχε πέσει το σαμπουάν, επιστρέφω να το μαζέψω μη το δει η μάνα κ κράζει και όπως είμαι ξυπόλυτος γλιστραω κ παίρνω μαζί την κουρτίνα του ντους και πέφτω μέσα στα νερά. Όπως σηκώνομαι βλέπω στην πόρτα την sister σαν ζόμπι από το twd : "τι κάνεις ρε Μαλακά? Ω_Ω

Κλαιω.

Επισης, η ολη φαση ηταν"βλεπω τον θανατο σου" που δεν εκατσε!

• Like 4
Δημοσ.

Η φάση είναι να έχεις κάνει μπανιο, ξυριστείς, βάλει καθαρά ρουχα, χτενιστει, και να γλιστρας μεσα στην μπανιερα η οποία είναι γεμάτη νερά. Ούτε ο Κλουζω δεν κάνει τέτοιες γκαφες :-)

• 6 μήνες μετά...
Δημοσ.

Έχω βγει εξω για κάποιες δουλειές και πάντα τα κλειδιά του σπιτιού τα κρατάω στο χέρι παίζοντας σαν κομπολόι με το μπρελόκ. Τέλος πάντων, πάω τελειώνω τις δουλειές και επιστρέφω προς το σπίτι. Φτάνω, πάω να ξεκλειδώσω.. κλειδιά πουθενά! Αμαν λέω θα τα ξέχασα πουθενά τωρα και άντε γύρνα ψάξε. Μιας και ήθελα να πάρω κάτι έγγραφα απο το σπίτι μιας και τα είχα ξεχάσει για να μη γυρνάω να βρω τα κλειδιά, παίρνω τηλ την αδερφή μου λέγοντας την πως τα έχασα. Περίμενα που λέτε κάνα μισάωρο και επιτέλους έρχετε απο την δουλειά σαν αστραπή να μου ανοίξει και να φύγει πάλι πίσω. Με το που με βλέπει με κοιτάει με ενα ύφος δολοφονικό τύφλα να'χει ο John Wick!! Μου λέει "πόσο βλαμμένο είσαι πραγματικά :P και για ποιο λόγο με κουβάλησες μεχρι εδω;;" Ε για να μου ανοίξεις λεω, οτι σου ειπα και στο τηλ. Άντε τελείωνε παίζεις με τα κλειδιά επιδεικτικά και δεν ανοίγεις τόση ώρα! Κοιτάω στο χέρι μου.... είχα σε όλη τη διάρκεια τα κλειδιά στο χέρι μου, και δεν το είχα συνειδητοποιήσει!!! Άνοιξα την πόρτα και ενέβηκα στο σπίτι χωρίς να της πω τίποτα. :rolleyes:  Ο ορισμός της αφηρημάδας!! Το θυμάμαι και ακόμα γελάω!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...