Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους μια ερωτηση θελω να κανω..

Λοιπον υπαρχει ενα προφιλ στο facebook που παρενοχλει πολλες κοπελες σε φαση stalker..Ενταξει στο διαδικτυο υπαρχουν ενα σωρο ανωμαλοι δεν με εντυπωσιαζει αυτο. Αυτο που με προβληματιζει ειναι οτι το προφιλ του δεν μπορεις να το μπλοκαρεις με τιποτα!Εχω στειλει αναφορα στο facebook αλλα δεν εχω παρει απαντηση. Αν επιτρεπεται (για να μην διαγραψουν το θεμα) μπορω να παραθεσω το προφιλ αυτου,αν οχι δημοσια σε μηνυμα,να δοκιμασετε και εσεις να δειτε οτι δεν μπορει κανεις να τον μπλοκαρει..Τι ακριβως συμβαινει?

Δημοσ.

Η αστυνομία δεν θα ασχοληθεί. Εδώ δεν ασχολήθηκε με άτομο που κανόνιζε ραντεβού για «φωτογραφήσεις» με ανήλικες, θα ασχοληθεί με δαύτον;

Δημοσ.

Εχει τα στοιχεια του κανονικα..δεν ξερω αν ειναι τα αληθινα βεβαια.

Στην διωξη επισης εστειλα οπου στανταρ θα του κανουν αερα..το ερωτημα μου ειναι γιατι δεν μπορεις να μπλοκαρεις το προφιλ του??Οποιος ενδιαφερεται ας μου στειλει μηνυμα να του στειλω το προφιλ και να δοκιμασει να τον μπλοκαρει.

Δημοσ.

Κάποιο bug μάλλον, ψάχνοντας διάβασα την υπόθεση ότι μπορεί να συμβαίνει για προστασία, όταν πέφτουν απανωτά πλοκς. Βέβαια στον γούγλη βρήκα μόνο δύο αποτελέσματα... τρέχα γύρευε. 

Δημοσ.

Με τρελαινει το γεγονος οτι δεν υπαρχει τροπος να απαλλαχτει καποιος απο την μαλακια που τον δερνει με ενα μπλοκ..Κατα τα αλλα ας κλεβει και τα εσωρουχα της γειτονισσας!

Δημοσ.

Μωρε ειναι πεφτουλας και γλιτσας, κι εμενα παλιοτερα με επαιρνε τηλέφωνο (από αγγελία το βρηκε) και ζήταγε να αγοράσει χρησιμοποιημένα εσώρουχα, να του στείλω φωτογραφίες φορεμένα και τέτοια. Είχα σπάσει πολλή πλάκα τότε, τον έβαζα και ανοιχτή ακρόαση και γελάγανε κι άλλοι. Αλλά μπορεί να γίνει ενοχλητικό αυτό.

Δημοσ.

Τελικα τι κακο εκανε ο τυπος, για να τον μπλοκαρετε, δεν καταλαβα

Ειναι ενας τυπος που ενοχλει πολυ κοσμο..αυτο σαφως δεν ειναι ποινικο αδικημα ειναι ομως ενοχλητικο.Το προβλημα ειναι οτι το προφιλ του δεν μπλοκαρεται με τιποτα,γιατι να τον μπλοκαρουμε??ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΕΝΟΧΛΕΙ.

Δημοσ.

Εστειλα e mail στην διωξη..Ενταξει τουλαχιστον να διορθωθει το θεμα του μπλοκ,δεν μπορεις να ακους ολη μερα το ντιν ντιν του messenger και να βλεπεις και την κωλοφατσα του επειδη εκανες το λαθος να ανοιξεις το μηνυμα του.

Βεβαια οκ μπορεις να το αγνοησεις και καποια στιγμη ισως σταματησει αλλα δεν ειναι και περιεργο να συμβαινει αυτο,να μην σε αφηνει να τον μπλοκαρεις?Αν ηταν ενας παιδεραστης πχ?Λεμε τωρα...

Δημοσ.

Εστειλα e mail στην διωξη..Ενταξει τουλαχιστον να διορθωθει το θεμα του μπλοκ,δεν μπορεις να ακους ολη μερα το ντιν ντιν του messenger και να βλεπεις και την κωλοφατσα του επειδη εκανες το λαθος να ανοιξεις το μηνυμα του.

Βεβαια οκ μπορεις να το αγνοησεις και καποια στιγμη ισως σταματησει αλλα δεν ειναι και περιεργο να συμβαινει αυτο,να μην σε αφηνει να τον μπλοκαρεις?Αν ηταν ενας παιδεραστης πχ?Λεμε τωρα...

Κάνε τον συγκεκριμένο mute και άστον να στέλνει.

Δημοσ.

Ναι οκ εγώ γιατι να μην θέλω καθόλου να βοηθήσω μετά απο αυτό....

Τέλος πάντων θα κάνω την καρδιά μου πέτρα και θα σε ρωτήσω αν δοκίμασες να τον μπλοκάρεις μέσω της κανονικής σελίδας (μπαίνοντας απο υπολογιστή) και όχι μέσω του app

Πάς δηλαδή μέσα απο τις ρυθμίσεις του προφίλ σου και προσθέτεις το όνομά του (copy paste) στην λίστα των μπλοκαρισμένων (που κάτι μου λέει είναι πολύ μεγάλη γιατι θα σε ενοχλούνε αρκετοί που δεν είναι μοντέλα και σου στέλνουν κομπλιμέντα για τις ημίγυμνες δημόσιες φωτό σου -εξού και το ότι κάνω την καρδιά μου πέτρα για να βοηθήσω... )

Δημοσ.

Ποια αστυνομια και ηλεκτρονικο εγκλημα ρε, πατε καλα; Επειδη κανει stalking δημοσια profiles στο fb σιγα μην του χωσετε και ισοβια δικασταδες του ινσομνια.

Ψωνιστηκε η αλλη τωρα δηθεν οτι την γουσταρουν και την stalkαρουν και το μοιραζεται μαζι σας με την προφαςη οτι ενοχλειται και δεν μπορει να τον κανει μπλοκ κι εσεις θα κλεισετε ισοβια τον ανθρωπο...

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...