Valerie_ Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Υπάρχει και στο λινκ που έβαλα εγώ από Πειραιώς
Dark_son20 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 από το λινκ σου *Το όριο ανάληψης μετρητών των €420 ορίζεται ανά πρόσωπο και μπορεί να αναληφθεί ολικά ή τμηματικά οποτεδήποτε μέσα στην εβδομάδα, ακόμα και από την 1η ημέρα. Για τον υπολογισμό του εβδομαδιαίου (από Σάββατο 00:01 έως Παρασκευή μεσάνυχτα) ορίου ανάληψης, λαμβάνονται υπόψη οι συναλλαγές ανάληψης μετρητών που πραγματοποίησε ο πελάτης στα ταμεία των καταστημάτων και στα ATMs. 1
nvel Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 εγώ πάντως απο τις ειδήσεις έμαθα τη αλλαγή όταν έγινε, είναι ενδιαφέρων όμως οτι επί μέρες υπάρχει διαφωνία σε κάτι που οποιοσδήποτε με μια κάρτα ενα ΑΤΜ και χρήματα μπορεί να μάθει τι ισχύει πραγματικά
kanesaxo Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Ο βλάκας είναι ανίκητος... Ούτε με reset δε σώζεται. Πως δε το έμαθε κανείς ρε παιδιά; βούηξε ο τόπος...Ακόμη κι εγώ που σπανίως παρακολουθώ ειδησεις/τιβι το γνώριζα. Για τα υπόλοιπα i rest my case, διότι ο γάϊδαρος πετάει.
eddie1996 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Στην eurobank που πήγα σήμερα στο υποκατάστημα της περιοχής μου ήθελα να αλλάξω την κάρτα( είχαν σβηστεί τα περισσότερα νούμερα-δεν φαινόντουσαν καλά) και πέτυχα μια αγενέστατη υπάλληλος ( διευθύντρια ήταν) η οποία μου μίλησε απαίσια και απότομα και το μόνο που έκανε ήταν ότι μου έγραψε τον αριθμό της κάρτας σε ένα χαρτάκι για να κάνω αγορές από το internet. Να μην τα πολυλογώ έκανα δήλωση κλοπής/απώλειας και πήγα σε άλλο υποκατάστημα και εκεί με εξυπηρέτησαν άμεσα και ευγενικά.Ούτε κιχ φασαρίας βγήκε πριν καν να πω για ποιο λόγο θέλω να βγάλω την καινούργια κάρτα. Υπάρχει τμήμα παραπόνων στο europhone baking η κάπου αλλού?( ξέρω το αριθμό υποκαταστήματος) Γιατί αυτή στο 1ο υποκατάστημα με νευρίασε τόσο πολύ που ήθελα να πάω αύριο να της βάλω την καινούργια κάρτα στο Κ@λο της για να μάθει. Εάν θέλετε σας περιγράφω τον διάλογο δεν έχω κανένα πρόβλημα και θα συμφωνήσετε μαζί μου.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Super Moderators Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Εάν θέλετε σας περιγράφω τον διάλογο δεν έχω κανένα πρόβλημα και θα συμφωνήσετε μαζί μου. τα ευκόλως εννοούμενα παραλείπονται... 1
cyberrobot Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Επειδή μ έχει λήξει μία κάρτα στην Πειραιώς που είχα και σκεφτομαι να τους ζητήσω καινούργια, με τις αναλήψεως/χρεωστικές της Πειραιώς μπορεί κανείς να κάνει αγορές μέσω νετ;
eddie1996 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Επειδή μ έχει λήξει μία κάρτα στην Πειραιώς που είχα και σκεφτομαι να τους ζητήσω καινούργια, με τις αναλήψεως/χρεωστικές της Πειραιώς μπορεί κανείς να κάνει αγορές μέσω νετ; Για το εάν θα μπορείς να κάνεις αγορές μέσω internet είναι λίγο θέμα τύχης. Για εντός της χώρας δεν υπάρχει κανένας περιορισμός Δεν σου έχει έρθει η κάρτα στην διεύθυνση του σπιτιού σου?
cyberrobot Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Όχι δεν έχω λάβει τίποτα. Έστω εγχώρια προς το παρών, δεν με ενδιαφέρει να κάνω αγορές από εξωτερικό τώρα κοντά. Θυμάμαι παλιά με τις κάρτες της Αγροτικής δεν μπορούσες να κάνεις αγορές online.
cyberrobot Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Παλιά,όταν υπήρχε η Αγροτική ακόμα. εκείνες τις ρομαντικές εποχές 1
Valerie_ Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Πήγαινε με τη ληγμένη κάρτα σε κατάστημα ,μπορεί να σου βγάλουν τη νέα επιτόπου. και μπορείς να κάνεις αγορές στα ντόπια όχι στα εγχώρια (που λέει και η Λαίδη) 4
Pablo_Hasan Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Καλή φάση, γνωστός έκανε αίτηση για εμβασμα από την εθνική, πήγε στο υποκατάστημα έκανε την αίτηση, μετά από μια βδομάδα τον κάλεσαν να ξαναπάει για να υπογράψει (!) και του κράτησαν και 20€ έξοδα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα