Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα έχω 4mbps γραμμή έχει λήξει το συμβόλαιο εδώ και έναν χρόνο και τώρα θέλω να την κόψω τι διαδικασία χρειάζεται και με τι θα επιβαρυνθώ;

Ευχαριστώ πολύ

Δημοσ.

Πρεπει να παρεις τηλεφωνο στον παροχο σου και να ζητήσεις καταργηση και από την στιγμη που δεν εχεις καποιο συμβολαιο να τρεχει δεν επιβαρυνεσαι τιποτα

Δημοσ.

θελω να κοψω εντελως την συνδεση

Ναι αυτό ακριβώς θα πας και θα τους πεις και όλα αισίως θα στα βγάλουνε. Εμένα όταν βγάλαμε την Cyta μας ζήτησαν πίσω και το ρουτερ.

Δημοσ.

Ναι αυτό ακριβώς θα πας και θα τους πεις και όλα αισίως θα στα βγάλουνε. Εμένα όταν βγάλαμε την Cyta μας ζήτησαν πίσω και το ρουτερ.

και ο ΟΤΕ το ζητάει, είτε διακόψεις είτε αλλάξεις πάροχο. 

Αλλιώς σε χρεώνει 20ευρώ + ΦΠΑ.

Καλησπέρα έχω 4mbps γραμμή έχει λήξει το συμβόλαιο εδώ και έναν χρόνο και τώρα θέλω να την κόψω τι διαδικασία χρειάζεται και με τι θα επιβαρυνθώ;

Ευχαριστώ πολύ

παρε τους τηλ και ζήτα κατάργηση. ή πήγαινε στον ΟΤΕ. το ιδιο πράγμα είναι. 
σε 1 εργάσιμη (το πολύ) θα έχει κοπεί. 
Επέστρεψε και το ρουτερ για να μη στο χρεώσουν. και θα πληρώσεις μόνο τη διαφορά  αν υπάρχει από τον τρέχοντα λογαριασμό. 
Απλά είναι. θα σου το πουν κι αμέσως εκεί το ποσό και τους δίνεις και τα λεφτά και ξεμπέρδεψες.
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

εκανα την διακοπη μεσω τηλεφωνου εδω κ τοσες μερες μου εχουν κοψει το ιντερνετ αλλα δεν εχει ερθει κανενας λογαριασμος τι να κανω;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...