Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια ..

Μηπως γνωριζετε που μπορώ να αγορασω πχ 5 μετρα δερματος για να τοποθετησω εσωτερικα στο αυτοκινητο μου ?

Εννοειται οτι δεν θελω να παω να μου το φτιαξουν μαγαζια τυπου carrera κλπ και να μου ερθει ο κουκος αηδονι

Δημοσ.

Είναι ένας δρόμος κοντά στην Αιόλου τίγκα σε υφασματάδικα. Είχα πετύχει ένα με μεγάλη ποικιλία σε δερματίνες που ήταν πολύ καλές στην υφή, σαν πραγματικό δέρμα σχεδόν. Δεν θυμάμαι πως τον λένε όμως...Αν πας με τα πόδια μια βόλτα και αφιερώσεις ένα απόγευμα, θα βρεις σίγουρα. Αν δεν είσαι από Αθήνα, άκυρο.

• Like 1
Δημοσ.

Πως θα το τοποθετήσεις και που; Στα καθίσματα; Είναι τόσο εύκολο για να το κάνεις μόνος σου;

Ε, λογικά θα πάει να του τα βάλουν απλά δεν θέλει να πληρώσει το υλικό πολύ ακριβα.

• Like 2
Δημοσ.

Ε, λογικά θα πάει να του τα βάλουν απλά δεν θέλει να πληρώσει το υλικό πολύ ακριβα.

Ναι όντως, έτσι μοιάζει πιο λογικό...:)

• Like 1
Δημοσ.

Βασικα θελω να το τοποθετησω σε συγκεκριμενα σημεια πλαστικων κ υφασματος που ηδη υπαρχει στο αμαξι κ οχι στα καθισματα για αρχη.... Ημουν παρων σε μια τοποθετηση και ειδα με τι τροπο τα βαζουν στα πλαστικα και θελω να το κνω με τον ιδιο τροπο απλα δεν θελω να τους το πω κ να πληρωσω πολλα χρηματα στην αιολου προς τα που ειναι;;; Εννοω αν την παρω με τα ποδια απο ερμου θυμασαι σε ποιο υψος;;

Δημοσ.

Στην Καλαμιώτου είναι τα πολλά υφασματάδικα, θυμάμαι είχα ξεκινήσει από εκεί και αφού μπήκα σε αρκετά έκανα την ανακάλυψη αυτού που λέω. Ειχα και κάρτα αλλά δεν την βρίσκω γαμώτο, θυμάμαι είχε και site. Πάντως αμα πας στην Καλαμιώτου γίνεται χαμός, σίγουρα θα βρεις. Το πολύ πολύ αμα θες κανένα παράξενο χρώμα να έχουν απλά το δείγμα και να πρέπει να στο παραγγείλουν.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...