Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

μπορει καποιος να μου στειλει την διαδικασια για αλλαγη ιρ μεσω Proxy server, 8a μου χρειαστει στο μελλον.

πριν cc υπηρχε χρεωση Μετατροπή συναλλάγματος (για όλα τα νομίσματα πλην του Ευρώ) 3,5%

απο της καρτες μας χρεωστικες,πιστωτικες prepay ή το εχει μονο η Moneysafe?

Επεξ/σία από lambros
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Σας ενημερώνω ότι η moneysafecard δουλεύει κανονικά στο paypal και μπορείτε να κάνετε τις αγορές σας στο ebay.Στα υπόλοιπα aliexpress,banggood κλπ λειτουργούσε και λειτουργεί.Τώρα όποιος είναι φραγκοφονιάς και λυπάται το 1,5 ευρώ τον μήνα συνδρομή ας περιμένει την λήξη των cc :-)

Δημοσ.

και εγω την παραγγειλα και την περιμενω αλλα πολυ χυμα διαδικασια

οταν την παραγγελνεισ  σου βγαζει ενα νουμερο οτι την παραγγειλες αλλα ουτε εμαιλ με αντιγραφο της παραγγελιας σου ουτε τιποτα.

νομιζεις οτι τα εχασες τα λεφτα.

Εγω τους εστειλα εμαιλ και μου απαντησανε που αν δεν ειχα κρατησει τον αριθμο αντε να εβγαζα ακρη,

Ασε που οταν στελνεις μεσα απο το σιτε εμαιλ σου ερχεται αντιγραφο απο ενα ασχετο απο το domain email, βεβαια μετα σοθ απαντανε απο σωστο.

Για να δουμε αν την λαβουμε τελικα

• 1 μήνα μετά...
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ψαχτείτε λίγο παραπάνω. Προπληρωμένη Πειραιώς κανονικά αγορές από έξω, Alpha Enter Visa κανονικά, Eurobank αναλήψεων κανονικά (δοκιμασμένες από εμένα αυτές). Μην είστε χαϊβάνια και σας τρώνε τα λεφτά οι επιτήδειοι.

Δημοσ.

Ψαχτείτε λίγο παραπάνω. Προπληρωμένη Πειραιώς κανονικά αγορές από έξω, Alpha Enter Visa κανονικά, Eurobank αναλήψεων κανονικά (δοκιμασμένες από εμένα αυτές). Μην είστε χαϊβάνια και σας τρώνε τα λεφτά οι επιτήδειοι.

Σίγουρα μπορείς να κάνεις αγορές από εξωτερικό με την προπληρωμένη της Πειραιώς; Γιατί στο site τους γράφει ότι δε επιτρέπονται οι συναλλαγές σε e-shops εξωτερικού στις κυριότερες κατηγορίες:

• επιτρέπονται οι συναλλαγές στα e-shops εξωτερικού εκτός των κάτωθι κατηγοριών:

- είδη ένδυσης και υπόδησης

- οικιακός εξοπλισμός

- ηλεκτρονικά είδη / εξοπλισμός

- καλλυντικά

- οικονομικές υπηρεσίες (μεταφορά χρημάτων στο εξωτερικό)

- έργα τέχνης, δημοπρασίες, ενεχυροδανειστήρια, συλλογές   γραμματοσήμων / νομισμάτων

- τυχερά παιχνίδια, στοιχηματικές εταιρείες και video games

- κοσμηματοπωλεία, καταστήματα ρολογιών και ασημικών

- υπηρεσίες telemarketing

- φιλανθρωπικές οργανώσεις

- υπηρεσίες γνωριμιών

link

Στην Πειραιώς Prepaid Reloadable Card αναφέρεσαι;

Δημοσ.

Ναι αυτή και ναι κανονικά κάνεις αγορές. Εδώ την δέχεται το Αμαζον με το οποίο είχαμε θέμα στην αρχή.

Οτιδηποτε ειδους αγορες; Εγω θελω να παρω ειδη ενδυσης/υποδησης απο amazon που κανονικα νομιζω δεν επιτρεπονται

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...