Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαιρετω το forum.

Πολλες φορες εχω καθισει και εχω σκεφτει διαφορες επιλογες της ζωης μου. Πραγματα που δεν εκανα η δεν τολμησα να κανω και πως θα ηταν αν τα ειχα κανει νωριτερα. Στοχους που να εβαλα για το μελλον και να μην τους πετυχα και αλλους να τους πετυχα. Και συνοψιζοντας τι εχω καταφερει μεχρι στιγμης σε αυτην τη στιγμη στη ζωη μου. Πιστευετε οτι η οικογενεια παιζει σημαντικο ρολο στο να καταφερεις απο μικρος τους στοχους σου και τα ονειρα σου? Η μπορεις αραγε να τα καταφερεις και μονος σου? Υπαρχουν πολλοι ανθρωποι οι οποιοι και με χωρις καποιο προσον καταφεραν να κανουνε παρα πολλα απο αποψη χρηματων. Αλλοι παλι εχουνε παρει ενα σωρο πτυχια και τα κοιτανε στα καδρα. Εσεις σε τι φαση ειστε? Νιωθετε ευχαριστημενοι ? Ικανοποιημενοι? Προσωπικα εγω οτι και στοχο να βαλω ειμαι ατυχος. Πιο ατυχος πεθανεις :P . Σε σημειο που βαρεθηκα και να μην ξερω τι να κανω. 0 δουλεια γκομενα χωρις δουλεια πως να προσεγγισεις και φυσικα πως να βοηθήσεις το σπιτι σου κιολας αν δεν δουλευεις. Με απλα λογια δεν εχεις ψυχικη υγεια! Θεωρω οτι εκανα αρκετα λαθοι και πλεον τα πληρωνω με βαρυ τιμημα..... Ακουω στοχους και επιτυχιες και αποτυχιες :)

Δημοσ.

Υπαρχουν ατομα που πετυχανε πολλα οπως λες αλλα υπαρχουν και παρα πολλα ατομα με προσοντα που καταφερανε λιγα πραγματα και ας αξιζανε για περισσοτερα. 

Ουτως ή αλλως η Ελλαδα ειναι γνωστη για ενα πραγμα. Επειδη σκοτωνει τα ονειρα των νεων,και αν κρινουμε και απο τα ποσοστα της ανεργιας ανα τα χρονια καταλαβαινεις πολλα πραγματα. Λαμπρο παραδειγμα το γεγονος οτι παρα πολλοι τα τελευταια χρονια ειτε εφυγαν για εξωτερικο ψαχνοντας ενα καλυτερο αυριο,ειτε το σκεφτονται σοβαρα να φυγουν. 

• Like 1
Δημοσ.

Στο επαγγελματικο θέμα δεν πιστεύω πολύ στην τύχη. Είναι σαν να λέμε ότι ένας αθλητής παίρνει χρυσό μετάλιό λόγω τύχης.

Σημασία έχει πόσες θυσίες είσαι διατεθημενος να κάνεις, πόσο το θέλεις και πόσο προσπαθείς. Τουλάχιστον έτσι το έβλεπα για τον εαυτό μου.

Είναι αδύνατον να με πείσετε ότι ο καλός χάνεται με τόση άσχετιλα να κυκλοφορεί έξω και τόσες θέσεις να μένουν κενές λόγω έλλειψη σοβαρών υποψηφίων.

Η κατάσταση στην Ελλάδα τελευταία χρόνια εξαιρείται είναι πολύ δύσκολα τα πράματα αλλά και εκεί είναι θέμα θυσίας για όποιον θέλει. (να φυγει)

Το ότι η οικογένεια παίζει ρόλο είναι προφανές, δεν κατάλαβα την ερώτηση

• Like 4
Δημοσ.

Οταν κυνηγάς κάτι όλο απομακρύνεσαι απο αυτό.... ταπεινή μου άποψη είναι πως απλά πρέπει να ζείς την ζωή σου και να κάνεις ότι σε κάνει να αισθάνεσαι καλά με τον εαυτό σου έτσι ό,τι και να σου έρθει καλό θα είναι για εσενα, οι άλλοι τι πιστεύουν δεν έχει και τόσο μεγαλή σημασία.

Η αρετή είναι στο να καταφέρεις να γίνεις καλύτερος απο τον παλιο εαυτό σου δεν υπάρχει αρετή στο να είσαι καλύτερος απο τους άλλους.

Δημοσ.

Χαιρετω το forum.

Πολλες φορες εχω καθισει και εχω σκεφτει διαφορες επιλογες της ζωης μου. Πραγματα που δεν εκανα η δεν τολμησα να κανω και πως θα ηταν αν τα ειχα κανει νωριτερα. Στοχους που να εβαλα για το μελλον και να μην τους πετυχα και αλλους να τους πετυχα. Και συνοψιζοντας τι εχω καταφερει μεχρι στιγμης σε αυτην τη στιγμη στη ζωη μου. Πιστευετε οτι η οικογενεια παιζει σημαντικο ρολο στο να καταφερεις απο μικρος τους στοχους σου και τα ονειρα σου? Η μπορεις αραγε να τα καταφερεις και μονος σου? Υπαρχουν πολλοι ανθρωποι οι οποιοι και με χωρις καποιο προσον καταφεραν να κανουνε παρα πολλα απο αποψη χρηματων. Αλλοι παλι εχουνε παρει ενα σωρο πτυχια και τα κοιτανε στα καδρα. Εσεις σε τι φαση ειστε? Νιωθετε ευχαριστημενοι ? Ικανοποιημενοι? Προσωπικα εγω οτι και στοχο να βαλω ειμαι ατυχος. Πιο ατυχος πεθανεις :P . Σε σημειο που βαρεθηκα και να μην ξερω τι να κανω. 0 δουλεια γκομενα χωρις δουλεια πως να προσεγγισεις και φυσικα πως να βοηθήσεις το σπιτι σου κιολας αν δεν δουλευεις. Με απλα λογια δεν εχεις ψυχικη υγεια! Θεωρω οτι εκανα αρκετα λαθοι και πλεον τα πληρωνω με βαρυ τιμημα..... Ακουω στοχους και επιτυχιες και αποτυχιες :)

Με μια γκομενα ολα θα μοιαζουν διαφορετικα  :P

Και μην ακους παπατζες του τυπου , οποιος θελει πιανει την ζωη απο τα μαλλια, οποιος θελει πιανει την πετρα και την στιβει, δηλαδη αμπελοφιλοσοφιες ''πετυχημενων'' ανδρων.

• Like 1
Δημοσ.

Όπως φέρεται ότι είπε και ο Capablanca, "ο καλός παίκτης είναι πάντα τυχερός".

Τότε να του πάρουμε δώρο φύλλα "δάφνης" (if you know what I mean). 

Define "καλός"! (ρητορική απαίτηση)

Θα το άλλαζα και θα το έκανα:

"Ο παίκτης που είναι τις περισσότερες φορές έντιμος στον εαυτό του, σύμφωνα με την δική του ηθική, έχει περισσότερες ευκαιρίες σε αυτά που έχει έφεση".   

Δημοσ.

Στο επαγγελματικο θέμα δεν πιστεύω πολύ στην τύχη. Είναι σαν να λέμε ότι ένας αθλητής παίρνει χρυσό μετάλιό λόγω τύχης.

Αμα δεις πως το πηρε η Πατουλιδου θα αλλαξεις γνωμη.

Δημοσ.

Προφανώς η φαμίλια μπορεί είτε να γαμήσει τα πάντα είναι να σε βοηθήσει να πάς στα ουράνια.Κακά τα ψέμματα αν μπορείς να χεις ένα head start στο άδικο παλιοκενονία η ζωή θα είναι καλύτερη σε γενικές γραμμές.Ως ένας αιωνίως ευγνώμων για την πατρική του οικογένεια νεανίας χωρίς αυτούς σίγουρα δε θα ήμουν εδώ που είμαι σήμερα, κάνοντας ακριβώς αυτό που ονειρευόμουν από τα 15 μου κ ζώντας γνήσια κ αυθεντικά τη ζωή μου.Τοξοφαμίλια ρουλζ λέμε

• Like 2
Δημοσ.

Αμα δεις πως το πηρε η Πατουλιδου θα αλλαξεις γνωμη.

το πως πήρε το χρυσό η Πατουλίδου το είδα live. 

Η Πατουλίδου πήρε χρυσό ανέλπιστα αλλά της ανήκε το ασημένιο με την αξία της. Μην γίνεσαι CEO λόγω ατυχίας γίνε CFO.. σε χαλάει? (αν και ακόμα και αυτό δεν το δέχομαι. Η αντίπαλος της σκόνταψε. Γιατί το ότι σκόνταψε είναι ατυχία για αυτήν η τύχη για την Πατουλίδου? Η δουλειά της είναι να μην σκοντάφτει..οπότε στον συγκεκριμένο αγώνα η Πατουλίδου άξιζε να κερδίσει και κέρδισε)

o Mark Ruffalo (hulk) είχε πάει σε 800 auditions πριν σταυρώσει τον πρώτο ρόλο του? 800! Γιατί δεν καταράστηκε την κακή του τύχη και συνέχισε? O Stallone ζούσε στο αμάξι του και πούλησε τον σκύλο του γιατί δεν είχε να φάει όταν έγραψε το scenario του "Rocky".. Τυχερός αυτός? Την τύχη μας την φτιάχνουμε μόνοι μας με την επιμονή μας και την προσπάθειά μας. 

καμία σχέση με έναν warrior του καναπέ που για όλα του φταίει η κακή του τύχη και η άτιμη κοινωνία. Επειδή η ελληνική κοινωνία στα χρυσά χρόνια του δημοσίου ήταν η κατ εξοχήν αναξιοκρατική ισοπεδώνοντας τους πάντες χωριστήκαμε σε τυχερούς και άτυχους.. τέλος αυτά. 

Δημοσ.

Συν Αθηνα και χειρα κινει , η χρυση τομη  :-D 

Οποιος πιστευει οτι ειναι μονο θεμα ικανοτητας προφανως εχει καταπιει αμασητο το *αμερικανικο* ονειρο που λεει οτι δεν εχει σημασια αν εισαι προσφυγας απο εμπολεμη περιοχη η αν ο πατερας σου εχει το μισο Μανχαταν , ο ικανος διακρινεται παντου  :-D 

Δημοσ.

άκυρο αυτό που λες, γιατί μιλάμε για ανθρώπους αστικής τάξης εξ ορισμού -κατώτερης η ανώτερης (καθώς η συζήτηση είναι στο internet), δεν νομίζω να διαβάζουν το φόρουμ Κούρδοι λαθρομετανάστες. 

όποιος γεννιέται με ένα πόδι δεν μπορεί να παίξει μπάσκετ, αλλά αυτό μπορεί να στο πει και παιδί 7 χρονών. Η συζήτηση εδώ δεν είναι για νήπια όμως. 

Ακόμα και ο αναλφάβητος αγρότης σε βουνό 200 κατοίκων στο Θιβέτ θα διακριθεί και θα έχει καλύτερη ζωή, αν μαζεύει ρύζι πιο αποτελεσματικά από τους άλλους 199. 

Δημοσ.

Συνήθως αυτά που θέλω να κάνω τα κάνω, όχι τίποτα ανεφικτα πράγματα, εκεί που πέφτω έξω είναι στον χρόνο, σπάνια δουλεύει το Best case scenario.

Δημοσ.

Προφανώς η φαμίλια μπορεί είτε να γαμήσει τα πάντα είναι να σε βοηθήσει να πάς στα ουράνια.Κακά τα ψέμματα αν μπορείς να χεις ένα head start στο άδικο παλιοκενονία η ζωή θα είναι καλύτερη σε γενικές γραμμές.Ως ένας αιωνίως ευγνώμων για την πατρική του οικογένεια νεανίας χωρίς αυτούς σίγουρα δε θα ήμουν εδώ που είμαι σήμερα, κάνοντας ακριβώς αυτό που ονειρευόμουν από τα 15 μου κ ζώντας γνήσια κ αυθεντικά τη ζωή μου.Τοξοφαμίλια ρουλζ λέμε

Εχεις μεγαλο δικιο. Πιστευω η οικογενεια σου θα σε βοηθισει να χτισεις το μελλον σου. Και αν δεν ειναι ικανη να το κανει καλυτερα να μην γινουνε γονεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...