Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους!

Πείτε με ανώμαλο αλλά δε μ αρέσει καμία μπύρα από όσες έχω δοκιμάσει,αντίθετα μου αρέσει πολύ ο μηλίτης (sommersby, strongbow). Έχετε υπόψιν σας κάποιο μαγαζάκι που να έχει και άλλες μάρκες/γεύσεις? Βρήκα το καλοκαίρι στην κεφαλονιά ένα φοβερό μηλίτη, από σουηδία νομίζω με γεύση μάνγκο..!!

Νέο Ηράκλειο μένω, οπότε αν έχετε υπόψιν σας κάποια κάβα/μάρκετ εκεί γύρω πείτε!

Αν παίζει και κάποιο Online, ακόμα καλύτερα!!

Cheers :)

Δημοσ.

Και όποιος ξέρει, μήπως γνωρίζει που υπάρχει για αγορά στην Ελλάδα εκείνο το πλαστικό μπουκάλι (1.5 ή 2 lt, σαν της κοκακόλας) με Strongbow; 

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους!

Πείτε με ανώμαλο αλλά δε μ αρέσει καμία μπύρα από όσες έχω δοκιμάσει,αντίθετα μου αρέσει πολύ ο μηλίτης (sommersby, strongbow). Έχετε υπόψιν σας κάποιο μαγαζάκι που να έχει και άλλες μάρκες/γεύσεις? Βρήκα το καλοκαίρι στην κεφαλονιά ένα φοβερό μηλίτη, από σουηδία νομίζω με γεύση μάνγκο..!!

Νέο Ηράκλειο μένω, οπότε αν έχετε υπόψιν σας κάποια κάβα/μάρκετ εκεί γύρω πείτε!

Mετά από μια αναζήτηση στο google βρήκα αυτό κοίτα αν σου κάνει

http://www.wine24shop.gr/militis-apple-wine.el.aspx

Δημοσ.

Και όποιος ξέρει, μήπως γνωρίζει που υπάρχει για αγορά στην Ελλάδα εκείνο το πλαστικό μπουκάλι (1.5 ή 2 lt, σαν της κοκακόλας) με Strongbow;

δν έχω δει καπου το πλαστικό.
Δημοσ.

Πρόσφατα πήρα από Μασούτη, Αθήνα δεν βλέπω να έχει κατάστημα

Δεν μου άρεσε ιδιαίτερα, σα χυμός μου φάνηκε.

Νομίζω είχα δει και σε ΑΒ κατάστημα (μεγάλο) και Μαρινοπουλο(με κάθε επιφύλαξη)

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους!

Στον ΑΒ έχει..

• Like 1
Δημοσ.

Πριν λίγους μήνες είχα πάρει από Μασούτη sommersby κανονικό και blackberry σε προσφορά αλλά δεν θυμάμαι να το είδα ξανά πρόσφατα.

Δημοσ.

strongbow red ή κιτρινο, εχει σε γνωστα σουπερμαρκετς, τα φερνει η αθηναικη ζυθοποιοια μεταξυ αλλων ποτων. Απλως τα εχουν σε μικρη ποσοτητα επειδη ποιο πολυ φευγουν/πουλιουνται οι αλλες γνωστες μπυρες της εταιριας.

Δημοσ.

Πριν λίγους μήνες είχα πάρει από Μασούτη sommersby κανονικό και blackberry σε προσφορά αλλά δεν θυμάμαι να το είδα ξανά πρόσφατα.

Την προηγούμενη εβδομάδα πήρα με έκπτωση , είχε σε γυάλινο μπουκάλι αλλά και σε κουτάκι (αν δεν κάνω λάθος 500ml) 

Δημοσ.

Χρειάστηκα να διαβάσω πάνω από 2 δημοσιεύσεις, για να κατανοήσω ότι μιλάτε για cider.

Cider λέγεται και όχι μηλίτης. Είπαμε να μην αγγλοποιούμε την Ελληνική γλώσσα, αλλά να χρησιμοποιούμε την ορολογία όταν πρέπει.

Δοκιμάστε Angry Orchard Cider.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...