evoracing Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Καλησπέρα .. Αληθεύει πως το τρίχωμα της γάτας μπορεί να αφήσει στείρο τον άντρα? Αν όχι μην με βρίσετε πλζ το άκουσα να το λένε και παραξενεύτηκα!
zio10 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Πρώτη φορά το ακούω αυτό...έχω ακούσει ότι κάποιες γυναίκες μπορεί να έχουν γυναικολογικά θέματα αλλά αυτό δεν το έχω ξανακούσει
akpe Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Όχι Edit: α ναι, το λίνκ λέει για γυναίκες μεν, αλλά μου ακούγεται εντελώς αβάσιμο. Αλλιώς κάτι θα ξέραμε. Μπαϊδεγουέι zio αν εννοείς το τοξόπλασμα, για να φτάσει μια γυναίκα να φάει σκατά γάτας, ή αφήσει σκατά από γάτα στον ίδιο χώρο με αυτήν για 3-4 μέρες για να κολλήσει, ε μάλλον θα έχει πολύ σοβαρότερα προβλήματα από γυναικολογικά ε; 1
*nenya* Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Καλησπέρα .. Αληθεύει πως το τρίχωμα της γάτας μπορεί να αφήσει στείρο τον άντρα? Αν όχι μην με βρίσετε πλζ το άκουσα να το λένε και παραξενεύτηκα! Για πες, πόσες τρίχες κατάπιες; 3
evoracing Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Όχι Edit: α ναι, το λίνκ λέει για γυναίκες μεν, αλλά μου ακούγεται εντελώς αβάσιμο. Αλλιώς κάτι θα ξέραμε. Μπαϊδεγουέι zio αν εννοείς το τοξόπλασμα, για να φτάσει μια γυναίκα να φάει σκατά γάτας, ή αφήσει σκατά από γάτα στον ίδιο χώρο με αυτήν για 3-4 μέρες για να κολλήσει, ε μάλλον θα έχει πολύ σοβαρότερα προβλήματα από γυναικολογικά ε; Καλά οι τρίχες αιωρούντε είναι αρκετά εύκολο να καταπιεί μια. Για πες, πόσες τρίχες κατάπιες; Αα δεν έχω γάτα! γενικά δεν έχει τύχει να έρθω ποτέ σε επαφή (για καιρό τουλάχιστον). Σκύλο έχω (άλλο που είναι σαν γάτα ).. Απλή απορία είναι!
vaggelouras Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 ... γενικά δεν έχει τύχει να έρθω ποτέ σε επαφή (για καιρό τουλάχιστον). ... Ααχα. 2
evoracing Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Ααχα. Δεν είναι αυτό που νομίζεις... 1
tarantules Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Εγώ θα έλεγα να βρούμε αυτούς που τα λένε αυτά και να τους κάνουμε μια ωραία στείρωση...
zio10 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Όχι Edit: α ναι, το λίνκ λέει για γυναίκες μεν, αλλά μου ακούγεται εντελώς αβάσιμο. Αλλιώς κάτι θα ξέραμε. Μπαϊδεγουέι zio αν εννοείς το τοξόπλασμα, για να φτάσει μια γυναίκα να φάει σκατά γάτας, ή αφήσει σκατά από γάτα στον ίδιο χώρο με αυτήν για 3-4 μέρες για να κολλήσει, ε μάλλον θα έχει πολύ σοβαρότερα προβλήματα από γυναικολογικά ε; Δεν ήξερα λεπτομέρειες, απλά κάπου το είχε πάρει το αυτί μου...
thant Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Αυτές τις βλακείες συνήθως της λένε άτομα που δεν εχουν σχεση με ζωα (τετράποδα). Οπως ενας γνωστός έλεγε στο παιδί του... "Μην πλησιάζεις τα σκυλια γιατι εχουν τσιμπούρια, πήγαινε παιξε πιο περα με τα χώματα." Λες και τα τσιμπούρια τα γεννάνε οι σκύλοι ενώ τα χώματα ειναι καθαρα.
groot Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Εντωμεταξύ, οι ελεύθερες γάτες στο χωριό παίζει να είναι καθαρότερες από σκυλιά σε διαμέρισμα.
evoracing Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Αυτές τις βλακείες συνήθως της λένε άτομα που δεν εχουν σχεση με ζωα (τετράποδα). Οπως ενας γνωστός έλεγε στο παιδί του... "Μην πλησιάζεις τα σκυλια γιατι εχουν τσιμπούρια, πήγαινε παιξε πιο περα με τα χώματα." Λες και τα τσιμπούρια τα γεννάνε οι σκύλοι ενώ τα χώματα ειναι καθαρα. Αυτό ακριβώς, παράλληλα όμως κάνεις και κακό στο παιδί σου.. Σε πολλούς τομείς! Οκ απλά αυτή την απορία είχα που άκουσα. Ευχαριστώ πολύ όλους!
Basilhs23___ Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Εντωμεταξύ, οι ελεύθερες γάτες στο χωριό παίζει να είναι καθαρότερες από σκυλιά σε διαμέρισμα. Ή μπορεί να είναι καθαρότερες από αδέσποτα ζώα μέσα στην Αθήνα. Δεν ξέρω αν ισχύει αλλά το λέω σκεπτόμενος τα μέρη που μπορεί να φωλιάζει και να κρύβεται μια αδέσποτη γάτα στην πόλη και στο χωριό. Στο χωριό μπορεί να κρύβεται σε κανένα χωράφι στα φυτά και στο χώμα ενώ στην πόλη σε κάδους σκουπιδιών κάτω από αμάξια και βρώμικα μέρη. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα