revolver1990 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Δίνουν τσάντα; Άμα είσαι πλυμένος . Nice name. 2
Vapir Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 γνωστό μου κοντινό πρόσωπο (δεν είχα πολλά πολλά) ήταν ενταγμένος σε μασονική στοά , είχα δει κάτι φωτογραφίες με χαϊμαλιά, full καραγκιοζιλίκι . Κάτι βαθμούς έχουν , αυτός ηταν ψηλά , δε θυμάμαι τι. Πάντως αυτές είναι μόδες για λεφτάδες πιστεύω, ο συγκεκριμένος ήταν εργοστασιάρχης με τρελά φράγκα στην εποχή του , να φανταστείτε οτι στη γυναίκα του της έδινε κανα 15.000 euro το μήνα (σημερινά λεφτά ) να πηγαίνει για ψώνια κ γενικότερα για τα έξοδα της.Τελικά ο τύπος τα έχασε όλα του τα φράγκα μιας κ ήταν τζογαδόρος κ χωμένος σε διάφορα και λογικά πήρε και πούλο απο εκεί οπότε δεν είχα δει/ακούσει κάτι με τα μάτια μου σχετικό εκτός απο τις παλιές φωτογραφίες. α και δε ζει να τον ρωτήσω αυτά 1
idomeneas7 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Εμάς εδώ πιό κάτω έχει ένα κτήριο που πολλοί γείτονες λένε ότι είναι των μασόνων. Λένε πως όταν συναντιόντουσαν παλιά, γέμιζε η γειτονιά ακριβά αυτοκίνητα και λιμουζίνες (φάση μάτια ερμητικά κλειστά, αλλά όχι τόσο μεγάλο). Εγώ δεν έχω δει ποτέ τίποτα βεβαια, αλλά έχει πλάκα να ακούω τις ιστορίες.
iordanis77 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Exω ακουσει οτι οι σιωνιστες εχουν αμεση σχεση με τη μασονια, ισχυει? Κι αλλη μια ερωτηση, τεκτονες=μασονοι?
Adon1s Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 (επεξεργασμένο) Στην Ομόνοια λογικά έχει άπειρες στοές που γίνονται μασονικές βάσει ωραρίου ; Επεξ/σία 21 Αυγούστου 2015 από Adon1s
revolver1990 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 <p>Στην Ομόνοια λογικά έχει άπειρες στοές που γίνονται μασονικές βάσει ωραρίου ;</p> Εγώ όσες στοές ξέρω στην περιοχή μου έχουν στριπτιτζάδικα,χαρτοπαικτικές λέσχες,τπτ ναρκωτικούλια και παράνομη πώληση βεγγαλικών. 1
hliastsek Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Παλι καλα που υπαρχουν και αυτα τα threads και θυμηθηκα οτι ειναι Παρασκευη. Ειχα χασει τις μερες
_hopelesscase_ Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Εδώ μια μυστική είσοδος για τη μασονική στοά θεσσαλονίκης (αναδημοσίευση από τέρμα έγκυρο μπλογκ) Καπάκι Υπονόμου Στην Βιβλιοθήκη Θεσσαλονίκης Εδώ και χρόνια έχω παρατηρήσει, όπως φαντάζομαι και αρκετοί άλλοι που μένουν σε αυτή την μαγική πόλη, ένα περίεργο και τόσο μυστηριακό, κυκλικού τύπου, καπάκι υπονόμου το οποίο βρίσκετε μπροστά στην Κεντρική Δημοτική Βιβλιοθήκη Θεσσαλονίκης επί της οδού Εθνικής Αμύνης στο ύψος της Αλεξάνδρου Σβόλου. Δεν μοιάζει με κανένα από τα υπάρχοντα καπάκια της Θεσσαλονίκης καθώς δεν έχει κάποιο στοιχείο που να δηλώνει την εταιρία που το τοποθέτησε εκεί (πχ ΕΥΑθ). Στο κέντρο του υπάρχει ένας κύκλος, ο οποίος ισαπέχει από της γωνίες ενός ισοπλεύρου τριγώνου το οποίο είναι σχεδόν εγγεγραμμένο σε έναν ακόμα μεγαλύτερο κύκλο. Γύρο από τον κύκλο και στα σημεία των γωνιών εμφανίζονται τρία τμήματα ενός ακόμα μεγαλύτερου κύκλου. Ενώ ακολουθούν 10 τμήματα ενός ποιο χοντρού κύκλου τα οποία φαίνεται να επαναλαμβάνονται και στην επόμενη σειρά αυτήν τη φορά μεγαλύτερα από την προηγούμενη. Δυστυχώς χθες που έτυχε να περνάω από εκεί ήταν παρκαρισμένη μια μηχανή στην άκρη του και έτσι δεν μπόρεσα να έχω το τέλειο πλάνο άλλα ελπίζω ότι δεν χάνετε η γενική εικόνα της φωτογραφίας.Και τώρα τα ερωτήματα: Γιατί κάποιος να μπει στην διαδικασία να σχεδιάσει ένα τόσο όμορφο καπάκι υπονόμου? Είναι τυχαία η θέση του ή αποτελεί κάποιο σημείο αναφοράς σε ένα ευρύτερο δίκτυο ? Τι σχέση έχει με την βιβλιοθήκη? Π0ιους εξυπηρετεί? Που οδηγεί? Πρόκειται για κάποια φάρσα με απώτερο σκοπό να εξάψει την φαντασία των περαστικών στηριζόμενο σε μια σύγχρονη Νεομυθολογία? Τι σημαίνει το περίεργο αυτό σύμβολο ? Όποιος μπορεί να μας πει περισσότερα για αυτό παρακαλώ να επικοινωνήσει μαζί μας. http://spookygreekstory.blogspot.de/2011/07/blog-post_09.html
SilkyN Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Εδώ μια μυστική είσοδος για τη μασονική στοά θεσσαλονίκης (αναδημοσίευση από τέρμα έγκυρο μπλογκ) Καπάκι Υπονόμου Στην Βιβλιοθήκη Θεσσαλονίκης Εδώ και χρόνια έχω παρατηρήσει, όπως φαντάζομαι και αρκετοί άλλοι που μένουν σε αυτή την μαγική πόλη, ένα περίεργο και τόσο μυστηριακό, κυκλικού τύπου, καπάκι υπονόμου το οποίο βρίσκετε μπροστά στην Κεντρική Δημοτική Βιβλιοθήκη Θεσσαλονίκης επί της οδού Εθνικής Αμύνης στο ύψος της Αλεξάνδρου Σβόλου. Δεν μοιάζει με κανένα από τα υπάρχοντα καπάκια της Θεσσαλονίκης καθώς δεν έχει κάποιο στοιχείο που να δηλώνει την εταιρία που το τοποθέτησε εκεί (πχ ΕΥΑθ). Στο κέντρο του υπάρχει ένας κύκλος, ο οποίος ισαπέχει από της γωνίες ενός ισοπλεύρου τριγώνου το οποίο είναι σχεδόν εγγεγραμμένο σε έναν ακόμα μεγαλύτερο κύκλο. Γύρο από τον κύκλο και στα σημεία των γωνιών εμφανίζονται τρία τμήματα ενός ακόμα μεγαλύτερου κύκλου. Ενώ ακολουθούν 10 τμήματα ενός ποιο χοντρού κύκλου τα οποία φαίνεται να επαναλαμβάνονται και στην επόμενη σειρά αυτήν τη φορά μεγαλύτερα από την προηγούμενη. Δυστυχώς χθες που έτυχε να περνάω από εκεί ήταν παρκαρισμένη μια μηχανή στην άκρη του και έτσι δεν μπόρεσα να έχω το τέλειο πλάνο άλλα ελπίζω ότι δεν χάνετε η γενική εικόνα της φωτογραφίας. Και τώρα τα ερωτήματα: Γιατί κάποιος να μπει στην διαδικασία να σχεδιάσει ένα τόσο όμορφο καπάκι υπονόμου? Είναι τυχαία η θέση του ή αποτελεί κάποιο σημείο αναφοράς σε ένα ευρύτερο δίκτυο ? Τι σχέση έχει με την βιβλιοθήκη? Π0ιους εξυπηρετεί? Που οδηγεί? Πρόκειται για κάποια φάρσα με απώτερο σκοπό να εξάψει την φαντασία των περαστικών στηριζόμενο σε μια σύγχρονη Νεομυθολογία? Τι σημαίνει το περίεργο αυτό σύμβολο ? Όποιος μπορεί να μας πει περισσότερα για αυτό παρακαλώ να επικοινωνήσει μαζί μας. http://spookygreekstory.blogspot.de/2011/07/blog-post_09.html Noobs, να τους πεις ότι είναι απ' την ανώτατη στοά Θεσσαλονίκης. Μην κοιτάς που φαίνεται σαν καπάκι υπονόμου. Αν το ανοίξεις, έχει μαρμάρινα σκαλοπάτια, κόκκινο χαλί και χρυσές απλίκες, και οδηγεί στην μυστική βιβλιοθήκη των μασόνων, όπου μπορείς να βρεις πως να μετατρέψεις σε χρυσό τα βότσαλα και πως να γίνεις αθάνατος τρώγοντας στραγάλια.
_hopelesscase_ Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Μην κοιτάς που φαίνεται σαν καπάκι υπονόμου. Αν το ανοίξεις, Το άνοιξα αλλά είχε σεκιουριτά και δεν με άφησε να πάω πιο κάτω
SilkyN Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Το άνοιξα αλλά είχε σεκιουριτά και δεν με άφησε να πάω πιο κάτω Εμ, δεν είχες το κρεμαστό με το μάτι του γύπα. Ποιος σου φταίει;
Vapir Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Το άνοιξα αλλά είχε σεκιουριτά και δεν με άφησε να πάω πιο κάτω αυτό που φοράει ήταν και στο yu-gi-oh ρε , το puzzle της χιλιετίας!!!!!!! O_O 3
Pankar95 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Exω ακουσει οτι οι σιωνιστες εχουν αμεση σχεση με τη μασονια, ισχυει? Κι αλλη μια ερωτηση, τεκτονες=μασονοι? Ναι τεκτονες=μασόνοιΓια το άλλο εξαρτάται ποιον θα ρωτήσεις...
drake. Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Εδώ μια μυστική είσοδος για τη μασονική στοά θεσσαλονίκης (αναδημοσίευση από τέρμα έγκυρο μπλογκ) Καπάκι Υπονόμου Στην Βιβλιοθήκη Θεσσαλονίκης Εδώ και χρόνια έχω παρατηρήσει, όπως φαντάζομαι και αρκετοί άλλοι που μένουν σε αυτή την μαγική πόλη, ένα περίεργο και τόσο μυστηριακό, κυκλικού τύπου, καπάκι υπονόμου το οποίο βρίσκετε μπροστά στην Κεντρική Δημοτική Βιβλιοθήκη Θεσσαλονίκης επί της οδού Εθνικής Αμύνης στο ύψος της Αλεξάνδρου Σβόλου. Δεν μοιάζει με κανένα από τα υπάρχοντα καπάκια της Θεσσαλονίκης καθώς δεν έχει κάποιο στοιχείο που να δηλώνει την εταιρία που το τοποθέτησε εκεί (πχ ΕΥΑθ). Στο κέντρο του υπάρχει ένας κύκλος, ο οποίος ισαπέχει από της γωνίες ενός ισοπλεύρου τριγώνου το οποίο είναι σχεδόν εγγεγραμμένο σε έναν ακόμα μεγαλύτερο κύκλο. Γύρο από τον κύκλο και στα σημεία των γωνιών εμφανίζονται τρία τμήματα ενός ακόμα μεγαλύτερου κύκλου. Ενώ ακολουθούν 10 τμήματα ενός ποιο χοντρού κύκλου τα οποία φαίνεται να επαναλαμβάνονται και στην επόμενη σειρά αυτήν τη φορά μεγαλύτερα από την προηγούμενη. Δυστυχώς χθες που έτυχε να περνάω από εκεί ήταν παρκαρισμένη μια μηχανή στην άκρη του και έτσι δεν μπόρεσα να έχω το τέλειο πλάνο άλλα ελπίζω ότι δεν χάνετε η γενική εικόνα της φωτογραφίας.Και τώρα τα ερωτήματα: Γιατί κάποιος να μπει στην διαδικασία να σχεδιάσει ένα τόσο όμορφο καπάκι υπονόμου? Είναι τυχαία η θέση του ή αποτελεί κάποιο σημείο αναφοράς σε ένα ευρύτερο δίκτυο ? Τι σχέση έχει με την βιβλιοθήκη? Π0ιους εξυπηρετεί? Που οδηγεί? Πρόκειται για κάποια φάρσα με απώτερο σκοπό να εξάψει την φαντασία των περαστικών στηριζόμενο σε μια σύγχρονη Νεομυθολογία? Τι σημαίνει το περίεργο αυτό σύμβολο ? Όποιος μπορεί να μας πει περισσότερα για αυτό παρακαλώ να επικοινωνήσει μαζί μας. http://spookygreekstory.blogspot.de/2011/07/blog-post_09.html Μείνε μακριά είναι οι Ιλλουμινάτι 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις