whodatinsomniaK Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Μαλακα στέλιε έλυσες το ενεργειακό... 0 θερμίδες για 27 χιλιόμετρα. Μα ποιος εισαι;;;; Χρησιμοποιώ nike+ m
status Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Μαλακα στέλιε έλυσες το ενεργειακό... 0 θερμίδες για 27 χιλιόμετρα. Μα ποιος εισαι;;;; Χρησιμοποιώ nike+ m 1
Luxx Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 endomondo και απο μενα αν και το πιο πιθανο απο αυτα που λες ειναι οτι καπως κατι πατιεται! Λιγο δυσκολο αυτο. Βασικα απιθανο.. Απλα κατι το μπλοκαρει και σταματαει τελειως.. Οσες φορες γινεται αυτο δε μου εμφανιζει χρονο και μεση ταχυτητα, οπως δειχνει και η φωτογραφια πιο πανω. Που σημαινει οτι ειναι καποιο bug.. Αμα πατιοταν το stop, θα δημιουργουσε κανονικα ιστορικο με ολα τα δεδομενα και μετα θα επρεπε παλι τυχαια να πατηθει το save.. Το θεμα ειναι οτι, τουλαχιστον στο κινητο μου, για να ανοιξει θα πρεπει να γινει διπλο χτυπημα και μετα να συρεις την οθονη προς τα επανω για να ξεκλειδωσει.. Οποτε δε παιζει αυτο το σεναριο.. Το πιο πιθανο ειναι οτι γινεται, ειτε επειδη χανει το σημα, ειτε υπαρχει καποιο bug με την εκδοση που χρησιμοποιω τωρα στο λογισμικο του κινητου.. Btw, καποιο καλο armband; Ολα απο το σκρουτζ ειναι αρκετα ακριβα και ψιλομουφα..
whodatinsomniaK Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Αυτές οι εφαρμογές έχουν μία επιλογή να σταματούν όταν αντιλαμβάνονται πως δεν κουνιέσαι. Ίσως την έχεις ενεργοποιημένη, συν κάτι άλλο, όπως το βάζεις σε συγκεκριμένη τσέπη που κάνει τον αισθητήρα να μην καταμετράει επιτάχυνση προς καποια διεύθυνση, επομένως αυτόματα σταματάει να λειτουργεί η εφαρμογή. Όσο για τις θερμίδες, ειναι κατά προσέγγιση κι ο αριθμός που δίνει δεν εξαρτάται μόνο απο την απόσταση, αλλά και απο την ταχύτητα σου ή ακόμα και την εξωτερική θερμοκρασία.
Luxx Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Το θεμα ειναι οτι την τελευταια φορα το ειχα στο χερι και παλι σταματησε, αυτη τη φορα μονο το runtastic, ειχα και το runkeeper ταυτοχρονα αλλα αυτο ηταν κομπλε.. Δεν εχω ενεργοποιησει τετοιες επιλογες. Τα διαφορα ρολογια που κυκλοφορουν ειναι πιο αξιοπιστα; Λογικα πρεπει να εχουν καλυτερο δεκτη gps απ'οτι εχουν τα κινητα.. Για να κανουν 250+ ευρω.
Moderators Spect~ Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Moderators Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 τα ρολογια ναι ! χρησιμοποιω το γκαρμιν 210 εδω και 2 χρονια σε αγωνες και προπονησεις δεν ειχα ποτε θεμα
king2009 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 νταξει, εχει κ φθηνοτερα απο τα 250€ γαρμιν Δεν χρειάζεται ρολόγια και με ένα κινητό που έχει καλό GPS και κρατάει η μπαταρία του μετράς τα πάντα ακόμα και παλμους.
Luxx Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Διαβασε τα πρωτα ποστ να καταλαβεις.. Γενικοτερα πιστευω οτι τα κινητα δεν εχουν και τους καλυτερες δεκτες gps.
Luxx Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Θα κανω μερικες δοκιμες αυτες τις ημερες, αλλα ισως εντοπισα το προβλημα.. Για το runkeeper και runtastic μου εβγαζε επιλογη για <abnormal battery consumption> και εαν ηθελα να ενεργοποιησω το battery saving mode για τις συγκεκριμενες εφαρμογες, οπως και για το facebook. Και το ειχα ενεργοποιησει.. Πιθανον καπως να εκανε conflict με τα προγραμματα και να εκλειναν απο μονα τους οταν τελειωνε αποτομα η μπαταρια.. Πλεον το εχω απενεργοποιησει... Αλλα ισως και να εφταιγε η εκδοση ( αν και δε το νομιζω.. ) Το endomondo μεχρι στιγμης αρκετα καλο, αλλα δεν εχει φωνητικες οδηγιες για το ποσο τρεχω κτλ.. Οποτε βαζω να τρεχει παραλληλα και το runkeeper.
king2009 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Θα κανω μερικες δοκιμες αυτες τις ημερες, αλλα ισως εντοπισα το προβλημα.. Για το runkeeper και runtastic μου εβγαζε επιλογη για <abnormal battery consumption> και εαν ηθελα να ενεργοποιησω το battery saving mode για τις συγκεκριμενες εφαρμογες, οπως και για το facebook. Και το ειχα ενεργοποιησει.. Πιθανον καπως να εκανε conflict με τα προγραμματα και να εκλειναν απο μονα τους οταν τελειωνε αποτομα η μπαταρια.. Πλεον το εχω απενεργοποιησει... Αλλα ισως και να εφταιγε η εκδοση ( αν και δε το νομιζω.. ) Το endomondo μεχρι στιγμης αρκετα καλο, αλλα δεν εχει φωνητικες οδηγιες για το ποσο τρεχω κτλ.. Οποτε βαζω να τρεχει παραλληλα και το runkeeper. Έχει φωνητικές οδηγίες πρέπει να τις ενεργοποιησεις
Moderators Spect~ Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 +1 στον απο πανω. Γενικα το endomondo ειναι το πρωτο που βγηκε για αυτη τη δουλεια νομιζω και εχει πραγματικα ταπαντα
Luxx Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Δε βρισκω καπου την ρυθμιση. Το μονο που κανει ειναι να μου λεει καθε 1χλμ ποσο χρονο εκανα. Ενω στο runkeeper λεει περισσοτερα στατιστικα και ρυθμιζεις να το λεει ανα χλμ ( οσα θελεις ) ή ανα λεπτα.
fotaras13 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Runtastic pro από εμένα Και με την απλή έκδοση εγώ ευχαριστημένος είμαι. Η αλήθεια είναι πάντως ότι μου έκανε και εμένα κάποια μικροκολλήματα το καλοκαίρι όπως λέει ο TS, αλλά μου το έκαναν και άλλες εφαρμογές και υπέθεσα ότι μπορεί να φταίει το κινητό γιατί έχει μικρή μνήμη σχετικά. Στις μετρήσεις του πάντως εγώ το είδα αρκετά αξιόπιστο.
mylo Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 δοκίμασε να κάνεις ένα clear cache ή ξανα κάνε εγκατάσταση
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα