eidikos33 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Καλησπέρα έχω 4mbps γραμμή έχει λήξει το συμβόλαιο εδώ και έναν χρόνο και τώρα θέλω να την κόψω τι διαδικασία χρειάζεται και με τι θα επιβαρυνθώ; Ευχαριστώ πολύ
keravnos21 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Πρεπει να παρεις τηλεφωνο στον παροχο σου και να ζητήσεις καταργηση και από την στιγμη που δεν εχεις καποιο συμβολαιο να τρεχει δεν επιβαρυνεσαι τιποτα
Silverage Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Αν θες να αλλαξεις πάροχο μπορείς να πας κατευθείαν να κάνεις αίτηση στον αλλό και θα στην κόψει αυτόματα.
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 θελω να κοψω εντελως την συνδεση Ναι αυτό ακριβώς θα πας και θα τους πεις και όλα αισίως θα στα βγάλουνε. Εμένα όταν βγάλαμε την Cyta μας ζήτησαν πίσω και το ρουτερ.
vaga1um3 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Ναι αυτό ακριβώς θα πας και θα τους πεις και όλα αισίως θα στα βγάλουνε. Εμένα όταν βγάλαμε την Cyta μας ζήτησαν πίσω και το ρουτερ. και ο ΟΤΕ το ζητάει, είτε διακόψεις είτε αλλάξεις πάροχο. Αλλιώς σε χρεώνει 20ευρώ + ΦΠΑ. Καλησπέρα έχω 4mbps γραμμή έχει λήξει το συμβόλαιο εδώ και έναν χρόνο και τώρα θέλω να την κόψω τι διαδικασία χρειάζεται και με τι θα επιβαρυνθώ; Ευχαριστώ πολύ παρε τους τηλ και ζήτα κατάργηση. ή πήγαινε στον ΟΤΕ. το ιδιο πράγμα είναι. σε 1 εργάσιμη (το πολύ) θα έχει κοπεί. Επέστρεψε και το ρουτερ για να μη στο χρεώσουν. και θα πληρώσεις μόνο τη διαφορά αν υπάρχει από τον τρέχοντα λογαριασμό. Απλά είναι. θα σου το πουν κι αμέσως εκεί το ποσό και τους δίνεις και τα λεφτά και ξεμπέρδεψες.
eidikos33 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 εκανα την διακοπη μεσω τηλεφωνου εδω κ τοσες μερες μου εχουν κοψει το ιντερνετ αλλα δεν εχει ερθει κανενας λογαριασμος τι να κανω;
Silverage Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Να πας στον ΟΤΕ και να ζητήσεις να σου βγάλουν πόσα έχεις να πληρώσεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα