Προς το περιεχόμενο

αναγνώριση γραφής hw/sw σε υπολογιστή


NinjTsax

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα,

θα ήθελα να μου προτείνεται κάποια συσκευή η πρόγραμμα για handwriting recognition, έχω σκεφτεί τα digitizer της wacom, όπου έχουν αρκετά πλήκτρα συντομεύσεων, αλλά δεν γνωρίζω αν έχουν πρόγραμμα αναγνώρισης γραφής.

Δηλαδή έτσι όπως το έχω σκεφτεί θα το χρησιμοποιώ ως εξής

Έχω μία σελίδα με πλαίσια για συμπλήρωση. θα επιλέγω ένα πλαίσιο χρησιμοποιώνταςτο tablet (wacom) για να κινήσω τον κέρσορα και αφού ενεργοποιηθεί το πλαίσιο κειμένου με κάποια συντόμευση να μετατρέπετε όλη η επιφάνεια του tablet σε επιφάνεια γραφής (δηλαδή να μετακινώ το στυλό χωρίς να κινείται ο κέρσορας), έτσι να γράφω το κείμενο και αυτό αυτόματα να το περνάει στο πλαίσιο.

 

Δεν γνωρίζω πολλά apo graphic tablets αλλά νομίζω παρέχει δύο δυνατότητες χρήσης, ή να κινείς τον κέρσορα ή όλη η επιφάνεια να αντιστοιχεί σε όλη την οθόνη.

 

Αυτό που δεν γνωρίζω είναι αν η wacom έχει κάποιο software ώστε να κάνει την αναγνώριση ή αν το συνδυάζω με κάποιο άλλο όπως το myscript, το οποίο ψιλό δοκίμασα και δεν εντυπωσιάστηκα, με το ποντίκι βέβαια... με tablet ίσως έχει καλύτερο χειρισμό.

 

Αν έχετε κάποια ιδέα θα με βοηθήσετε πολύ !

 

Ευχαριστώ πολύ !

 

Edit: δεν βλέπω πολύ κίνηση. Έψαξα και άλλο και βρήκα κάτι για digital pen. ένα που ε εντυπωσίασε είναι το DUO PEN που ίσως βόλευε περισσότερο σε συνδιασμό με το myscript.

 

Επίσης το ερώτημα γίνεται λίγο πιο συγκεκριμένο.

Αυτό που θα με ενδιέφερε πιο πολύ είναι αν υπάρχει κάποια συσκευή (graphic tablet με στυλό, smart pen ή όπως αλλιώς τα λένε ) που να μετατρέπει ότι γράφω σε text.

 

Όπως είπα και παραπάνω, να έχει δυο πλήκτρα που να αλλάζει τη λειτουργία σε χρήση του κέρσορα και σε γραφή.

Επεξ/σία από NinjTsax
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...