Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κι ο γκόμενος δεν είναι πατέρας σου για να πρέπει να χει σπίτι να σε σπιτώσει. Άμα βάλει αυτός ολόκληρο το σπίτι γιατί πρέπει να μοιράζεται τις δουλειές του; Μισό μισό το αγοράσατε;

Εδώ είσαι λάθος, τις δουλειές τις κάνεις για σένα και όχι στα πλάισια κάποιας συμφωνίας του στυλ "βάζω το σπίτι-βάλε φασίνα". Αν κάποιος θέλει να έχει ολοκληρωμένο και υπέυθυνο χαρακτήρα οφείλει να μπορεί να κάνει και τέτοια, για τον ίδιο. Ας μη φτάσουμε στο σημείο μερικών που λένε πως οι δουλειές του σπιτιού κάνουν τους άντρες ντιγκιντάγκιδες.

• Like 3
  • Απαντ. 167
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εγω δεν τον αφηνω να κανει δουλειες γιατι θελω ολα να γινονται με τον τροπο μου. Βεβαια τσατιζεται καποιες φορες γιατι ουτε πιατα τον αφηνω να πλυνει. Ειμαι σπασικλακι σε αυτα τα θεματα :P

Δημοσ.

Κι ο γκόμενος δεν είναι πατέρας σου για να πρέπει να χει σπίτι να σε σπιτώσει. Άμα βάλει αυτός ολόκληρο το σπίτι γιατί πρέπει να μοιράζεται τις δουλειές του; Μισό μισό το αγοράσατε;

Γαμάτη λογική. Αν το σπίτι είναι της γυναίκας, μόλις κονόμησε δούλο. Πάω να το πω στον άντρα.

• Like 3
Δημοσ.

Θελω να πω πως δεν ειναι κακο να θελεις να κανεις μια ανετη ζωη με τον συντροφο σου, ή να ειναι εμφανισιμος. Γιατι να το παρουσιασουμε σαν κατι αρνητικο και ρηχο;

Τότε ποιος είναι ο ρηχός άνθρωπος κατά τη γνώμη σου;

Δημοσ.

ρηχός είναι όποιος κοιτάει μόνο αυτά

αλλά πες εσύ (σε ένα ιδανικό σενάριο) εκτός πχ από την χημεία που είχατε με την κοπέλα σου, επικοινωνία κλπ κλπ δε θα ήθελες να έχει και μια δουλειά και να είναι και εμφανίσιμη

θέλω να πω πως υπάρχουν πολλά χαρακτηριστικά σε έναν άνθρωπο που σε κερδίζουν, αλλά πως να το κάνουμε, είναι υποκριτικό να λέμε πως δε μας ενδιαφέρει καθόλου η εμφάνιση ή η οικονομική ευρωστία

δηλαδή οκ δε θα χώριζα με κάποιον επειδή δεν έχει δουλειά αν τα βρίσκαμε σε όλα τα άλλα, αλλά αν είχε δουλειά θα ήταν ένα επιπλέον "συν". και για την ποιότητα της σχέσης μας, αλλά και για να είναι και αυτός πιο άνετος

• Like 1
Δημοσ.

Απο μικρος δυσκολευομουν να κανω ευκολα παρεες. Ειδικα στις ηλικιες 16-22 συνεχεια παρατηρουσα οτι οι φιλοι μου με ζηλευαν γιατι ειχα μια σχετικη ευκολια με το να ριχνω κοπελες και επρεπε να αλλαζω συνεχεια παρεα μετα απο καποιο διαστημα λογο κακης συμπεριφορας. Και τωρα που μεγαλωσα παλι βλεπω οτι ο κολλητος μ αρχισε να τη βλεπει περιεργα την κατασταση και απομακρυνθηκαμε.

εχετε βιωσει παρομοιες συμπεριφορες και τι κανατε;

Μήπως απλά είναι στο μυαλό σου; η μανα μου πάντα όταν χάνει κάτι νομίζει ότι της το κλέψανε χωρίς να υπάρχει κανένας σοβαρός λόγος που να δείχνει προς τα εκεί (πέρα του να αναστατώνει πχ το σπίτι και να μην το βρίσκει για ώρες,μέρες)  και μάλιστα πάει το μυαλό της σε συγκεκριμένα άτομα....

Ήρθε πρόσφατα να με επισκεφτεί λόγω καλοκαιριού επειδή μένω σε νησί και είχε στην βαλίτσα της ενα δωράκι για μια φίλη της που μένει εδώ το έψαχνε  δεν το έβρισκε (ήταν μικρό και είχε μπερδευτεί όπως είναι λογικό ανάμεσα σε ρούχα) έψαχνε κανένα τέταρτο και η πρώτη της σκέψη ήταν ότι άνοιξαν την βαλίτσα στο αεροδρόμιο και της το κλέψανε επειδή το έβαλε πάνω πάνω (concept βαρύτητας και τρανκα τρούνκα η βαλίτσα στην μεταφορά δεν πήγαν στο μυαλό)

και ήταν τόσο πεπεισμένη πως συνέβη αυτό μέχρι που έριξα εγώ μια ματιά και το βρήκα....

Μήπως και εσύ κάνεις κάτι παρόμοιο και μεταφράζεις κάθε πλάκα κτλ σαν ζήλια και κακία;

Δημοσ.

Εγω δεν τον αφηνω να κανει δουλειες γιατι θελω ολα να γινονται με τον τροπο μου. Βεβαια τσατιζεται καποιες φορες γιατι ουτε πιατα τον αφηνω να πλυνει. Ειμαι σπασικλακι σε αυτα τα θεματα :P

Στην αρχή θα τα κάνει μέτρια αλλά μετά θα βελτιωθεί. Εγώ τις προάλλες άκουσα την επική ατάκα "άστα δεν τα κάνεις καλά (τα πιάτα)" ξετσουτσουρεψε δλδ ο κύριος :D

• Like 1
Δημοσ.

Πολύ βασικό για να κάνω κάποιο ατομο φίλη να μη ζηλεύει.

Ειναι πολυ κουραστικό πραμα

Και μιλάμε για φθόνο, όχι αστεία.

Ευτυχώς ομως που υπάρχουν και κάποια άτομα που δε μαστίζονται από αυτή την ψυχική ασθένεια, γιατί σίγουρα ασθένεια είναι.

Αν ο άλλος πάσχει δεν μπορεί να κάνει τίποτα, υποφέρει κ σου σπάει κι εσένα τα νεύρα, αν είναι μάλιστα κ κάποιο πρόσωπο που αγαπάς ραγίζει η καρδιά σου.

Υπάρχουν κι αυτοί που φτιαχνονται να τους ζηλευουν, νομίζουν οτι είναι ζηλευτοί, εγω πιστεύω οτι αν το χεις βγαίνει στην επιφάνεια με κάθε μαλακία, δε χρειάζεται ο άλλος να ειναι καν κάτι σπουδαίο.

χωρις πλακα τωρα αυτο για το alpha male ισχυει. ξερω τι τον ενοχλει.

πριν μια βδομαδα εμαθα οτι πηγε σε ενα παρτυ με μια γνωστη μου, πηγε κυριως γιατι γουσταρει την φιλη της γνωστης μου

αλλα εμενα δεν μ σηκωνε τα τηλεφωνα εκεινο το βραδυ ισως μην παω μαζι του στο παρτυ και ερωτευτει εμενα και οχι αυτον η κοπελα(ετσι σκεφτεται και το ξερω)

απλα δεν γινεται να σε βλεπουν συνεχεια ανταγωνιστικα.

Είσαι αλήθεια τόσο ερωτευσιμος; απορώ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έγω πάντως δεν έχω γνωρίσει σχεδόν κανένα άτομο που να ζηλεύει αλλά πάρα πολλά που νομίζουν ότι τους ζηλεύουν

Είσαι πολύ τυχερός

Η ζήλεια κ ο φθόνος συνοδευεται δυστυχώς από κακές -καμιά φορά μάλιστα πολύ κακές- πράξεις.

Αυτές δεν τις " νομίζεις" όπως λες, συμβαίνουν.

Και όπως είπα, αυτά τα άτομα είναι άρρωστα, δεν έχει να κάνει με το ότι εσύ είσαι κατι σπουδαίο

Ένα βιντεακι που ειχε μπει στο αντίστοιχο θρεντ με εναν τύπο που κατέστρεφε μια αμαξάρα το θυμάσαι;

Μόνο κ μόνο από τη ζήλεια του που κάποιος και οχι αυτός το είχε.

Επεξ/σία από stavi
Δημοσ.

Πάντως αν υπάρχει τίποτα χειρότερο από τη ζήλεια φίλων ειναι η ζήλεια από τον αδερφό/αδερφή. . .

Από τα πιο άσχημα πράγματα που μπορεί να βιώνει κανείς.

Είσαι πολύ τυχερός

Η ζήλεια κ ο φθόνος συνοδευεται δυστυχώς από κακές -καμιά φορά μάλιστα πολύ κακές- πράξεις.

Αυτές δεν τις " νομίζεις" όπως λες, συμβαίνουν.

Και όπως είπα, αυτά τα άτομα είναι άρρωστα, δεν έχει να κάνει με το ότι εσύ είσαι κατι σπουδαίο

Ένα βιντεακι που ειχε μπει στο αντίστοιχο θρεντ με εναν τύπο που κατέστρεφε μια αμαξάρα το θυμάσαι;

Μόνο κ μόνο από τη ζήλεια του που κάποιος και οχι αυτός το είχε.

Δεν έχω δει το βίντεο που λες και δεν ξέρω αν πρόκειται για ζήλια (έτσι όπως την εννοώ εγώ) μάλλον για ταξικό θυμό πρόκειται (όχι ότι το χαιρετίζω αυτό απλά δεν το βάζω στήν ίδια κατηγορία με την ζήλια) ή ξέσπασμα που πάλι δεν το χαιρετίζω.

Εγώ μιλούσα για ζήλια ανάμεσα σε φίλους... και δεν ξέρω για εσένα εγώ πάντως και όσοι ξέρω δεν είχαμε ποτέ όχι φίλο αλλά έστω γνωστό που να έσπαγε τα αυτοκίνητα των φίλων του :P

Δημοσ.

Αν εχει κάποιους το βιντεάκι με τον άλλον που χαράσει το αμάξι εύκαιρο να το ποστάρει παρακαλώ.

Νομίζω πως φαίνεται από το στυλ του τύπου για ποιο λόγο το κάνει.

Δημοσ.

Αν εχει κάποιους το βιντεάκι με τον άλλον που χαράσει το αμάξι εύκαιρο να το ποστάρει παρακαλώ.

Νομίζω πως φαίνεται από το στυλ του τύπου για ποιο λόγο το κάνει.

Αυτό λες;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...