Ονειρολογίτης Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Καλησπερα. Εχω το εξης προβλημα. Παω να πληρωσω μεσω paypal και περνω αυτο το μυνημα: Please go to www.paypal.com to confirm your credit card before you complete this purchase. Εχω κανει confirmation(εκει που σου ζηταει 1,50 ευρω). Τι να κανω αλλο ρε παιδια ? Θελω να αγορασω και εδω και 3 εβδομαδες και δεν μπορω !!!
skar1983 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Capital Controls? Εδω και καιρο εχει θεμα. Αν και καποιοι τελευταια τα καταφεραν. http://www.insomnia.gr/topic/574635-capital-controls-paypal-ebay-%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%AD%CF%82-%CE%B5%CE%BE%CF%89%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CF%8D/page-284
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Κάνε την τρύπα που προτείνουν πολλοί. Είναι ουσιαστικά το ότι στέλνεις λεφτά στον εαυτό σου με μορφή υπηρεσίας.
Ονειρολογίτης Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Δηλαδη να φτιαξω δευτερο λογαριασμο, να μεταφερω τα λεφτα για να πληρωσω ? Οχι ευχαριστω Τουλαχιστον θελω να ξερω, αν φταινε τα capital controls η το γαμ**** το paypal που μου βγαζει συνεχεια νεα bugs....
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Δηλαδη να φτιαξω δευτερο λογαριασμο, να μεταφερω τα λεφτα για να πληρωσω ? Οχι ευχαριστω Τουλαχιστον θελω να ξερω, αν φταινε τα capital controls η το γαμ**** το paypal που μου βγαζει συνεχεια νεα bugs.... Αυτό με το δεύτερο account είναι απαγορευμένο. Κάνε το άλλο με την μεταφορά χρημάτων για Goods And Services. Δεν είναι κάτι δύσκολο, δύο λεπτά δουλεία είναι και στο τέλος απλώς σου παίρνουν και μια προμήθεια.
Ονειρολογίτης Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Αυτό με το δεύτερο account είναι απαγορευμένο. Κάνε το άλλο με την μεταφορά χρημάτων για Goods And Services. Δεν είναι κάτι δύσκολο, δύο λεπτά δουλεία είναι και στο τέλος απλώς σου παίρνουν και μια προμήθεια. που το λεει αυτο το κολπο με το good and services??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα