Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πρώτα απο όλα , να πω ότι δεν είναι τρολο-θέμα.

Εβλεπα λοιπόν κάτι άλλο , συνάντησα πολλές "φωνές" οι οποίες φωνάζουν στο Ιντερνετ για οικονομική κατάρευση του Δολλαρίου αυτό τον Σεπτέμβριο.

Δεν ξέρω κατα πόσο αληθεύουνε όλα αυτά , αλλά τρέμω ένα παγκόσμιο οικονομικό κραχ.

Οι Αμερικάνοι αναλυτές λένε ότι έρχεται ένα οικονομικό "Pearl Harbor".

Βλέποντας τις εξελίξεις , βλέπω ότι η οικονομία της Κίνας , καταρέει.

Επίσης , οι Ηνωμένες πολιτείες έχουνε τεράστιο χρέος !

Δεν ξέρω , δεν είμαι οικονομολόγος , ούτε συνομωσιολόγος , αλλά πείτε την γνώμη μας , για το τί μας περιμένει.

https://www.youtube.com/watch?v=mFmQ52XWIOI

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Μαύρη μαυρίλα πλέον που το χρήμα με τη μορφή που το ξέρουμε (μετρητά) είναι πεθαμένο βλέπω να γίνονται ιστορικές αλλαγές τα επόμενα χρόνια.

Πλήρωμες με καρτες φακελωμα σε απίστευτο βαθμό ώστε να μην ξεφεύγει τίποτα απο κανέναν και αλλά τέτοια όμορφα.

Όσο για την Ελλάδα προβλεπονται ακόμα πιο σκούρα τα πράγματα (πιο σκουρο απο το μαύρο) όπως λέει και ένας σοφός κάθε 60 δευτέρα περνάει 1 λεπτό.

Δημοσ.

Τέτοιοι προφήτες υπάρχουν αμέτρητοι στις ΗΠΑ. Σε 1-2 μήνες θα ξεχαστεί και αυτός, όπως και πολλοί ακόμη.

Κάποιος όμως από αυτούς μπορεί να σταθεί και τυχερός.

• Like 2
Δημοσ.

Και εγώ για την Κίνα θα έλεγα, όλο για τις ασιατικές αγορές ακούω σήμερα. Λέγανε οτι το ελληνικό χρηματιστήριο έπεσε 10% και επηρεάστηκε από το κινέζικο χρηματιστήριο.

Δημοσ.

βλέπω να γίνονται ιστορικές αλλαγές τα επόμενα χρόνια.

Aπο τοτε που γεννηθηκα ακουω τετοιες προφητειες :lol:

Εχουν περασει μερικες δεκαετιες και η ζωη συνεχιζεται ομαλοτατα.

• Like 1
Δημοσ.

Aπο τοτε που γεννηθηκα ακουω τετοιες προφητειες :lol:

Εχουν περασει μερικες δεκαετιες και η ζωη συνεχιζεται ομαλοτατα.

Ηγγικεν η ώρα λοιπόν

• Like 1
Δημοσ.

Πρώτα απο όλα , να πω ότι δεν είναι τρολο-θέμα.

Εβλεπα λοιπόν κάτι άλλο , συνάντησα πολλές "φωνές" οι οποίες φωνάζουν στο Ιντερνετ για οικονομική κατάρευση του Δολλαρίου αυτό τον Σεπτέμβριο.

Δεν ξέρω κατα πόσο αληθεύουνε όλα αυτά , αλλά τρέμω ένα παγκόσμιο οικονομικό κραχ.

Οι Αμερικάνοι αναλυτές λένε ότι έρχεται ένα οικονομικό "Pearl Harbor".

Βλέποντας τις εξελίξεις , βλέπω ότι η οικονομία της Κίνας , καταρέει.

Επίσης , οι Ηνωμένες πολιτείες έχουνε τεράστιο χρέος !

Δεν ξέρω , δεν είμαι οικονομολόγος , ούτε συνομωσιολόγος , αλλά πείτε την γνώμη μας , για το τί μας περιμένει.

κατάρρευση του δολαρίου δεν επίκειται - αυτή τη στιγμή συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο

το δολάριο είναι πολύ δυνατό εξαιτίας του λεγόμενου 'αναίτιου' νομισματικού πολέμου που κήρυξαν οι ηπα το τελευταίο εξάμηνο (έχουν βουίξει οι χρηματαγορές με αυτό το θέμα) δηλαδή το συνδυασμό ενός ευρέως φάσματος πολιτικών σε κρατικό, ιδιωτικό και συμμαχικό επίπεδο (από την πολιτική για το πετρέλαιο μέχρι τη χρήση της εμπορικής συμφωνίας με την ΕΕ) που αν και κανείς δεν το λέει ευθέως, (και χωρίς καμμία συνωμοσιολογία, διαβάστε τις ξένες χρηματιστηριακές εφημερίδες για να καταλάβετε τι έχει γίνει φέτος, βασικά κάντε το γιατί είναι ιστορικά αυτά που έγιναν) χρησιμοποιήθηκαν ως δούρειος ίππος ελέγχου και αντιστροφής όλων των εκροών από τις ήπα που είχε ως αποτέλεσμα την ισοπέδωση όλων των άλλων

το πρόβλημα είναι ότι τα εργαλεία που χρησιμοποιήθηκαν υποτίθεται (νόμιζαν δηλαδή τα άλλα κράτη), πως θα ήταν συμμαχικά, για άλλους σκοπούς ενώ τελικά χρησιμοποιήθηκαν ως οικονομικά όπλα

βέβαια αυτό που έγραψα αναφέρεται στο αν θα έλθει οικονομική κατάρρευση μέσα από κατάρρευση του δολαρίου συγκεκριμένα και δεν θα γίνει αλλά δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να υπάρξει κρίση στον υπόλοιπο κόσμο χωρίς να καταρρεύσει το δολάριο...

βασικά αυτό που έκαναν στην κίνα τώρα, μέσω της κεντρικής τράπεζας υπολογίζεται ότι ξεπερνάει το αρχικό κόστος που είχε η προηγούμενη κρίση, οπότε το πιο πιθανό είναι να είμαστε ήδη μέσα στην κρίση, μικρή ή μεγάλη

τι να κάνουμε, ο κόσμος αυτή τη στιγμή ελέγχεται από τις ηπα και το ηβ

Δημοσ.

Μη τρολάρετε ρε ο άνθρωπος στο βίντεο μου βγάζει πως ξέρει γιατί μιλάει, μου θύμισε τον Βαρουφάκη

Δημοσ.

το δολλαριο εχει πεσει αρκετα παντως.

αυτό εννοούν νομισματικό πόλεμο, ότι πέφτει τεχνητά κι όχι εξαιτίας εκροής κεφαλαίων δηλαδή λόγω αναξιοπιστίας

όταν είσαι ο δυνατός και το κάνεις αυτό ουσιαστικά το νόμισμα δυναμώνει απλώς δεν είναι σε ελεύθερη διαπραγμάτευση πια γιατί το κρατάς τεχνητά χαμηλά οπότε δεν αποτιμάται στην τιμή και φυσικά δεν καταρρέει

αυτό είναι προσωρινό, σαν ένας πόλεμος εξοπλισμών, έχεις συγκεντρώσει την προηγούμενη περίοδο διαθέσιμα και τώρα κάνεις spint μέχρι να πέσουν οι άλλοι κάτω

σαν να είσαι εμπορική πολυεθνική και να πουλάς τα πάντα κάτω του κόστους, να μπαίνεις μέσα σε κάθε δευτερόλεπτο αλλά για πόσο; μέχρι να κλείσεις τους άλλους και ανεβάσεις τις τιμές (το ίδιο ακριβώς που έγινε με το πετρέλαιο, φέτος έγινε κι αυτό)

αυτή τη στιγμή πέφτει και επιστρέφουν κεφάλαια, δηλαδή κάνουν πιο ακριβή την κίνα και τους πιέζουν να δεχθούν οικονομικές συμφωνίες (σήμερα συγκεκριμένα αυτή ήταν η αφορμή, περίμεναν ανακοινώσεις της κυβέρνησης που τελικά δεν έγιναν και αυτομάτως η κεντρική τράπεζα των ηπα έδωσε κίνητρα επιστροφής κεφαλαιών και έφυγαν όλοι)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...