andreapaog328 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 αν εχεις εγκατασταση σίγουρα. αλλιώς πρεπει να περάσεις καλώδια όλο το σπίτι.
nimfadora Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα. Το σπίτι το ενοικιάζω οπότε δεν μπορώ να κάνω πολλά μερεμέτια γι αυπό καί θελω ασύρματο συναγερμο . Έχω απλή πόρτα ξυλινη kαι μια μπαλκόνοπόρτα με ξύλινο ρόλο. Στην πόρτα θα βάλω μια έξτρα κλειδαριά και 2 συρτες. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις! Επεξ/σία 26 Αυγούστου 2015 από nimfadora
papars Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Εσείς που έχετε ασύρματο συναγερμό, πόσο σας κρατάνε οι μπαταρίες στις επαφές / radar κλπ; Τι κόστος έχει η αλλαγή τους;
Alxnks Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Συναγερμός ενσυρματος roiscok (μαζί με gsm), με noname pir δεν έχει δώσει ουτε ενα false alarm εδω και 5-6 χρόνια που έχει μπει. Παιζει ρολο κι η εγκατάσταση.
sphinxgr Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Chuango G5 από Ελλάδα παραγγελία. Έχω πάθει την πλάκα μου. DYI Φαση. Και εκτός του ότι μπορείς να τον χειρίζεσαι με κάρτα, τηλεχειρισμο, control panel, μπορείς και με εφαρμογή μέσω κινητού. Ψαξτο λίγο. Φέρνει τον ίδιο και το πλαίσιο σαν turbo x αλλα με χειρότερο software http://www.skroutz.gr/s/5400097/Chuango-G5-SafeHome-Basic.html
Par1s* Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Μιας και σας βρήκα εύκαιρους. Έκανα ανακαίνιση στο σπίτι και ο ηλεκτρολόγος, μου έχει βάλει καλώδια σε όλα τα παράθυρα συν 2 σημεία σε τοίχους. Τι χρειάζομαι για να βάλω ένα σύστημα συναγερμού; Να υπολογίσω το κόστος θέλω βασικά
sphinxgr Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Στα Παράθυρα μαγνητικες επαφές, 5~10€ ανα φύλλο (2 ανά παράθυρο ), αισθητήρες κίνησης στα άλλα 2 σημεία ~25€ ο καθένας, μια σειρήνα 50€, ένα συναγερμό με ξεχωριστό πληκτρολόγιο 250€, και τον εγκαταστατη αλλα 100~150. Αν ψάξεις υπάρχουν και έτοιμα σαν πακέτα με 500€ περίπου. Καλύτερα δες για paradox Αν θες να σε ενημερώνει μέσω sms κλπ μάλλον πρέπει να πας σε άλλη μάρκα Εσείς που έχετε ασύρματο συναγερμό, πόσο σας κρατάνε οι μπαταρίες στις επαφές / radar κλπ; Τι κόστος έχει η αλλαγή τους;Είναι σχετικό με το πόσες φορές κάθε ένα καταλαβαίνει αλλαγή στην κατάσταση του. 6 μήνες ας πούμε για τα κίνησης και 1 χρόνο για τα μαγνητικά. Το κόστος είναι μια μπαταρία εμπορίου αλκαλικη για το κάθε ένα (50 λεπτά ξέρω γω, άντε βάλε 1€ για τους κίνησης που έχουν 2 μπαταριες) 1
pavloa Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Συναγερμός ενσυρματος roiscok (μαζί με gsm), με noname pir δεν έχει δώσει ουτε ενα false alarm εδω και 5-6 χρόνια που έχει μπει. Παιζει ρολο κι η εγκατάσταση. roiscok ούτε στον εχθρό μου δεν θα το πρότεινα .... 1
Alxnks Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 roiscok ούτε στον εχθρό μου δεν θα το πρότεινα .... Γιατί; επειδή μονάδα κοστους 85-90 ευρώ δουλεύει αψογα, χωρίς το παραμικρό κιχ τοσα χρόνια; "Κάνε φιλους να δεις καλό" φαση!
papars Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Το πρόβλημα με τους roiscok είναι ότι δεν είναι σταθερό το προιόν τους. Δηλαδή κολλάνε το όνομα αυτό πάνω σε διάφορα μοντέλα που πουλάνε και κάθε παρτίδα / εισαγωγή είναι διαφορετική από την προηγούμενη. Αν θες φτηνό δες και την CleveR. Γιατί δεν κοιτάτε και την ελληνική Sigma; Έχει πολύ απλό προγραμματισμό από το πάνελ στα ελληνικά, έχουν και μόντουλ τηλεφωνητή που μπορείς να το πάρεις τηλέφωνο και να δεις την κατάσταση του συναγερμού / οπλίσεις κλπ - σε καλεί πίσω, σου μιλάει κλπ κλπ Αυτά βάζω εδώ και χρόνια και είμαι σούπερ ευχαριστημένος - έφυγα από caddx. Όσο για false alarms, παίζει ρόλο η εγκατάσταση. Αν έχουν μπει οι επαφές σωστά και όχι με μεγάλο κενό, αν τα PIR κοιτάνε παράθυρα που τα χτυπάει ήλιος, κλπ 1
pavloa Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Εγώ sigma έχω και δεν μου έχεθ βγάλει ούτε ένα πρόβλημα...
duende Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Εσείς που έχετε ασύρματο συναγερμό, πόσο σας κρατάνε οι μπαταρίες στις επαφές / radar κλπ; Τι κόστος έχει η αλλαγή τους; visonic που εχω, τις αλλαζω καθε 2 χρονια προληπτικα (λιθιου, γυρω στα 3 ευρω)
idomeneas7 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 visonic που εχω, τις αλλαζω καθε 2 χρονια προληπτικα (λιθιου, γυρω στα 3 ευρω) Γιατι προληπτικα? Δεν αναβοσβήνουν/βγάζουν σφάλμα όταν είναι χαμηλή η μπαταρία? Εμάς 3 χρόνια και ακόμα τίποτα...
duende Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Γιατι προληπτικα? Δεν αναβοσβήνουν/βγάζουν σφάλμα όταν είναι χαμηλή η μπαταρία? Εμάς 3 χρόνια και ακόμα τίποτα... εχει monitoring και καπου στα 2 χρονια αρχιζουν και προειδοποιουν τα PIR, οποτε τα αλλαζω ολα μαζι. εκτος απο τις επαφες που πανε στα 3 χρονια περιπου
De@th L0rd Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Χαίρετε κι απο μένα. Όλοι σχεδόν λέτε ότι ρόλο παίζει η εγκατάσταση παραπάνω από την ετικέτα του εκάστοτε συναγερμού. Τι πρέπει να προσέχουμε στην εγκατάσταση; Μέχρι στιγμής έχω καταγράψει δύο. - PIR που επιβλέπουν παράθυρα που χτυπάει ήλιος (ζέστη κτλ) - Τα κενά στις μαγνητοεπαφές. Τι άλλο πρέπει να προσέξουμε; Eπίσης μήπως η παρουσία της σειρήνας σε ένα σπίτι, αποθαρρύνει κλεφτρόνια μεν άλλα προσελκύει πιο επιδέξιους κλέφτες; Επειδή και καλά έχεις κάτι που προστατεύεις; Έχω μια διαφωνία με τον πατέρα μου γι αυτό. Υπάρχει σειρήνα που να είναι διακριτική ή να μοιάζει με κάτι άλλο;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα