Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω μια ερώτηση. Τώρα τέλος Αυγούστου λήγει η ασφάλεια μου από το ΙΚΑ. Κλείνω τα 29 κ πλέον δε με ασφαλίσει ο ΟΑεδ. Φυσικά ένσημα από προηγούμενο έτος δεν υπάρχουν. Τι κάνω για να συνεχιστεί η ασφάλεια ξέρει κανένας

Δημοσ.

Σε γενικές γραμμές, ελπίζεις να μην αρρωστήσεις και ψάχνεις να βρεις δουλειά με ασφάλεια!

Αν δεν έχεις τίποτα στο όνομα σου μπορείς να βγάλεις από την πρόνοια βιβλιάριο. Θέλει αρκετά χαρτιά και να περιμένεις να εγκριθεί. Ψάξε στο Ίντερνετ τι χαρτιά χρειάζεσαι για να το βγάλεις. Αλλά σε γενικές γραμμές είναι δύσκολο. Εγώ είμαι μισό χρόνο ανασφάλιστος. Τώρα βρήκα δουλειά και οριακά θα κολλήσω τα 50 ένσημα για ασφάλεια.

Δημοσ.

Να ς πω την αλήθεια τόσα χρόνια σε δουλειά είμαι αλλά κανένας δεν ασφαλίσει. Ναι κάτι είχα ακούσει για την πρόνοια αλλά ξέρω είναι μεγάλη πίκρα. Να σε ρωτήσω για αυτασφάλιση ξέρεις τι παίζει???ας πούμε πόσα ένσημα θέλει και πόσο κοστίζουν κλπ

Δημοσ.

Να ς πω την αλήθεια τόσα χρόνια σε δουλειά είμαι αλλά κανένας δεν ασφαλίσει. 

Πως δέχεσαι να δουλεύεις ανασφάλιστος;Τα ένσημα για τη σύνταξη δεν τα σκέφτεσαι;

Δημοσ.

Πάντως αν σκέφτεσαι αυτασφάλιση, καλύτερα κάνε ένα ιδιωτικό συμβόλαιο. Πολύ λιγότερο θα σου κοστίζει και καλύτερες παροχές θα έχεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...