Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Mα βλέπεις επί δύο σελίδες να σου γράφουν μήπως το ένα μήπως το άλλο και αντί να απαντήσεις σε αυτά πήγες και απάντησες στο πιο άκυρο ποστ. Μάλλον εσύ κάνεις κάτι λάθος κατά πως φαίνεται.

• Like 1
  • Απαντ. 167
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τι να τους κάνεις τους φίλους;Οι περισσότεροι φίδια είναι που είτε θα σε παραμερίσουν λόγω της δουλειάς/γκόμενας είτε ενδόμυχα θα εποφθαλμιούν την επιτυχία σου (την ποια; ) Όπως και να 'χει ο άνθρωπος αργά η γρήγορα μόνος καταλήγει οπότε όσο πιο γρήγορα το συνειδητοποιήσεις τόσο το καλύτερο.

Πάρε ένα σκύλο (κατά προτίμηση αδέσποτο) και θα βρεις την αγάπη/ζεστασιά/παρέα/συμπόνια που δεν βρήκες ποτέ στους ανθρώπους.Και μόνο όταν σε βλέπει μόλις μπεις στο σπίτι έτσι όπως θα χοροπηδάει και θα κουνάει την ουρά του θα συνειδητοποιήσεις πως είναι το μοναδικό ον που πραγματικά χαίρεται όταν σε βλέπει.

Δημοσ.

Τι να τους κάνεις τους φίλους;Οι περισσότεροι φίδια είναι που είτε θα σε παραμερίσουν λόγω της δουλειάς/γκόμενας είτε ενδόμυχα θα εποφθαλμιούν την επιτυχία σου (την ποια; ) Όπως και να 'χει ο άνθρωπος αργά η γρήγορα μόνος καταλήγει οπότε όσο πιο γρήγορα το συνειδητοποιήσεις τόσο το καλύτερο.

Πάρε ένα σκύλο (κατά προτίμηση αδέσποτο) και θα βρεις την αγάπη/ζεστασιά/παρέα/συμπόνια που δεν βρήκες ποτέ στους ανθρώπους.Και μόνο όταν σε βλέπει μόλις μπεις στο σπίτι έτσι όπως θα χοροπηδάει και θα κουνάει την ουρά του θα συνειδητοποιήσεις πως είναι το μοναδικό ον που πραγματικά χαίρεται όταν σε βλέπει.

Ο καλύτερος μου πήρε δώρο γενεθλίων πριν ένα μήνα, κάρτα γραφικών 200ευρώ.

Your argument is invalid, find better friends.

υ.γ. το nickname σου είναι το εντελώς αντίθετο του ποστ σου...

• Like 4
Δημοσ.

Mα βλέπεις επί δύο σελίδες να σου γράφουν μήπως το ένα μήπως το άλλο και αντί να απαντήσεις σε αυτά πήγες και απάντησες στο πιο άκυρο ποστ. Μάλλον εσύ κάνεις κάτι λάθος κατά πως φαίνεται.

Αν εννοεις το δικο μου καθολου ακυρο δεν ηταν  :-)

• Like 1
Δημοσ.

Ο καλύτερος μου πήρε δώρο γενεθλίων πριν ένα μήνα, κάρτα γραφικών 200ευρώ.

Your argument is invalid, find better friends.

υ.γ. το nickname σου είναι το εντελώς αντίθετο του ποστ σου...

Ιδού προτού λαλήσει 3 φορές ο κόκορας βγήκε ο πρώτος να κατακρίνει τα λεγόμενα μου για να καλύψει τις δικές του ανασφάλειες/φοβίες.Καλέ μου Zeniath μάθε πως τα δώρα δεν λένε και πολλά (δυσάρεστο το ότι έβαλες και την τιμή δίπλα,δηλαδή αν έκανε η κάρτα 50 ευρώ δεν θα τον θεωρούσες ακριβοθώρητο και εκλεκτό ; ) μιας και αρκετές φορές γίνονται για λόγους εντυπωσιασμού ή επειδή στο παρελθόν μας έχουν χαρίσει εξίσου ακριβά δώρα και θέλουμε να βγάλουμε την υποχρέωση.

Μακάρι να είναι όπως τα λες,αν όντως ισχύει θα ανηκεις στη μειοψηφία που περιτριγυρίζεται από αξιόλογα άτομα....Πρόσεχε όμως μη μάθεις πως πίσω από τα δώρα υπάρχουν πισώπλατα μαχαιρώματα τύπου κουτσομπολιού/θαψίματος/συμφερόντων κτλπ.  :)

• Like 2
Δημοσ.

Ιδού προτού λαλήσει 3 φορές ο κόκορας βγήκε ο πρώτος να κατακρίνει τα λεγόμενα μου για να καλύψει τις δικές του ανασφάλειες/φοβίες.Καλέ μου Zeniath μάθε πως τα δώρα δεν λένε και πολλά (δυσάρεστο το ότι έβαλες και την τιμή δίπλα,δηλαδή αν έκανε η κάρτα 50 ευρώ δεν θα τον θεωρούσες ακριβοθώρητο και εκλεκτό ; ) μιας και αρκετές φορές γίνονται για λόγους εντυπωσιασμού ή επειδή στο παρελθόν μας έχουν χαρίσει εξίσου ακριβά δώρα και θέλουμε να βγάλουμε την υποχρέωση.

Μακάρι να είναι όπως τα λες,αν όντως ισχύει θα ανηκεις στη μειοψηφία που περιτριγυρίζεται από αξιόλογα άτομα....Πρόσεχε όμως μη μάθεις πως πίσω από τα δώρα υπάρχουν πισώπλατα μαχαιρώματα τύπου κουτσομπολιού/θαψίματος/συμφερόντων κτλπ.  :)

Την τιμή την έβαλα γιατί ήταν εν μέσω capital controls και ενώ άλλοι έτρεχαν να κρύψουν τα λεφτά τους αυτός δεν νοιάστηκε.

Ποιες ανασφάλειες αγόρι μου, σου πετάω ένα παράδειγμα που εσύ έκανες focus μόνο στην τιμή και όχι στο νόημα που κρύβει μέσα του. Πολλοί άνθρωποι, μαζί με αυτούς και εγώ, έχουν χάσει φίλους και με είχε επηρεάσει σε σημείο κατάθλιψης οπότε spare me τους κόκορες.

Ποιος έφταιγε; ΕΓΩ. Τι έκανα; Άλλαξα συμπεριφορά & εκτίμησα άτομα για πιο σοβαρές αρετές τους και όχι αν ο άλλος είναι πχ. χοντρός και μου χαλάει την μόστρα όταν βγαίνω. Το παράδειγμα δεν είναι τυχαίο, είναι κάτι που το κάνουν πολλοί και ας μην το παραδέχεται κανένας. Προτιμούν να κάνουν παρέα με άτομα σιχαμένα γιατί είτε έχουν φράγκα είτε είναι όμορφοι-ες και όταν τρώνε την νίλα κλαίγονται ότι "δεν υπάρχουν φίλοι".

Όταν λοιπόν οι φίλοι τρέχουν για ότι τους ζητήσεις, είναι δίπλα σου σε σοβαρά θέματα πριν καν προλάβει η οικογένεια (που έχεις τέλεια σχέση), είσαι εσύ δίπλα τους αν σου πουν ότι μετά από 10 χρόνια φιλίας είναι γκέι και ναι, όταν σου καίγεται η GPU εν μέσω capital controls και σου παίρνουν μια χωρίς να το σκεφτούν και ας μην έχουν να βγουν για τον μήνα, τότε ναι φίλοι υπάρχουν.

Και να ξέρεις κάτι, αύριο αυτός ο φίλος έχει γενέθλια, θα χαλάσω τόσα λεφτά και εγώ για το δώρο του, που δεν θα έχω να πιω μια μπύρα μέχρι το τέλος του μήνα. Αλλά δε με πειράζει, δε παίρνω το δώρο για τα λεφτά το παίρνω γιατί αυτό θέλω. Δεν μετριέται η φιλία στο πόσο κόστισε το δώρο, αλλά στην σκέψη που προηγήθηκε.

Λυπάμαι το κόσμο που θεωρεί ότι δεν υπάρχουν φίλοι. Υπάρχουν, ψάξτε καλύτερα και αφήστε τις δικαιολογίες και το ότι πάντα φταίνε οι άλλοι.

• Like 14
Δημοσ.

Ειδικα στις ηλικιες 16-22 συνεχεια παρατηρουσα οτι οι φιλοι μου με ζηλευαν γιατι ειχα μια σχετικη ευκολια με το να ριχνω κοπελες

Δεν φτάνει που είναι ζηλιάρηδες.Είναι και χαζοί... Δεν ξέρω την ηλικία σου αλλά εγώ όσο θυμάμαι , στις παρέες αυτός που "το είχε" με τις γυναίκες ήταν πολύ αγαπητός σε όλους τους υπόλοιπους λόγω του οτι μας πάσαρε γυναίκες (και καλά κομμάτια), ή γινόταν ο συνδετικός κρίκος για την πρώτη γνωριμία στους υπόλοιπους που κώλωναν στο θέμα γυναίκας

• Like 1
Δημοσ.

Πολύ κρίμα να το βλέπεις έτσι...όπως γράφτηκε, ψάξε καλύτερα! :)

Στην ερώτηση του ts απάντησε ο vapir νομίζω. Προσωπικά δεν έχω ζηλέψει ποτέ φίλο μου και δε νομίζω να με έχει ζηλέψει ποτέ πραγματικός φίλος μου. Ίσα ίσα θα χαρώ με τη χαρά τους και θα λυπηθώ με τη στεναχώρια τους, το ίδιο κι από τη μεριά τους.

• Like 1
Δημοσ.

Και να ξέρεις κάτι, αύριο αυτός ο φίλος έχει γενέθλια, θα χαλάσω τόσα λεφτά και εγώ για το δώρο του, που δεν θα έχω να πιω μια μπύρα μέχρι το τέλος του μήνα. Αλλά δε με πειράζει, δε παίρνω το δώρο για τα λεφτά το παίρνω γιατί αυτό θέλω. Δεν μετριέται η φιλία στο πόσο κόστισε το δώρο, αλλά στην σκέψη που προηγήθηκε.

Λοιπόν τελευταίο πράγμα από εμένα γιατί αυτή η συζήτηση με κούρασε.Αν ο φίλος σου είχε σοβαρότερα προβλήματα (να πληρώσει κανά δάνειο ή να μεγαλώσει το παιδί του)δεν νομίζω να ήταν τόσο γαλαντόμος.Όπως και να έχει μεγάλη ανευθυνότητα εν μέσω cc οι γονείς του να είναι στις ουρές για 50 ευρώ και αυτός να σπαταλάει 200ρια.

Όσο για εσένα κύριε μου,λεφτά δεν έχεις;Τιμή δεν έχεις;Πως δέχεσαι ο καθένας να σου αγοράζει το οτιδήποτε;Όπως είπες είναι δύσκολη η εποχή και εσύ ίσως να επέδειξες γαιδουρινή συμπεριφορά μιας και αντί να του πεις να δώσει τα λεφτά σε κάτι που πραγματικά να άξιζε (αδέσποτα/άστεγοι/ορφανά) ή έστω να τα κράταγε για το φαγητό των γονιών του,εσύ λοιπόν μια χαρά την τσέπωσες την κάρτα την ώρα που το κράτος φαλίριζε για να παίξεις wow...

Δημοσ.

Απο μικρος δυσκολευομουν να κανω ευκολα παρεες. Ειδικα στις ηλικιες 16-22 συνεχεια παρατηρουσα οτι οι φιλοι μου με ζηλευαν γιατι ειχα μια σχετικη ευκολια με το να ριχνω κοπελες και επρεπε να αλλαζω συνεχεια παρεα μετα απο καποιο διαστημα λογο κακης συμπεριφορας. Και τωρα που μεγαλωσα παλι βλεπω οτι ο κολλητος μ αρχισε να τη βλεπει περιεργα την κατασταση και απομακρυνθηκαμε.

εχετε βιωσει παρομοιες συμπεριφορες και τι κανατε;

Aυτοπαρατήρηση και αυτοβελτίωση.

(γιατί ακόμη και αν φταίνε οι άλλοι, ΠΟΤΕ δεν φταίνε μόνο οι άλλοι..)

Από τα γραπτά σου στο νήμα αυτό, παρόλα αυτά, διακρίνω μια ανωριμότητα.

Δημοσ.

Λοιπόν τελευταίο πράγμα από εμένα γιατί αυτή η συζήτηση με κούρασε.Αν ο φίλος σου είχε σοβαρότερα προβλήματα (να πληρώσει κανά δάνειο ή να μεγαλώσει το παιδί του)δεν νομίζω να ήταν τόσο γαλαντόμος.Όπως και να έχει μεγάλη ανευθυνότητα εν μέσω cc οι γονείς του να είναι στις ουρές για 50 ευρώ και αυτός να σπαταλάει 200ρια.

Όσο για εσένα κύριε μου,λεφτά δεν έχεις;Τιμή δεν έχεις;Πως δέχεσαι ο καθένας να σου αγοράζει το οτιδήποτε;Όπως είπες είναι δύσκολη η εποχή και εσύ ίσως να επέδειξες γαιδουρινή συμπεριφορά μιας και αντί να του πεις να δώσει τα λεφτά σε κάτι που πραγματικά να άξιζε (αδέσποτα/άστεγοι/ορφανά) ή έστω να τα κράταγε για το φαγητό των γονιών του,εσύ λοιπόν μια χαρά την τσέπωσες την κάρτα την ώρα που το κράτος φαλίριζε για να παίξεις wow...

Έχεις θέματα. Σοβαρά θέματα. Ειλικρινά καταλαβαίνεις τι κάνεις? Βγάζεις χολή για ένα άτομο που ΔΕΝ ξέρεις. Δηλαδή αν δεχόμαστε δώρα δεν έχουμε τιμή? Δηλαδή αν μου κάνει το αγόρι μου κάποιο δώρο αυτό πάει να πει? Και δεν είναι ο καθένας. Είναι ο φίλος του, ίσως ο κολλητός του. Όσο για τα αδέσποτα/ορφανά, κάντο εσύ και σταμάτα επιτέλους να κατακρίνεις τις επιλογές που κάνει ο καθένας με τα λεφτά του. Έλεος με το δηλητήριο πια..

• Like 14
Δημοσ.

1ον) Δε με ρώτησε, απλά την έφερε

2ον) Δεν είμαι 5 χρονών ούτε αυτός, δουλεύει και έχει λεφτά και τα κάνει ότι θέλει.

3ον) Σοβαρά; Γάιδουρος επειδή δεν του είπα να τα κάνει donate? 

4ον) Έχει δάνειο στεγαστικό στο όνομα του πολλών λεφτών so what?

5ον) Σιγά μη σε ρωτήσει τι θα κάνει τα λεφτά του.

Όπως είπε και η Iris  με κάλυψε απόλυτα, ο κολλητός μου είναι, που μετά από 10 χρόνια που είπε ότι είναι γκέι και τον δέχτηκα χωρίς να αλλάξει απολύτως τίποτα στην σχέση μας (έπαιζα Dota δε πρόλαβα να απαντήσω πιο νωρίς). Όχι ότι είμαι υποχρεωμένος να σου πω το πως και γιατί κιόλλας...

Δημοσ.

Μια παρατήρηση επειδή πολλοί προείπαν για το ποιός την είδε πρώτος και ποιος πρόλαβε και κάρτες κλπ.

Άντρες φίλοι που θα τσακωθούν για μια πιθανή γκόμενα, δεν είναι ούτε φίλοι, ΟΥΤΕ ΑΝΤΡΕΣ.

Η Οι πραγματικές φιλίες είναι υπεράνω γκομενών. 

Να τονίσω πως υφίσταται σαφέστατος διαχωρισμός μεταξύ γκόμενας, σχέσης και συζύγου.

Βγάλτε εσείς κάρτες για γκομενάκια. Και μετά γκρινιάξτε για το ότι δεν έχετε φίλους και όλοι σας μαχαιρώνουν πισώπλατα. 

Οι πραγματικοί φίλοι δε θα μιλήσουν για δυό χρόνια και μετά θα πιουν μπύρες σα να μην ήταν χώρια ούτε μια μέρα.

Αυτά τα ολίγα.

• Like 6
Δημοσ.

Απο μικρος δυσκολευομουν να κανω ευκολα παρεες. Ειδικα στις ηλικιες 16-22 συνεχεια παρατηρουσα οτι οι φιλοι μου με ζηλευαν γιατι ειχα μια σχετικη ευκολια με το να ριχνω κοπελες και επρεπε να αλλαζω συνεχεια παρεα μετα απο καποιο διαστημα λογο κακης συμπεριφορας. Και τωρα που μεγαλωσα παλι βλεπω οτι ο κολλητος μ αρχισε να τη βλεπει περιεργα την κατασταση και απομακρυνθηκαμε.

εχετε βιωσει παρομοιες συμπεριφορες και τι κανατε;

Αν πέσεις σε έναν μαλάκα μία μέρα, απλά έπεσες σε μαλάκα.

Αν πέφτεις σε μαλάκες όλη την ώρα, μάλλον εσύ είσαι ο μαλάκας.

Φιλικά.

• Like 2
Δημοσ.

Οι φίλοι δεν φαίνονται στα υλικά αγαθά .... τουναντίον ...

Ts γιατί δεν ρωτάς τον τελευταίο κολλητό σου αντρικια τι τον ενοχλεί σε σένα κ θέλει να απομακρυνθεί και ρωτάς ένα τσούρμο άγνωστους εδώ μέσα ?Άμα εσύ είσαι καλός φίλος εσύ ... η γνώμη του θα έπρεπε να σε απασχολεί ... βέβαια το τι και πώς εννοεί ο καθένας την φιλία είναι άλλου παπά ευαγγέλιο ...

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...