Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Επισημάνουμε ότι η αναπλήρωση ηλεκτρολυτών (Gatorade) είναι βασική.

νερο λεμονι μελι αλατι δεν κανει ε?

• Απαντ. 73
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εγώ αυτό που δε μπορώ να καταλάβω, είναι για πιο λόγω να φτάνεις σε τέτοια κατάσταση κραιπάλης κ μέθης. Για να περάσεις "καλά"; Δηλαδή αν δε γίνεις χώμα δε μπορείς να περάσεις καλά; Τόσο χάλια είναι σε κάποιους η ζωή τους που πρέπει να κάνουν σύστημα το μεθύσι για να διασκεδάσουν; Μόνο σε μένα φαίνεται έτσι η όλη κατάσταση με το αλκοόλ; Πραγματικά θα προτιμούσα κάποιον να κάνει ένα τσιγαριλίκι και να την ακούει, παρά αυτό το χάλι που βρωμάει ξινίλα κι οινόπνευμα από ένα χιλιόμετρο μακριά κ είναι εκτός εαυτού κι αν είναι κι Έλληνας ή Βαλκάνιος ΟΔΗΓΕΙ κιόλας... Άλλο είναι να πιείς να κάνεις κεφάλι κ κατάσταση ευφορίας κι άλλο αυτό που σε οδηγεί σε hangover...

• Like 3
Δημοσ.

νερο λεμονι μελι αλατι δεν κανει ε?

Φίλε οτιδηποτε σε ευχαριστεί... Εμείς δεν είμαστε τίποτα κολλημένοι να σου επιβάλουμε πως θα παίρνεις τους ηλεκτρολύτες σου.

• Moderators
Δημοσ.

Φίλε οτιδηποτε σε ευχαριστεί... Εμείς δεν είμαστε τίποτα κολλημένοι να σου επιβάλουμε πως θα παίρνεις τους ηλεκτρολύτες σου.

τοτε μην γραφεις εταιρεια αλλα απλα ηλεκτρολυτες ;)

Δημοσ.

Εγώ αυτό που δε μπορώ να καταλάβω, είναι για πιο λόγω να φτάνεις σε τέτοια κατάσταση κραιπάλης κ μέθης. Για να περάσεις "καλά"; Δηλαδή αν δε γίνεις χώμα δε μπορείς να περάσεις καλά; Τόσο χάλια είναι σε κάποιους η ζωή τους που πρέπει να κάνουν σύστημα το μεθύσι για να διασκεδάσουν; Μόνο σε μένα φαίνεται έτσι η όλη κατάσταση με το αλκοόλ; Πραγματικά θα προτιμούσα κάποιον να κάνει ένα τσιγαριλίκι και να την ακούει, παρά αυτό το χάλι που βρωμάει ξινίλα κι οινόπνευμα από ένα χιλιόμετρο μακριά κ είναι εκτός εαυτού κι αν είναι κι Έλληνας ή Βαλκάνιος ΟΔΗΓΕΙ κιόλας... Άλλο είναι να πιείς να κάνεις κεφάλι κ κατάσταση ευφορίας κι άλλο αυτό που σε οδηγεί σε hangover...

Ε μπορεί να συμβεί όμως, οπότε χρήσιμα είναι κάποια τιπς για να νιώσεις λίγο καλύτερα την επόμενη δύσκολη μέρα...:)

τοτε μην γραφεις εταιρεια αλλα απλα ηλεκτρολυτες ;)

Περίπου αναλογίες σε αυτό που είπες; Δηλαδή σε ένα μπουκαλάκι νερό πόσο περίπου από το καθένα βάζουμε;

Δημοσ.

Αναφέρεσαι σε εντελώς κάτι συγκεκριμένο και το οποίο είναι η υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ σε clubs και παρόμοια μαγαζιά. 

Υπάρχουν πολλές καταστάσεις όπου η κατανάλωση ξεφεύγει... κυρίως λόγω ώρας. 

Π.χ.; 

Καζανέματα

Πατήματα

Διακοπές, όπου αράζεις σε σπίτι από το απόγευμα με μεζέδες και αλκοόλ

Τσιπουράδικο, όπου αράζεις με μεζέδες και αλκοόλ

κτλ...

Δημοσ.

Το θεμα ειναι μετα απο ενα hangover να μην παει χαμμενη η επομενη μερα....πως την παλεβει ο καθενας προσωπικα πιστεβω δυο ντεπον πριν τον υπνο βοηθανε για την επομενη

Όταν πιω πολύ και νιώθω ζαλάδα, με 8 ώρες ύπνου είμαι περδίκι την επόμενη μέρα. Ούτε ξερνάω, ούτε παίρνω ντεπόν για να κοιμηθώ. Πέφτω σαν πουλάκι.

Ευτυχώς δεν παθαίνω hangover!!

Δημοσ.

Όταν πιω πολύ και νιώθω ζαλάδα, με 8 ώρες ύπνου είμαι περδίκι την επόμενη μέρα. Ούτε ξερνάω, ούτε παίρνω ντεπόν για να κοιμηθώ. Πέφτω σαν πουλάκι.

Ευτυχώς δεν παθαίνω hangover!!

Δεν πίνεις αρκετά γι'αυτό :P

• Like 2
Δημοσ.

Το σπάνιο λέω, που θα πιω πολύ και ζαλίζομαι πάλι μου περνάει με έναν υπνάκο.

Αυτό έλειπε να πίνω αρκετά και συχνά!

• Like 2
Δημοσ.

Το σπάνιο λέω, που θα πιω πολύ και ζαλίζομαι πάλι μου περνάει με έναν υπνάκο.

Αυτό έλειπε να πίνω αρκετά και συχνά!

Αυτό λέω, αν περνάει απλά με έναν υπνάκο δεν έχεις πιει πολύ :P

• Like 1
Δημοσ.

Όχι βρε, δεν κατάλαβες! Όσο και να πιω έτσι μου περνάει. Ησυχία και ύπνος. Ούτε καφέδες ούτε τπτ άλλο.

Απλά τώρα πια ξέρω τα όρια του μεθυσιού μου και δεν το επιδιώκω να συμβεί. [η ζαλάδα είναι τόσο ενοχλητική όσο και οι μαλακίες που λέω όταν έχω παραπιεί]

• Like 1
Δημοσ.

Όχι βρε, δεν κατάλαβες! Όσο και να πιω έτσι μου περνάει. Ησυχία και ύπνος. Ούτε καφέδες ούτε τπτ άλλο.

Απλά τώρα πια ξέρω τα όρια του μεθυσιού μου και δεν το επιδιώκω να συμβεί. [η ζαλάδα είναι τόσο ενοχλητική όσο και οι μαλακίες που λέω όταν έχω παραπιεί]

Τυχερή είσαι τότε! :)

Δημοσ.

Το στάδιο του hangover που έχεις πονοκέφαλο είναι ένα μετά από αυτό που περιγράφεις. 

Όχι απλά ξυπνάς με ζαλάδα, αλλά και πονοκέφαλο. 

Δημοσ.

Mε τη γυναίκα μου ειδικά το καλοκαίρι κάθε βράδυ κατεβάζουμε ένα μπουκάλι τεκίλα και παίζουμε μπάσκετ.
Η άσκηση και τα νερά εξαφανίζουν τις κακές παρενέργειες. Διαφωνούν οι γείτονες βέβαια αλλά στ' @@ μου εντελώς. lol

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...