Επισκέπτης Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Δεν ειναι κραχ αυτο που ζουμε. Διορθωση λεγεται και συμβαινει μετα απο τεραστια ανοδο Πολύ έξυπνο. Μου αρέσεις.
WorldOfGlass Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Who cares. Η Ελλάδα κατεστραμμένη είναι και θα συνεχίσει να είναι ειτε καταστραφούν οι υπόλοιποι ειτε δεν καταστραφουν
georgekz750 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Κραχ στην Κινα? Δεν θα ειναι αρκετα ανταγωνιστικοι μαλλον,συμφωνα με το κατα Σοιμπλε και εγχωριων γλυφτων του ευαγγελιο. Μπορουν να δουλευουν και για λιγοτερο απο εναν κοκκο ρυζιου την ημερα για να στηριχτει το χρηματιστηριο τους.
NT1G Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Κραχ στην Κινα? Δεν θα ειναι αρκετα ανταγωνιστικοι μαλλον,συμφωνα με το κατα Σοιμπλε και εγχωριων γλυφτων του ευαγγελιο. Μπορουν να δουλευουν και για λιγοτερο απο εναν κοκκο ρυζιου την ημερα για να στηριχτει το χρηματιστηριο τους. Οτι να ναι απλά για να γράψουμε κάτι για γερμανία;
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Οτι να ναι απλά για να γράψουμε κάτι για γερμανία; Ναι πες μου ότι τους δικαιολογείς τους Γερμανούς τώρα.
NT1G Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Ναι πες μου ότι τους δικαιολογείς τους Γερμανούς τώρα. Because... fuck logic ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα