Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σε όλους,

Είναι ανάγκη να στείλω κάποια χρήματα, όχι πάνω από 1.000 ευρώ, στο εξωτερικό. Ξέρει κανείς έγκυρα να μου πει αν μπορώ να κάνω αποστολή μέσω της Western Union κι αν όχι τι άλλος εγγυημένος τρόπος υπάρχει για να παρακαμφθούν τα capital controls?

Δημοσ.

Οι επιλογές είναι οι εξής:

1) Έχεις λογαριασμό στο εξωτερικό ή κάποιος γνωστός σου έχει

2) Κάνεις αίτηση για έμβασμα στο εξωτερικό με βάση την ειδική διαδικασία που υπάρχει

3) Ταξιδεύεις στο εξωτερικό μαζί με τα χρήματα και είτε τα πας κατευθείαν σε αυτόν που θέλεις, ή τα στείλνεις από τρίτη χώρα προς τον τελικό παραλήπτη.

Δημοσ.

Γεια σε όλους,Είναι ανάγκη να στείλω κάποια χρήματα, όχι πάνω από 1.000 ευρώ, στο εξωτερικό. Ξέρει κανείς έγκυρα να μου πει αν μπορώ να κάνω αποστολή μέσω της Western Union κι αν όχι τι άλλος εγγυημένος τρόπος υπάρχει για να παρακαμφθούν τα capital controls?

Τι ειδους αναγκη ειναι; Υγειας; Σπουδων;

Αν ειναι κατι απο αυτα τα δυο, πας με ειδική αδεια στην τραπεζα κ τα απαραιτητα χαρτιά κ τα στελνεις.

Αν ειναι καποιος αλλος λογος, πες μας λιγα παραπανω στοιχεια.

Σε ποια χωρα θα γινει η μεταφορα; Σε φυσικο προσωπο; Εχει καρτα το ατομο αυτό, σχεση με τεχνολογια, κτλ;

Σιγουρα θα υπαρχει μια λυση στην περιπτωση σου, αλλά διαφώτισέ μας!

Δημοσ.

Έχω την αίσθηση ότι λειτουργεί αλλά με χαμηλωμένα όρια.

Άκυρο δεν στέλνει τίποτα

Το Western Union φίλε μου λειτουργεί κανονικά για Ελλάδα κι απο εξτερικό μόνο να λάβεις χρήματα μπορείς.

Να στείλεις όχι. Μέχρι νεωτέρας . .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...