Mau-Maus Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Αν υπάρχει κουμπί σε συγκεκριμένα μέλη να μην ανοίγουν θέματά δεν ξέρω.. 2
panos9553 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 δεν καταλαβαινω τι ακριβως περιμενεις και καθεσαι και ποσταρεισ στο θεμα μετα το καλη φερμα ηλπιζα να σε ξεφορτωθω τουλαχιστον. ξερεις αν υπαρχει καποιο κουμπι ανεπιθυμητος για να μην επιτρεπεις σε συγκεκριμενα μελη να απαντανε? Εχεις κοψει αλυσο εσυ..απλα στο λεω επειδη σε αγαπαω να ξερεις...
LifeAndHope Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Θες να φτιαχτείς (ναρκωτικά) και μας ρωτάς αν το να φερμάρεις κάποιον (κλέψεις δηλαδή) είναι σωστό; Χαχα δεν ξέρω με τι να γελάσω περισσότερο,με το κλεφτρόνι ή με τον μαους μαους που κατάλαβε άλλα ντι άλλον. 1
fariseos Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Θες να φτιαχτείς (ναρκωτικά) και μας ρωτάς αν το να φερμάρεις κάποιον (κλέψεις δηλαδή) είναι σωστό; Χαχα δεν ξέρω με τι να γελάσω περισσότερο,με το κλεφτρόνι ή με τον μαους μαους που κατάλαβε άλλα ντι άλλον. καλα δεν ντρεπεσαι λιγο που ειδες να τα λεω αυτα
idomeneas7 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Πρέπει να γέρασα και να μην το πήρα χαμπάρι γιατί δεν καταλαβαίνω τίποτα από την αργκό του TS. Φέρμα, να γίνεις, γιοκαρίνι (Γιάννη?), κόβεις αλυσο...χρειάζομαι μαθήματα. 1
Mau-Maus Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Εσύ δηλαδή life κατάλαβες ότι ο μαους το εννοούσε το μήνυμα? Κλαίω..
Anorymous Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Θα μας εξηγήσεις τι εννοείς με το "φερμα" ; ειναι στα "μάγκικα" οταν παιρνεις κατι απο καποιον με τον τσαμπουκα πολλες φορες σημαινει και κλεψια, πχ συναντησα τον φυτουκλα απο το Α1 και του φερμαρα το κινητο. 1
idomeneas7 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 ειναι στα "μάγκικα" οταν παιρνεις κατι απο καποιον με τον τσαμπουκα πολλες φορες σημαινει και κλεψια, πχ συναντησα τον φυτουκλα απο το Α1 και του φερμαρα το κινητο. Να και ο δάσκαλος, θα μας εξηγήσεις και τις υπόλοιπες άγνωστες λέξεις?
Προτεινόμενες αναρτήσεις