Προς το περιεχόμενο

Editorial: Γιατί δεν έχουμε δει μία ταινία της προκοπής βασισμένη σε videogame;


Ocelote

Προτεινόμενες αναρτήσεις

  • Απαντ. 68
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

<p>Εγω προσωπικά δεν δίνω σημασία σε κριτικές απο ¨κριτικούς¨ σε ταινίες, το prince of percia μου άρεσε και πρόσφατο παράδειγμα ειναι το chappie που το έθαψαν ενω ήταν πολύ καλή.</p>

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Σαν ταινιες και το PoP μου αρεσε πολυ (απλα του βαλανε να φοραει την στολη του 2),Max Payne(απλα με πηρε ο υπνος στην μεση της ταινιας),resident evil(το 1 και το 2 μου αρεσαν γιατι ηταν πιστα στα games,απο το 3 και μετα,απλα χασανε την μπαλα)Final Fantasy:The spirits within(εεεεε....καμια απολυτος σχεση με FF)Silent Hill 1 και 2(Το πρωτο ειναι αρκετα πιστο με το στορυ του 1 αλλα ξενερωσα γιατι δεν βαλανε τον Hari οπως ηταν και στο game,ενω η δευτερη πηρε κατα ενα μεγαλο ποσοστο απο το τριτο παιχνιδι και λιγα στοιχεια απο το τεταρτο)Bloodrayne(απλα το σκισανε απο παντου,για τον που........ καβαλα εντελως)Οσο για της επερχομενες ταινιες,απλα κραταω μικρο καλαθι!!Αν ποτε ειναι να βγει Meta gear solid,θα προτιμουσα 10000φορες να το βγαλει καμια εταιρια απο ιαπωνια,παρα το hollywood,γιατι σιγουρα θα το πηδήξει.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Θα ήθελα Ταρκόφσκι να σκηνοθετούσε  Half Life. 

Δεν θα έβγαινε το Half Life δυστυχώς. ΡΕ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΑΙΝΙΑ ΤΟ SUPER MARIO BROS hahahahahhaahahhahahahhahahaha

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τα Prince of Persia και Resident Evil (τα 2 πρώτα) ήταν συμπαθητικές action ταινίες απλά δεν είχαν σχέση με τα αντίστοιχα games. Αν βγάλουμε απο το μυαλό μας τα games ήταν μια χαρά ταινίες

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τα  imdb και rotten tomatoes κλπ ειναι υποκειμενικές γνώμες ατόμων προσωπικά έχω λατρέψει ταινίες που έχουν 5/10, ενω αλλες με 8-10 τις μίσησα τόσο άσχημα .Ότι έχει να δώσει στον καθένα η εκάστοτε ταινία :)

 

Καλησπέρα,

όσο υποκειμενικά και ενιότε εκτός πραγματικότητας είναι οι κριτικές σ' αυτά τα δυο, άλλο τόσο είναι και εδώ. Απόδειξη το αρχικό ποστ του παρόντος thread.

 

Γενικά όσον αφορά το θέμα, θεωρώ τεράστιο λάθος να πας να δεις μια ταινία βασισμένη σε παιχνίδι περιμένοντας να δεις το παιχνίδι. Αν πας μ' αυτό το σκεπτικό, είναι τρομερά δύσκολο να μην απογοητευτείς, ακόμα κι αν η ταινία είναι «καλή». Φυσικά ισχύει και το αντίστροφο, να πας να παίξεις παιχνίδι βασισμένο σε ταινία και να περιμένεις να δεις την ταινία, ακόμα και αν ο σεναριογράφος της ταινίας έχει προβλέψει πτυχές της να είναι έτσι δομημένες ώστε να μπορούν εύκολα να μεταφερθούν σε παιχνίδι. Οπωσδήποτε έχουν υπάρξει μούφες κι αρπαχτές, αυτό δεν είναι λόγος γενίκευσης όμως.

 

Το πρώτο hitman είναι από τις αγαπημένες μου ταινίες, το έχω δει κάμποσες φορές, και με παρέα. Τον Όλιφαντ σ' αυτήν από πλευράς ψυχρότητας/poker face μόνο με Robert Patrick από Τ2 θα μπορούσα να συγκρίνω, δεν καταλαβαίνω τι παραπάνω θα περίμενε κανείς.

 

Επίσης μια άλλη ταινία της εν θέματι κατηγορίας που μου άρεσε πολύ, ήταν το δεύτερο Tekken, και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ορισμένοι έπεσαν από τα σύνεφα όταν την είδαν, ειδικά δεδομένου ότι μιλάμε για low budget παραγωγή. Εγώ έμεινα ευχαριστημένος και ούτε για αστείο δεν αισθάνθηκαν ότι προσβλήθηκα για τις ατελείωτες ώρες, μέρες... που αφιέρωσα στο παιχνίδι.

 

Τέλος να πω για το Doom, το οποίο το είδα με μεγάλες προσδοκίες για τις περιβόητες σκηνές FPS που όμως θεωρώ δεν ήταν και ό,τι καλύτερο-προσεγμένο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τα πρώτα resident evil, Pokemon και Mortal Kombat ήταν πολύ αξιοπρεπή. Όπως και το Final Fantasy:Advent children.

 

Κορυφαίο για μένα (αν και animation, όχι ταινία) είναι το resident evil: degeneration

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν θα έβγαινε το Half Life δυστυχώς. ΡΕ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΑΙΝΙΑ ΤΟ SUPER MARIO BROS hahahahahhaahahhahahahhahahaha

Ένα χρόνο μετά την γέννηση σου βγήκε η ταινία,λογικό είναι να μην την ξέρεις!!Κανε ένα κόπο και κατέβασε την να την δεις :)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

το εργο αυτό ηταν μακραν το χειροτερο που εχω δει για φετος και μετα το fantastic 4 και δυστυχως τα ειδα με διαφορα σχεδόν μιας εβδομάδας!!κρατήστε τα χρηματα σας και δειτε τα με τον γνωστο τροπο(σε dvd εννοω αχχαχαχαχαχα)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

:-D  Δεν καταλαβες τι εννουσα.

Πριν τις ταινιες AvP υπηρχαν παιχνιδια

Το 1998 κυκλοφορησε το πρωτο που ενω ειχε καλη ατμοσφαιρα, ουσιαστικα δεν ειχε campaign. Ηταν απλως μια σειρα αποστολων που επαιζες οπως ηθελες.

Μπορουσες να ελεγξεις ειτε marine ειτε alien ειτε predator σε διαφορετικες πιστες φυσικα

Ηταν η πρωτη φορα που συνδυαστηκαν τα 2 universes απο alien και predator. Αν εξαιρεσεις μια σκηνη στο predator 2 (στο τελος, μεσα στο σκαφος που στα trophies του Predator περιλαμβανεται μια νεκροκεφαλη απο alien)

 

Το 2001 βγηκε το sequel και ηταν καταπληκτικο. Ειχαν αξιοπρεπεστατο σεναριο που καλλιστα θα μπορουσε να χρησιμοποιηθει για ταινια και η ιστορια παιζοταν και με τους 3 τυπους χαρακτηρα, τα ιδια γεγονοτα σε καθε campaign απο την οπτικη του καθε χαρακτηρα. Μαλιστα σε μερικες περιπτωσες εβλεπες και τον "εαυτο" σου απο αλλο campaign μπροστα σου (χωρις να μπορεις να τον πειραξεις βεβαια)

 

Το 2004 βγηκε η πρωτη ταινια που λες, εμπνευσμενη απο το video game. Επιεικως μετρια αλλα καμια σχεση με τη μαπα που ηταν το δευτερο.

 

Και το 2010 βγηκε αλλο AvP παιχνιδι που καμια σχεση δεν εχει σε ποιοτητα με του 2001. Οσο καλυτερα γραφικα ειχε τοσο πιο βαρετο ηταν

η πρωτη εμφανιση των alien predator με την μορφη avp ηταν τελη 1980 με την εκδοση απο την dark horse comics και με δημιουργο τον chris warner.μετα απο αυτα τα comics εμπνευστηκαν και γυρισαν την ταινια και ακολουθησαν και τα video games.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πιστεύω ένα παιχνίδι που γίνεται ταινία προτιμότερο είναι να γίνει σειρά..... Έτσι θα δοθεί περισσότερη λεπτομέρεια και περισσότερος χρόνος ώστε να εξελιχθεί η υπόθεση.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...