Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

κοιτα, καποια που μου ερχονται προχειρα στο μυαλο

-οπου υπαρχει σημειο στερεωσης για tamper alarm μη τσιγγουνευτεις την εξτρα βιδα

-παντα δινουμε προσοχη στα specs του σενσορα, το υψος τοποθετησης και τις γωνιες καλυψης αν μιλαμε για ρανταρακια

-η κεντρικη μοναδα να ειναι σε τετοιο σημειο οπου αναγκαστικα θα ενεργοποιησει οσο πιο πολλους ανιχνευτες γινεται πριν φτασει εκει

αν εχεις και πισω μπαλκονι που βλεπει πυλωτη, βαλε και εκει σειρηνα. ακομα και αν βγαλει off τη πρωτη, η αλλη θα βαρεσει

-αν υπαρχει δυνατοτητα gsm module καλο ειναι να την αξιοποιησεις

-βαλε μια εσωτερικη IP καμερα να βλεπεις τι παιζει οταν λειπεις και να εχεις και καποιο οπτικο υλικο

-συνδεση με κεντρο ληψης σηματων. παει καπου 100~120 το χρονο

οσον αφορα τη σειρηνα, πλεον ολος ο κοσμος βαζει συναγερμο, δε κανει εντυπωση σε κανεναν. το αν εχεις κατι πολυτιμο να προστατεψεις θα βρει αλλο τροπο να το μαθει... εκτος κ αν μιλαμε για ενα σπιτι οπου απο αυτα που φαινονται εντος και εκτος κανει κρα οτι υπαρχει χρημα. σιγουρα παντως ειναι απωθητικο για το τυπικο κλεφτρονι.

απο την αλλη, αν αρχισεις να βαζεις και καμερες κλπ, τοτε δινεις στοχο οτι κατι καλυτερο παιζει..

γνωμη μου, ολες οι πολυκατοικιες πρεπει να εχουν πλεον μια καμερα στην εισοδο. οι περισσοτεροι μπαινουν επειδη καποιος βλακας τους ανοιγει χωρις να ρωτησει ποιος και τι

• Like 1
  • Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Με ολα τα παραπανω συμφωνω. Να τονισω εξτρα:

-Αυτό με τη δεύτερη σειρήνα, πολύ σημαντικό.

-Ο τερματισμός με τις αντιστάσεις σε κάθε ζώνη, πολλοί τον κανουν λάθος/τσαπατσουλικα, οποτε καθίσταται σχετικα ευκολη η παραβίαση ενσυρματων παγιδων.

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ πιστεύω πως η σειρήνα πρέπει να φαίνεται, με λαμπάκια να αναβοσβήνουν και γενικά να το "φωνάζεις" ότι έχεις συναγερμό. Αυτός που ξέρει να τον απενεργοποιήσει δεν θα έρθει να κλέψει εσένα (αν ειχες τόσα λεφτά δεν θα ρώταγες στο φόρουμ, θα έλεγες σε υπήλληλό σου να το κανονίσει). Ο συναγερμός είναι πιό πολυ απωθητικός, όπως και τα περισσότερα μέτρα ασφαλείας...είναι για να διαλέξει να μπει στο παρακάτω σπίτι που δεν έχει γιατί θα είναι πιό δύσκολο να μπει στο δικό σου.

Για το κέντρο λήψης μου φαίνονται πεταμένα λεφτά, καλύτερα να βάλεις gsm και να δηλώσεις και έξτρα νούμερα να καλεί (πχ. εναν έμπιστο γείτονα, γονείς, φίλους, κλπ) παρά να πληρώνεις τόσα λεφτά το χρόνο.

Για την τοποθέτηση επίσης μετράει και η ρύθμιση ευαισθησίας που θα κάνει αυτός που θα τοποθετήσει τους αισθητήρες, αν πχ σε μπαλκόνι φυσάει πολύ ή βαράει ήλιος ή είναι χαμηλό ή έχει άλλο μπαλκόνι/ταρατσα διπλα, πρέπει να ξέρει να τα βάλει σε σωστό σημείο στη σωστη ευαισθησια.

Δημοσ.

Με ολα τα παραπανω συμφωνω. Να τονισω εξτρα:

-Αυτό με τη δεύτερη σειρήνα, πολύ σημαντικό.

τερματισμός με τις αντιστάσεις σε κάθε ζώνη, πολλοί τον κανουν λάθος/τσαπατσουλικα, οποτε καθίσταται σχετικα ευκολη η παραβίαση ενσυρματων παγιδων.

Αυτό το έκανα εγώ σε εγκαταστάσεις κεραιών σε πολυκατοικίες (σπάνιο πράγμα από άλλο πλανήτη) για να μην έχουν θόρυβο ή χιόνια οι ακραίοι όροφοι. Μπορείς να γίνεις πιο αναλυτικός;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...