Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

<p>Γιατί δεν ανοίγεις ένα σουβλατζίδικο; </p>

<p> </p>

<p> </p>

<p> </p>

<p> </p>

<p> </p>

<p> </p>

<p> </p>

<p> </p>

<p> </p>

<p> :ph34r:  :-D</p>

Ο θείος μου στο χωριό έχει πρόβατα. Μήπως να πάρω μερικά να ξεκινήσω την παραγωγή ?

Αποστολή από το C2105 με τη χρήση Insomnia App

• Απαντ. 43
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ο θείος μου στο χωριό έχει πρόβατα. Μήπως να πάρω μερικά να ξεκινήσω την παραγωγή ?

Μην το γελάς....:)

• Like 1
Δημοσ.

ψαξε, ψαξου εξω... Ελλαδα θα εχεις κοινο μονο σε καγκουρες που ακομα εχουν λεφτα να χωσουν σε λεντακια, ηχεια αντε καμια φιλτροχωανη...

Δημοσ.

Δεν ήξερα ότι έχουν και καλλιτεχνική φλέβα οι του μετσοβίου! :P :D

Εντάξει μωρέ το φ είναι δίπλα σχεδόν (πάνω δεξιά :P) στο ψ :P

Μόνο γι'αυτό, πιστεύω ότι η πλειοψηφία των παιδιών σε αυτή την ηλικία έχουν αχνό σενάριο ή και καθόλου σενάριο! Λίγοι είναι αυτοί που πραγματικά έχουν κατασταλάξει στο τι θέλουν να κάνουν!

Εγώ δεν βλέπω κατι το παράλογο... 18 χρονών, παιδί είσαι ακόμη... επειδή δεν παίζει να πέσεις κάτω απο το κρεβάτι σου ή αν σε στείλουν στο σουπερ μάρκετ 4 τετράγωνα πιο πέρα να χαθείς δεν σημαίνει ότι δεν είσαι παιδί...

πως ζητάμε απο παιδιά να πάρουν τέτοιες αποφάσεις ζωής.

Προσωπικά είμαι κάθετα εναντίων των πανελληνίων και το έχω εξαντλήσει το γιατί αλλά πέρα απο αυτό είμαι επίσης κάθετα ενάντιος με το "συντεχνιακό" σύστημα που έχουμε στα πανεπιστήμια μας...

Οι μαθηματικοί στο μαθηματικό (και μπορούνε να διδάξουνε μόνο μαθηματικά... ) οι φυσικοί στο φυσικό κτλ...

Οι σχολές θα έπρεπε να είναι ενα ενιαίο campus όχι απλά σαν κτίρια μαζεμένα για να φαίνονται όμορφα... αλλά όταν σε ρωτάει κάποιος "που μπήκες" να μην λες "βιολογία" να λές πχ "αριστοτέλειο"

και να πάρεις ότι μαθήματα έχει το αριστοτέλειο να σου προσφέρει πάνω στην χημεία την βιολογία τα μαθηματικά την ιστορία την νομική την ιατρική κτλ.

και να διαλέγεις κάποια στιγμή στο 2ο έτος κατεύθυνση πχ θετικών επιστημών και το είδος του πτυχίου να εξαρτάται απο την πτυχιακή που θα αποφασήσεις να κάνεις για να το πάρεις.

και το είδος του πτυχίου σου δεν θα έπρεπε να σε φυλακίζει σε κάτι αν είναι πχ πάνω στην φυσική θα μπορείς να δουλέψεις βοηθός λογιστή και με λίγο εμπειρία λογιστής (τι μαθηματικά δεν ξέρει ο φυσικός που ξέρει ο λογιστής; ) ή να μπορείς  να διδάξεις σε λύκειο μαθηματικά κτλ ...

βάζουμε τους ανθρώπους σε στενά συντεχνιακά  κουτάκια (για πολιτικούς λόγους)  και μετά αναρωτιόμαστε γιατι πάει η χώρα κατα διαόλου....

• Like 2
Δημοσ.

Αμα εχεις τελειωσει τεχνικος οχηματων μπορεις να δουλέψεις σαν πραγματογνωμονας;

Κανενας;

Ένας που εχει τελειώσει τει οχηματων μπορει να κανει tuners?

Και τη σχολη πρεπει να βγαλεις για να

ρυθμίζεις ecu?

Δημοσ.

Αμα εχεις τελειωσει τεχνικος οχηματων μπορεις να δουλέψεις σαν πραγματογνωμονας;

Κανενας;

Ένας που εχει τελειώσει τει οχηματων μπορει να κανει tuners?

Και τη σχολη πρεπει να βγαλεις για να

ρυθμίζεις ecu?

Πολυτεχνείο αν θες σοβαρή δουλειά με ecu όπως revlimit revo κτλπ πιστεύω ότι έχουν και μεταπτυχιακά πάνω στο θέμα. (δεν είμαι σίγουρος και τα ονόματα είναι τυχαία δεν έχω καμία σχέση με τα παραπάνω άτομα)Αποστολή από το C2105 με τη χρήση Insomnia App

Από τει μηχανολογος οχημάτων αν θυμάμαι καλά σε μεγάλες αντιπροσωπίες μπορείς να δουλέψεις με μισθό σε Ελλάδα να κυμαίνεται στο 1000αρικο. Χωρίς να είμαι 100% σίγουρος πάλι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...