Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Super Moderators Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 ρίξε μια ματιά, έχει γέλιο http://www.rpgcodex.net/forums/index.php
Basilhs23___ Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Οπως τα λες ειναι...εσυ εχεις ασχοληθει με τετοια deface και καποτε βρηκες το δασκαλο σου γιαυτο τα λες ετσι εκ της πειρας σου η τα υποθετεις; δε ξερω τι εννοουσες με τη δευτερη παραγραφο επειδη δεν ασχολουμε με προγραμματισμο αλλα φανταζομαι θα εννοουσες κατι σε στυλ "οσα δε φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια" Έχω προσωπική εμπειρία, κάτι με περισσότερη λεπτομέρεια δεν θα αναφέρω. Δάσκαλο δεν βρήκα. Απλά διαπίστωσα το ρίσκο που υπάρχει αν δεν έχεις εμπειρία καθώς και οτι αν δεν σπουδάζεις πληροφορική το hacking απαιτεί τόσο χρόνο που σου τρώει χρόνο από άλλα σημαντικότερα πράγματα οπότε δεν με συνέφερε να ασχοληθώ άλλο. Εντελώς πληροφοριακά όσα άτομα συνέχισαν να ασχολούνται πιάστηκαν στην φάκα, όσοι σταμάτησαν ξέφυγαν. Δεν είναι μόνο θέμα διαβάσματος, πρέπει να έχεις ταλέντο στο να εντοπίζεις κενά ασφαλείας στον στόχο που θέλεις. Αυτό εξαιρετικά δύσκολα θα το μάθεις εντελώς μόνος σου κάποιος άλλος σε μυήσει, αυτά τα 15χρονα που βλέπεις και ακούς πιθανόν βρήκαν άλλους που και αυτοί ήξεραν κάποια λίγα πράγματα και τους τα έμαθαν με έτοιμα scripts και παρλαπίπες, σε τέτοιες περιπτώσεις φτάνει μέχρι ένα όριο χαμηλού επιπέδου μέχρι να σε εντοπίσει άλλη ομάδα hackers εμπειρότερη και να σε ξεφτιλήσει, σε τέτοιες ηλικίες τα μυαλά πέρνουν αέρα εύκολα και μόλις τα μάθεις αυτά αρχίζεις και πουλάς μούρη εντός και εκτός internet. Αρα θελει διαβασμα σωστα; πως γινεται τοτε μερικα 15χρονα στα περισσοτερα σχολεια να εχουν χρονο περαν το διαβασμα του γυμνασιου τους και τα φροντιστηρια να διαβαζουν και να ξερουν τοσα πολλα; το λεω επειδη θυμαμαι που ηξερα ενα παιδι που στα 15 -16 του μπορουσε να χακαρει στο counter strike και να φτιαξει δικια του ιστοσελιδα χωρις χορηγιες και τετοια και επισης μπορουσε να σου στειλει προγραμμα δε θυμαμαι πως λεγεται νομιζω key logger που γραφεις εσυ κατι και αυτος στο κλεβει και μπαινει οπου θελει αφου βρει πρωτα το κωδικο σου..πως ειναι δυνατον να τα ηξερε ολα αυτα στα 15 του; Απαντώ θεωρώντας πως δεν ξέρεις μερικά πράγματα. Πρώτον τι κατασκευή ιστοσελίδας έκανε; Μήπως έστησε κανένα έτοιμο template και κότσαρε κανένα domain και σας το έπαιζε web designer? Γνώριζε html, php? Η γνώση τέτοιων γλωσσών δεν είναι αδύνατη σε τέτοια ηλικία, το στήσιμο ιστοσελίδας όμως δεν είναι hacking. Στο θέμα του keylogger τώρα, υπάρχουν έτοιμοι keylogger φίλέ μου, είσαι χοντρά γελασμένος αν νομίζεις οτι τον έφτιαξε αυτός. Οι περισσότεροι πιάνονται από τα antivirus οπότε είναι και εντελώς άχρηστοι, μόνο σε τίποτα πιτσιρικάδες γυμνασίου θα κάνουν κάτι, ο καλός ο hacker πρώτα φροντίζει να παρακάμψει antivirus και διάφορα τέτοια, υπάρχουν διάφοροι τρόποι και μετά σου χώνει το keylogger και στα κλέβει όλα.
Mr_Proper Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Δεν υπάρχει μικρόβιο, όλοι γεννιόμαστε ίσοι/ίδιοι αυτό που χρειάζεται ειναι το κατάλληλο περιβάλλον και η θέλησηΟ Αινστάιν ας πούμε δεν γεννήθηκε με το μικρόβιο της φυσικής υπο άλλες συνθήκες θα γινόταν μπετατζής ή ποδοσφαιριστής ή και εγώ δεν ξέρω τι, υπήρχαν οι κατάλληλες συνθήκες στο περιβάλλον του και απο εκεί και πέρα είδε ότι τον απασχολούν τα φυσικά φαινόμενα και αποφάσισε να το ψάξει έτσι έγινε φυσικός.το κατάλληλο περιβάλλον έχει να κάνει με την πυραμίδα του maslow δηλαδή με απλά λόγια αν πεινάς και δεν ξέρεις αν θα την βγάλεις αύριο δύσκολα να ασχοληθείς με "ανώτερα" πράγματα θα κοιτάξεις πως να επιβιώσεις κτλ.Αν υπάρχει το κατάλληλο περιβάλλον το μόνο που χρειάζεται είναι θέληση να σε ενδιαφέρει δηλαδή πραγματικά αυτό που ασχολείσαι τώρα και να θέλεις να το καταλάβεις όσο καλύτερα μπορείς.Σκοπός πάντα είναι να γίνεις καλύτερος απο τον χθεσινό εαυτό σου όχι απο τους άλλους. ξέρεις ότι πας καλά σε κάτι μόνο αν μπορείς να πείς σήμερα ότι κάτι ξέρεις παραπάνω πάνω σε αυτό συγκριτικά με χθές όσο μικρό και αν ειναι αυτό που κατάφερες είναι πάλι μια βελτίωση.Αν δεν σαρέσει αυτό που κάνεις δεν πρόκειται και να μπείς στην συγκεκριμένη διαδικασία ή και να μπείς δεν θα το κάνεις καλά και κάποια στιγμή θα τα παρατήσεις.
Basilhs23___ Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 δεν εχω ιδεα θυμαμαι ομως μου ειχε πει απτο ucoz.com και ηξερε καλη PHP...εγω δεν ενδιαφερομαι για χακιγκ απλα επειδη δε εχω σπουδασει ακομα,τωρα θα παω σε μια σχολη και επειδη ξερεις ανησυχω λιγο μη δε βρω δουλεια,αμα σε ρωτουσα εσενα που ξερεις αρκετα (οχι για χακιγκ και τετοια,δε ξερω και φανταζομαι ειναι αργα στην ηλικια μου να μαθω,αμα δε ξεκινησεις κατι απο μικρος η αμα δεν εχεις το "μικροβιο" οπως ειπα και στον mr proper δουλεια δε γινεται) ποια γλωσσα προγραμματισμου να μαθαινα που να με βοηθουσε καπως οικονομικα -π.χ να φτιαχνω προγραμματα με αυτη τη γλωσσα και να τα πουλαω καπου online και μη για εστω 100€ το προγραμμα- ποια θα με συμβουλευες; επειδη ψαχνω κατι να βγαζω ενα χαρτζιλικι προσωρινα.. - θυμαμαι ειχα παει μια φορα σε ενα ιντερνετ καφε και μιλησα με εναν τυπο δε ξερω αμα εστω το 5% απ'οσα ελεγε ισχυε στα αληθεια αλλα ηταν καταπληκτικος!!ειχε μπει με ενα προγραμμα tor νομιζω λεγεται και μπορουσε μεσα σε λιγα λεπτα να αλλαξει ip!!Επισης εφτιαξε ενα email που το εκανε να μοιαζει με επισημο ενος οργανισμου π.χ και μου εστειλε μηνυμα εγω το ανοιξα(ειχα το smartphone μου τοτε)και ειχε προσβαση στο κινητο μου,μπορουσε δηλαδη να το κλεισει χωρις εγω να πατησω τιποτα!! - επισης ειχα μιλησει με εναν αληθινο χακερ αυτον εδω http://www.rotise.gr/profile/memoric.htmlο οποιος απτις απαντησεις που μου εδινε καταλαβα πως ηταν χακερ(ηξερε μεχρι και Assembly κατι που αλλοι μου ειπανε πως μονο οι καλοι χακερ ξερουν)και μου ειπε πως αμα ξερεις καλη python και java και μαθεις linux και ξερεις απο δικτυα "μπαινεις" οπου θελεις! δε ξερω αν ισχυει αλλα αυτος ηταν παλια χακερ και συνταξιοδοτηθηκε επειδη ειχε κατι μπλεξιματα.. Δεν σε μαθαίνει hacking η σχολή, αν ξέρεις καλά αγγλικά βρες άπειρα tutorials και άρχισε να μαθαίνεις γλώσσες προγραμματισμού, για το ποιες είναι σημαντικές για την αγορά θα στο υποδείξουν άλλοι. Αφού μάθεις γλώσσες μετά ψάξε άλλα tutorials για hacking, παλιότερα υπήρχαν forums σε black space φάση που σήκωναν tutorials exploits κτλ, αρκετά έκλεισαν πλέον. Εγώ δεν έχω σπουδάσει κάτι σχετικό με πληροφορική, όπως σου είπα από κάποιο σημείο και μετά αν δεν είναι το αντικείμενό σου οι υπολογιστές και η πληροφορική δεν αξίζει να ασχοληθείς με hacking γιατί θα έχεις άλλη δουλειά, οπότε σε βάθος χρόνου ακόμα κι αν καταφέρεις να μάθεις κάτι το χάνεις και ο χρόνος σου πηγαίνει τζάμπα στον βρόντο, απλά σου μένουν οι εμπειρίες. Για να φτιάξεις προγράμματα και να τα πουλάς πρέπει να φτάσεις σε εξαιρετικό επίπεδο ώστε να είσαι σε θέση να ανταγωνιστείς τα υπόλοιπα της αγοράς, επίσης θέλεις ΟΑΕΕ έξοδα επιχειρησης λογιστή κτλ. Αυτά που σου έλεγε ο φίλος με τα tor και τα email είναι αυτό που λέμε ασχολίες για script kiddie, ψευτοεντυπωσιασμοί δηλαδή. Για το torr σιγά το πρόγραμμα, ουσιαστικά είναι λογισμικό που σε βάζει σε πολλαπλά proxy και φαίνεται άλλη ΙΡ, άσε που είχα ακούσει οτι η ανάπτυξη του torr χρηματοδοτείται από εταιρείες με λογισμικά ασφαλείας, οι καλοί hackers έχουν αναπτύξει άλλες μεθόδους για την απόκρυψη του ΙΡ, και να ξέρεις ανωνυμία δεν υπάρχει στο internet, αν θέλουν να σε βρούν σε βρίσκουν, πρέπει να προσέχεις να μην χτυπήσεις στόχο υψηλού ρίσκου. Αυτό με τα emails είναι λαμεριές, παλαιότερα χρησιμοποιούσαν κάποιο bug στο msn και έφτιαχναν msn με άλλο domain, φυσικά αν έστειλνες mail σε αυτό δεν έφτανε ποτέ το μήνυμα και σου πετούσε σφάλμα o daemon οτι κάτι πήγε στραβά, ε λογικό εξάλλου αφού μιλάμε για μούφα εικονικό domain. Ο πραγματικός hacker ποτέ δεν λέει οτι είναι hacker, όλα τα άλλα είναι παραμύθια ή μιλάμε για ανώριμα 15χρονα. Με καλή python java και πολύ καλό χειρισμό Linux, ειδικά gentoo version, αποκτάς ένα καλό επίπεδο σε 2 ενδιαφέρουσες γλώσσες προγραμματισμού, με python είναι γραμμένα αρκετά exploits, το οτι μπαίνεις όπου θες με αυτά το αφήνω ασχολίαστο. Όσο για την σελίδα με τον "hacker" απλά γέλασα.
kaliakman Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Για άλλη μια φορά ο hacker μόνο hacker δεν θα σου πει ότι είναι.
kaliakman Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 χμμ αυτο με το gentoo πως το ξερεις; http://www.quora.com/Is-Gentoo-still-the-hackers-Linux-distro-or-has-everyone-moved-to-Ubuntu κοιτα τι λενε εδω...linux Arch,Debian,Gentoo,Kali ειναι τα καλυτερα για "χακιγκ" αρα για να το εγραψες παραπανω κεσυ σαν τον memoric θα εισαι αν σου δωσω paysafe των 10€ θα χακαρεις το fb της πρωην μου; οποτε πως ξεχωριζουμε το διαμαντι απτο γυαλι; Paysafe? Μάλιστα.
kaliakman Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 χμμ αυτο με το gentoo πως το ξερεις; http://www.quora.com/Is-Gentoo-still-the-hackers-Linux-distro-or-has-everyone-moved-to-Ubuntu κοιτα τι λενε εδω...linux Arch,Debian,Gentoo,Kali ειναι τα καλυτερα για "χακιγκ" αρα για να το εγραψες παραπανω κεσυ σαν τον memoric θα εισαι αν σου δωσω paysafe των 10€ θα χακαρεις το fb της πρωην μου; οποτε πως ξεχωριζουμε το διαμαντι απτο γυαλι; Ο πραγματικός hacker δεν θα πει πουθενά τι κάνει και πιθανότατα εσύ και εγώ δεν θα τον μάθουμε ποτέ.. Όπως ένας πληρωμενοσ δολοφόνος δεν θα σου πει με τι ασχολείται.. Εε κάπως έτσι και αυτός..
Basilhs23___ Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Μαλιστα...αλλα ολοι οι χακερ απο καπου ξεκινανε!Κεσυ πριν 5-10 χρονια αμφιβαλλω αμα θα ηξερες οσα ξερεις και τωρα..ο σοφος ανθρωπος αντιμετωπιζει την αποτυχια σαν επιτυχια επειδη αντιλαμβανεται πως εμαθε κατι απτην αποτυχια του και συλλεξε μια ακομη εμπειρια που θα τον βοηθησει να γινει λιγο σοφοτερος λιγο πονηροτερος λιγο πιο μπαγασας και να μη πεσει την επομενη φορα κοροιδο (δικια μου φιλοσοφια) ηθελα να σε ρωτησω,τα script kiddies τι ειναι; κατηγορια χακερ οπως white hack,black hat,κτλπ; το googl-αρα απλα δε καταλαβα για τι ακριβως ατομα μιλαμε.. παντως ο memoric ειναι στα αληθεια πολυ καλος χακερ μπορει να ηταν καπως αλλαζονικο αυτο που εγραψε αλλα πιστεψε με μπορει να σου στειλει μηνυμα στο fb και εσυ οταν απαντησεις να σου στειλει λογισμικο με το οποιο να μπορει να σου ανοιξει τη καμερα χωρις τη δικη σου προσβαση αρα σιγουρα ειναι καλος για να ξερει κατι τετοιο!! αμα δε πιστευεις στειλτου μηνυμα στο rotise.gr πες του "μου ειπε καποιος πως ξερεις απο χακιγκ" και μη τον ρωτησεις ετσι στο ξεκαρφωτο "τι ξερεις;" απλα ρωτα τον κατι που μονο οι πολυ προχωρημενοι και εμπειροι χακερ θα μπορουσαν να απαντησουν κατι το οποιο απτην απαντηση και μονο μπορεις να ξεχωρισεις τον noob απο τον pro μια φορα χακαρε μιας κοπελας στο fb και τη κοροιδευε Γενικά, hacking δεν έκανα σε καμιά περίπτωση, είχα επαφές με τέτοια άτομα και μου έδειξαν μερικά κολπάκια επιπέδου script kiddie, είδα και λίγα ποιο εξειδικευμένα με exploits, αλλά επειδή ο χώρος αυτός αν μπλέξεις είναι περίεργος και υπάρχει ρίσκο συν αυτά που σου είπα για το θέμα του χρόνου έπαψα να ασχολούμαι εδώ και 5 χρόνια. To Gentoo είχα προσπαθήσει παλιά να το εγκαταστήσω και είχα φάει τα μούτρα μου, είναι 100% manually setup και from scratch όπως λένε, εγκατάσταση σε πολλά βήματα, κάνεις μόνος σου σιγά σιγά όλα τα βήματα σε περιβάλλον terminal χωρίς GUI, συνδέεσαι στους servers κατεβάζεις το λογισμικό μετά τον kernel το γραφικό περιβάλλον, είχα βρει έναν οδηγό στα ελληνικά πιθανόν υπήρχε λάθος και 2 φορές απέτυχα την εγκατάσταση μετά το παράτησα, τώρα μου έχουν πει οτι το έχουνε βγάλει και με GUI, γενικά αν μάθεις το gentoo καταλαβαίνεις τι είναι και πως λειτουργεί το linux, υπάρχουν και άλλες ενδιαφέρουσες εκδόσεις. Το script kiddie είναι ουσιαστικά άτομα με στοιχειώδεις γνώσεις στο hacking που τα περισσότερα πράγματα τους τα έχουνε πει άλλοι, αλλά αρκετοί σε αυτό το επίπεδο ειδικά αν είναι μικρής ηλικίας πουλάνε μούρη δίνουν εύκολα στίγμα στο internet γεμίζουν με εγωισμό και όταν βλέπουν οτι έκαναν μια τρύπα στο νερό οτι αυτά που ξέρουν είναι 1/500 όσων υπάρχουν τα παρατάνε, αν είναι να αποκτήσεις διαδικτυακή επαφή με κάποιον γνωστό ή καλό hacker αυτό θα γίνει εντελώς τυχαία και θα σε βοηθήσει μόνο εφόσον έχεις μεγάλη βελτίωση ή έχετε ίδιο επίπεδο γνώσεων και ανταλλάξετε γνώσεις εξίσου σημαντικές, γενικά εύκολη τζάμπα γνώση δεν υπάρχει. Στο site που λες δεν χρειάζεται καν να μπω, φαντάσου οτι μπορεί ήδη να έχουν υποκλέψει την database με τα στοιχεία όλων εκεί και ο άλλος κάθεται και το παίζει ιστορία.
Basilhs23___ Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Αυτοί που μαθαίνουν 100% από μόνοι τους είναι απειροελάχιστοι, οι περισσότεροι ξεκίνησαν από κοινό σημείο συνεργαζόμενοι με άλλους φίλους τους είτε άτομα που γνώρισαν διαδικτυακά και υπήρχε διαμοιρασμός γνώσης στην ομάδα, ο καθένας αναλαμβάνει το project που του ορίζει ο συντονιστής αναλόγως τις γνώσεις του φυσικά, υπάρχουν ομάδες ακόμα και με μεταφραστές ή γραφίστες μέσα. Τώρα για να σε βρει άλλος hacker και να σου μάθει, αυτό μόνο από τύχη και μάλλον θα σου πει κάποια λίγα πράγματα θα σου πετάξει ένα μάτσο αράδες tutorials διάβασε το ένα το άλλο, κι αν βελτιωθείς και δει οτι προσπαθείς ίσως συνεργαστείς μαζί του στο μέλλον, ο hacker για να δει πόσο έχεις βελτιωθεί δοκιμάζει επιθέσεις στον υπολογιστή σου. Για αυτό πρέπει να έχεις αποκλειστικά έναν υπολογιστή με τον οποίο θα ασχολείσαι μόνο με hacking, τα δεδομένα σου εργασίες κωδικούς κτλ σε άλλο pc, και όταν μπαίνεις από το κανονικό pc restart στο router.
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Μπαίνω σε ένα ολοκαίνουριο ποστ έτοιμος να πω την γνώμη μου και να διαμοιράσω γνώμη Βλέπω ότι 2 στα 3 ποστ είναι σεντόνια Thanks m8s I'm out
NT1G Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Mr Proper και τα παράγωγα του VS ATD για το μεγαλύτερο σεντόνι, wall of text στην ιστορία του insomnia. Το σαββατοκύριακο προβλέπεται θερμό.. 2
g_alkis Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Mr Proper και τα παράγωγα του VS ATD για το μεγαλύτερο σεντόνι, wall of text στην ιστορία του insomnia. Το σαββατοκύριακο προβλέπεται θερμό.. Πρέπει κάπως να την παλέψουμε ως τις εκλογές
Demon Lord Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 arch linux + metasploit + καλο ADSL = παντοδυναμος χακεροκρακερ!!!!!!! Κάπου το έχεις χάσει φίλε μου, ήδητο άλλο θέμα στο κλείδωσαν. Τι σχέση έχει ότι ένα τεχνολογικό φόρουμ το χάκαραν; (αν όντως ισχύει) Δεν συνεχίζεις καλύτερα με τα τουριστικά; Σόρυ κιόλας αλλά μου είχες δώσει άλλη εντύπωση
Tragic! Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 τεμπελη βαριεσαι να ξοδεψεις 2 λεπτα απτην ανουσια ζωουλα σου.. Ναι, να τα ξοδέψει στο ουσιαστικότατο σεντόνι σου..
Προτεινόμενες αναρτήσεις