Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν περιμένεις να πεθάνεις για να γαμς αστο καλύτερα ο χριστός αν η ιστορία του είναι αλήθεια δεν δίδαξε τέτοια για τον παράδεισο,επίσης παίζει να μας έχουν φτιάξει εξωγήινοι μέσω τις υψηλής τεχνολογίας τους

• Like 1
Δημοσ.

Οταν παω στον παραδεισο θα ηθελα να βρισκομαι σε ενα τεραστιο κρεβατι πολλων τετραγωνικων και γυρω μου να υπαρχουν πολλεσ ομορφες γυναικεσ. θα ηθελα να τισ εχω και να μου κανουν μασαζ και να κανουμε και σεξ με πολλεσ ταυτοχρονα. θα ηθελα διπλα μου ολεσ τις γυναικεσ που βγηκαν μισσ κοσμοσ την τελευταια πενταετια τισ γυναικεσ του Μεσσι και του Ροναλντο και την Mia Khalifa. 

για αυτο παιδια φροντιστε να ειστε καλοι χριστιαννοι για να πατε στον παραδεισο και μετα να εχετε οτι θελετε αλλιωσ η ψυχη σασ θα κλειστει σε μια αιωνια φυλακη.

Get a life man  :rolleyes:

• Like 3
  • Super Moderators
Δημοσ.

Οταν παω στον παραδεισο θα ηθελα να βρισκομαι σε ενα τεραστιο κρεβατι πολλων τετραγωνικων και γυρω μου να υπαρχουν πολλεσ ομορφες γυναικεσ. θα ηθελα να τισ εχω και να μου κανουν μασαζ και να κανουμε και σεξ με πολλεσ ταυτοχρονα. θα ηθελα διπλα μου ολεσ τις γυναικεσ που βγηκαν μισσ κοσμοσ την τελευταια πενταετια τισ γυναικεσ του Μεσσι και του Ροναλντο και την Mia Khalifa. 

για αυτο παιδια φροντιστε να ειστε καλοι χριστιαννοι για να πατε στον παραδεισο και μετα να εχετε οτι θελετε αλλιωσ η ψυχη σασ θα κλειστει σε μια αιωνια φυλακη.

Θα έχεις πουλί μαζί σου εκεί που νομίζεις πως θα πας?  :devil:

• Like 2
Δημοσ.

OP, μπερδεύεις τον χριστιανισμό με το Ισλαμ, λολ

Και btw, το Κοράνι δεν διευκρινίζει αν οι 72 virgins, είναι γυναίκες ή άντρες... Καλή τύχη! Χαχα

• Like 6
Δημοσ.

Γίνεται να κάνει sex η ψυχή? Μπράβο εξελίξεις...

Η ποιά? Δεν υπάρχουν επιστημονικές αποδείξεις για ύπαρξη ή μη ψυχής.

χριστιανος και παραδεισος με πουτανες λιγο δυσκολο

Παράδεισος ορίζεται ως ένα μέρος απόλυτης ευτυχίας. Bliss όπως λένε αγγλιστί. Οπότε μπορεί και να είναι όπως το γουστάρει ο καθένας!

Παράδεισο με πτάνες μόνο το ισλάμ έχει γι' αυτό αν σκέφτεσαι να ανατιναχτείς ghostman13 φρόντισε να κάνεις περιτομή πρώτα.

Στον χριστιανικό παράδεισο το μόνο που θα βρεις είναι αιώνια βαρεμάρα. Προσανατολίσου στην κόλαση καλύτερα. Θα είναι κι ο Μαραντόνα εκεί. 

Η περιτομή είναι των εβραίων. 

Θα έχεις πουλί μαζί σου εκεί που νομίζεις πως θα πας?  :devil:

Θα έχει έναν παπαγάλο με ένα μάτι.

Επίσης οι 72 παρθένες τάσσονται σε όποιον γίνει μάρτυρας για το Ισλαμ. 

Όχι σε οποιονδήποτε ισλαμιστή. Και αυτό μάλλον είναι σε συγκεκριμένη σέκτα του Ισλαμ. 

Συνεπώς μάλλον αυτό είναι @@ που τάσσουν οι προπαγανδιστές στα ηλίθια παιδάκια για να φορέσουν μια βόμβα και να πάνε να γίνουν Achmed the dead Terrorist.

Τέλος, και για να κλείσει η ιστορία. 

Δεν υπάρχει ψυχή.

Δεν υπάρχει παράδεισος ή κόλαση.

Δεν υπάρχει ζωή μετά θάνατον.

Υπάρχει μοναχά ο μεγάλος Κθούλου.

Δημοσ.

Κάνεις λάθος, την κάνουν και οι Μουσουλμάνοι.

Δημοσ.

Επίσης οι 72 παρθένες τάσσονται σε όποιον γίνει μάρτυρας για το Ισλαμ. 

Όχι σε οποιονδήποτε ισλαμιστή. Και αυτό μάλλον είναι σε συγκεκριμένη σέκτα του Ισλαμ. 

Συνεπώς μάλλον αυτό είναι @@ που τάσσουν οι προπαγανδιστές στα ηλίθια παιδάκια για να φορέσουν μια βόμβα και να πάνε να γίνουν Achmed the dead Terrorist.

Οι 72 παρθένες και παρθένοι σύμφωνα με το Κοράνι είναι όχι μόνο για τους μάρτυρες, αλλά για όλους, άντρες και γυναίκες, οι οποίοι όσο ήταν εν ζωή, τηρούσαν ευλαβικά τα έθιμα τους, πίστευαν πραγματικά στον Αλλάχ και υπάκουαν στα διδάγματα του.

Δημοσ.

Οι 72 παρθένες και παρθένοι σύμφωνα με το Κοράνι είναι όχι μόνο για τους μάρτυρες, αλλά για όλους, άντρες και γυναίκες, οι οποίοι όσο ήταν εν ζωή, τηρούσαν ευλαβικά τα έθιμα τους, πίστευαν πραγματικά στον Αλλάχ και υπάκουαν στα διδάγματα του.

Εσύ πρόσεχε μη στείλω το Γκοτζίλα να σε φάει.

• Like 1
Δημοσ.

Η περιτομή είναι σκοταδιστικό φαινόμενο της Μέσης Ανατολής  όπου η απλυσιά και η έλλειψη νερού ώθησε τον άνθρωπο να κόβει μέλη του σώματός του. Να μην πάθει καμιά μόλυνση από την μπίχλα. 

Γενικά πάντως, ειδικά στις ΗΠΑ, περιτομή έκαναν και οι καθολικοί. Σαν παράδοση της Βίβλου. Το είπε ο Μωυσής, ο Αβραάμ, ο Ισαάκ και οι υπόλοιποι... Eυρωπαίοι. lol

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν έχει η κόοο-λάα-ση φω-τιές
Δεν έχει α-υρι-ο το-χθες<br />
Δεν έχει ο Παραααδεισοοοσσς κλειδιααα-α-α
Χωρίς εσέ-να-νε

Επεξ/σία από Adon1s
Δημοσ.

Εγω αυτα θα ηθελα να τα κανω πριν παω στον παραδεισο... αμα φτασω στον παραδεισο, βραστα κι αστα.

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...