Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

στα my market εχω δει διαφορες εταιρειες με τετοιου ειδους ποτο...απλα δεν ξερω αν ισχυει στην αθηνα το ιδιο γιατι επαρχεια που ειμαι εχουμε

Δημοσ.

Mετά από μια αναζήτηση στο google βρήκα αυτό κοίτα αν σου κάνει

http://www.wine24shop.gr/militis-apple-wine.el.aspx

Πέφτει αρκετά ακριβό!!!ευχαριστώ πάντως!

Χρειάστηκα να διαβάσω πάνω από 2 δημοσιεύσεις, για να κατανοήσω ότι μιλάτε για cider.

Cider λέγεται και όχι μηλίτης. Είπαμε να μην αγγλοποιούμε την Ελληνική γλώσσα, αλλά να χρησιμοποιούμε την ορολογία όταν πρέπει.

Δοκιμάστε Angry Orchard Cider.

Πού θα τη βρούμε τούτη????Αθηνα!

+1@Carrefour...

Και μαλιστα σε προσφορά ως τις 22/8 

http://issuu.com/carrefourmarinopoulos/docs/e19_touristikes

Για somersby-strongbow το ξέρω όπως είπα ψάχνω άλλες μάρκες!!!

Σε βερόπουλο, προμηθευτική και μαρινόπουλο εξπρές δεν έχει άλλες μάρκες.

Πήγα σήμερα στο carrefour στο avenue και είχε μόνο ένα διαφορετικό, στα 1.70 με γεύση κεράσι (500ml). Πήρα να δοκιμάσω αλλά δεν έχω πιει ακόμη.

Δημοσ.

Εδω και μια επταετια τουλαχιστον εχουν cider ολες οι γνωστες αλυσιδες σουπερμαρκετ!

ΑΒ, MY MARKET, CARREFOUR, MAKRO, κτλ.

Αν θελεις πιο ψαγμενες μαρκες, πας σε καβα ή σε μπυραρια.

Από Νεο Ηρακλειο που εισαι δε ξερω να σου πω, αλλα από Καλλιθεα (καβα), κεντρο (κολοκοτρωνη η μεγαλη μπυραρια) κ προς Βουλα μερια (η ιδια καβα) υπαρχουν κ με μεγαλη ποικιλια. Η καβα που σου λεω εχει κ ηλεκτρονικό καταστημα!

Δημοσ.

Παιδιά ευχαριστώ, αλλά δεν ψάχνω για sommersby και strongbow, όπως είπα... Αυτές το ξέρω ότι τις έχουν σχεδόν όλα τα s/m και κατά καιρούς σε προσφορά...

Ψάχνω για άλλη μάρκα/γεύσεις σε αντίστοιχα χαμηλές τιμές (όχι 4 ευρω το μπουκαλάκι :P )

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...