Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Απο μικρος δυσκολευομουν να κανω ευκολα παρεες. Ειδικα στις ηλικιες 16-22 συνεχεια παρατηρουσα οτι οι φιλοι μου με ζηλευαν γιατι ειχα μια σχετικη ευκολια με το να ριχνω κοπελες και επρεπε να αλλαζω συνεχεια παρεα μετα απο καποιο διαστημα λογο κακης συμπεριφορας. Και τωρα που μεγαλωσα παλι βλεπω οτι ο κολλητος μ αρχισε να τη βλεπει περιεργα την κατασταση και απομακρυνθηκαμε.

εχετε βιωσει παρομοιες συμπεριφορες και τι κανατε;

• Απαντ. 167
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εγώ μεγαλώνοντας ζήλευα τα πλουσιόπαιδα και από την άλλη μεριά μπορώ να σου πω ότι αυτό που ενοχλεί δεν είναι το ανώτερο που βλέπουμε, αλλά η επίδειξη. Μήπως κι εσύ περηφανεύεσαι ή το παίζεις ανώτερος σε στιλ "τι να κάνω μωρέ που είμαι ομορφόπαιδο και έχω κατακτήσεις"?

Δημοσ.

Σπαλιάρα, εσύ?

On topic, η λύση βρίσκεται στο να αλλάζεις φίλους. Δεν θα λύνεις τα κάθε κόμπλεξ του κάθε ατόμου..

• Like 15
Δημοσ.

Δεν εννοώ ότι κάθε μέρα πήγαινα με άλλη. Λέω ότι είχα μια ευκολία στο να μην μένω μόνος μου, κ γενικά να βγαίνω με εμφανισιμες κοπέλες. Οπότε όχι δεν είμαι εγώ. Και εννοείται ότι ποτέ δεν κοκορευτικα για αυτό

Δημοσ.

Το ότι έχεις ευκολία στο να τις ρίχνεις, συμβαδίζει με την εξωτερική σου εμφάνιση?

Μήπως λένε δηλαδή 'κοίτα πως είναι ο μ@λ@κ@ς και βγάζει γυναίκες κτλ' και αυτό τους ενοχλεί?

• Like 1
Δημοσ.

Προβληματα που εχουν και τα alpha male της παρεας. :-D

Μήπως λένε δηλαδή 'κοίτα πως είναι ο μ@λ@κ@ς και βγάζει γυναίκες κτλ' και αυτό τους ενοχλεί?

Kαι ζηλια και φθονος μαζι δηλαδη  :fear:

• Like 2
Δημοσ.

ή μπορει να κανεις και κατι λαθος...Εννοωντας να κανεις πχ καποια σχολια ή να λες κατι με τετοιο τροπο που εσενα να μην σου φενεται προσβλητικος ή μειωτικος προς τον αλλον αλλα ολοι οι αλλοι να το λαμβανουν ετσι

Αλλο παραδειγμα σε αυτους τους φιλους μηπως οταν εισασταν παρεα εξω τους ελεγες κατι του στυλ βλακες εσεις καθηστε παιξτε το πουλι σας εγω παω να μαμησω?Η με τετοια μουτρα που πας ρε βλακα?

Λες τετοιου ειδους χιουμορακια σε οσους το σηκωνουν οταν βλεπεις οτι ο αλλος παρεξηγητε το κοβεις.

Μηπως επισης ενω ειχες 1-2 γκομενες στην αναμονη βγαινατε εξω και ωσαν χορχοδηλος κατασπαραζες οποιοδηποτε διαθεσιμο θυληκο με αποτελεσμα οι αλλοι να μενουν να σε κοιτουν?

Υπαρχει και το αλλο ενδεχομενο του να θελανε να βγειτε εξω σαν φυλοι να πειτε καμια κουβεντα και εσυ να ειχες μονιμα το μυαλο σου στο να πετυχεις κανα *&υνι.

Το τελευταιο μου ετυχε και ειχα εκνευριστει τοσο πολυ που απλα απομακρυνθηκα γιατι δεν λεω να χτυπησεις κανα γκομενακι αλλα το να τις βαζεις μονιμα πανω απο μενα λες στο τελος συρε και μαμησου

• Like 1
Δημοσ.

Μήπως, λέω μήπως δεν φταίνε αυτοί αλλά εσύ;

Σαν μια φορά που είχα μπει ανάποδα στην 3ης Σεπτεμβρίου και θεωρούσα τους πάντες μαλάκες που πάνε ανάποδα; Λέω 'γω τώρα

• Like 10
Δημοσ.

Επειδή διαβάζω συχνά εδώ μέσα για αυτό το "alpha male" και επειδή αυτός ο όρος ισχύει σε social animals αλλά ΟΧΙ στον άνθρωπο (όπου παρατηρούνται μεγάλες αποκλίσεις με τις συμπεριφορές άλλων social animals), προτείνω για διάβασμα:

http://jbd.sagepub.com/content/32/1/76.short

Δείτε και τα cited articles μπας και....

• Like 2
Δημοσ.

Μπορει να φταινε αυτοι.Βεβαια η παροιμια λεει οτι οι φιλοι στην χαρα φαινονται.Αν σε καθε  κατακτηση η επαγγελματικη επιτυχια  βαζουν πλερεζες η λεξη φιλια μαλλον θα πρεπει να αναθεωρηθει.

• Like 2
Δημοσ.

Μην νομιζεις με αυτα που εγραψα οτι ειμαι ντε και καλα κομπλεξικος και λεω οτι εσυ φταις απλα οπως προειπε και ο ζενιαθ συνηθως οταν κατι ολοι το βλεπουν για λαθος και εμεις για σωστο εχουμε αδικο.

Το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να ρωτησεις ανοιχτα τον κολλητο σου και καναν ακομα να σου πει τι γινεται "κανω κατι λαθος χωρις να το καταλαβω?"

Απο εκει λογικα θα φανει αν ζηλευουν ή αν κανεις κατι στραβα

Δημοσ.

έχω την λύση στο πρόβλημα σου κ ειναι απλή
άλλαξε για αρχή τον τίτλο σε "ζήλια απο γνωστούς" , οι πραγματικοί φίλοι δεν ζηλεύουν-φθονούν την ευτυχία/επιτυχία σου
οπότε σε φθονούν κάποιοι γνωστοί σου , σωστά? κλαιν τότε , τι σε νοιάζει? 
είδες? 

• Like 6
Δημοσ.

Ολοι μα ολοι ζηλευουν και ειναι ανθρωπινο. Το προβλημα ειναι οταν αντι  να κανεις κατι για να ριχνεις πχ κι εσυ πολλες

γκομενες κοιτας να αποδομησεις τον αλλο η χειροτερα να τον βλαψεις αμεσα ωστε να μην ριχνει πλεον πολλες γκομενες

αυτος.

Και να πεις οτι εχουμε shortage απο γκομενες, καμια σχεση. Ολο αυτο βγαζει ενα χωριατηλικι μικροαστικου τυπου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...