Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Από την άλλη, το 96 μπορεί να σημαίνει όντως 96 οπότε:

α) πάλι έχει λόγο να κρύβουν τη σχέση τους

β) την λέει εύκολα ΕΥΚΟΛΟΤΑΤΑ "η κοπέλα μου" 

:P

ΧΑΧΑ καλό! Δεν το είχα σκεφτεί

Double score :-D

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

η κοπελα μου εχει καθυστερηση τωρα και 5 μερες της ειπα να κανει το τεστ αλλα δεν θελει εκανε ομως σημερα γενικες εξετασεις αιματος οχι β χωριακη ομως ειναι δυνατον απο μια γενικη εξεταση αιματος να διαπιστωθει αν ειναι εγκυος η εστω να την παραπεμψουν σε εξεταση β χωριακης? ενοω μπορει να βρεθει κατι που να υποψιαστουν εγκυμοσυνη και να τη παραπεμψουν και σε παρετερο εξεταση? αν ξερει καπιος ασ μου πει ευχαριστω εκ τον προτερων

Kαλυτερα να μην θελει, απο αυτο που εκανε γκομενα φιλου μου , (21 χρονων αυτη, 23 αυτος) δηλαδη εκανε το τεστ και μετα δε μιλιοταν για 2-3 ωρες. Ο φιλος μου ειχε αλλαξει 10 χρωματα οτι ειναι εγκυος, της ελεγε δε πειραζει, θα δουμε τι θα κανουμε, ισως να κανουμε εκτρωση , αγκαλιες να την ηρεμησει και να την παρηγορησει κλπ. Τιποτα αυτη.

Τελικως κανα 3ωρο μετα που καταφερε να ξεπερασει το πρωτο σοκ, του ειπε οτι το τεστ ηταν αρνητικο... :lol:

• Like 2
Δημοσ.

Kαλυτερα να μην θελει, απο αυτο που εκανε γκομενα φιλου μου , (21 χρονων αυτη, 23 αυτος) δηλαδη εκανε το τεστ και μετα δε μιλιοταν για 2-3 ωρες. Ο φιλος μου ειχε αλλαξει 10 χρωματα οτι ειναι εγκυος, της ελεγε δε πειραζει, θα δουμε τι θα κανουμε, ισως να κανουμε εκτρωση , αγκαλιες να την ηρεμησει και να την παρηγορησει κλπ. Τιποτα αυτη.

Τελικως κανα 3ωρο μετα που καταφερε να ξεπερασει το πρωτο σοκ, του ειπε οτι το τεστ ηταν αρνητικο... :lol:

Δάκρυσα :P

Δημοσ.

Είχε καθυστέρηση.

Με ζώσανε τα φίδια.

Το έπαιζα ψύχραιμος.

Έκανε το τεστ.

Συνέχισα να το παίζω ψύχραιμος.

Το τεστ βγήκε αρνητικό.

Συγκρατημένη ανακούφιση.

Περίμενα μερικές ημέρες.

Κατέβηκε ο ολυμπιακός για προπόνηση.

Τρελάθηκα απο τη χαρά μου.

Την χώρισα.

• Like 5
Δημοσ.

η κοπελα μου εχει καθυστερηση τωρα και 5 μερες της ειπα να κανει το τεστ αλλα δεν θελει εκανε ομως σημερα γενικες εξετασεις αιματος οχι β χωριακη ομως ειναι δυνατον απο μια γενικη εξεταση αιματος να διαπιστωθει αν ειναι εγκυος η εστω να την παραπεμψουν σε εξεταση β χωριακης? ενοω μπορει να βρεθει κατι που να υποψιαστουν εγκυμοσυνη και να τη παραπεμψουν και σε παρετερο εξεταση? αν ξερει καπιος ασ μου πει ευχαριστω εκ τον προτερων

α) σημεία στίξης και παραγράφους δεν βγάζεις νόημα......

β) πας στο φαρμακείο ΕΣΥ. αγοράζεις κανάδυο τεστ ΕΣΥ. Τα δίνεις στην γκόμενα, και βλέπεις τα αποτελέσματα.

γ) Ούτε εξετάσεις αίματος, ούτε ονόματα ούτε τίποτα.

δ) Αν δεν κατανοείς αυτό που έγραψα παραπάνω, είσαι άξιος της μοίρας σου.

• Like 4
Δημοσ.

Συγγνώμη για το offtopic αλλά μόλις βίωσα ένα τρομερό deja vu. Ίδιο θέμα & περιεχόμενο δεν είχε ξανά ανοίξει πριν μήνες; 

ontopic: Επειδή μπήκε η Τετάρτη πριν λίγο, δεν θα το θεωρήσω τρολλιά.

Ίσως ένας εκ των δύο ίσως να είναι παντρεμένος!

Καλέ μου άνθρωπε κάνε καμιά βόλτα σε κανα κοντινό χωριό/πόλη όπου δεν θα υπάρχει στο φαρμακείο κανένας συντοπίτης και όλα θα πάνε καλά. 

Εάν τελικά η γυναίκα είναι έγκυος συμπεριφέρσου σαν σωστός άντρας & να αναλάβετε τις ευθύνες σας. Και φυσικά να ξεκαθαρίσετε σε τρίτους, οι οποίοι πιθανώς να εμπλέκονται, την όλη κατάσταση.

• Like 1
Δημοσ.

Εάν τελικά η γυναίκα είναι έγκυος

Στα 48, χωρίς εξωσωματική, να είναι έγκυος με υγιές εμβρυο...θα την γράψουν στο Guinness.

• Like 2
Δημοσ.

Στα 48, χωρίς εξωσωματική, να είναι έγκυος με υγιές εμβρυο...θα την γράψουν στο Guinness.

για αυτο μου κανει για τρολοθεμα

Η Σάρα για πολλά χρόνια ήταν στείρα. Κατόπιν και ενώ ήταν περίπου 90 ετών, ο Θεός υποσχέθηκε ότι θα της χαρίσει ένα γιο. Ένα χρόνο αργότερα γεννήθηκε ο Ισαάκ.

αμφιβάλουμε για τις γραφές?

πηγη: https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A3%CE%AC%CF%81%CE%B1

• Like 3
  • Moderators
Δημοσ.

Vrwmiari οχι και cougar στα 48 :lol:

@TS κανε αυτο που σου ειπε ο Apoll βασικα. Και έχε και στο μυαλό σου αυτό που ειπε η idomeneas7 αν κάτσει φαση us vs the world, lfe κοκ.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...